X yok olmaz seve seve paylasirim:)özelden yazsam sakıncası olur mu?
bulamıyorum ki upuzun bi binnaz sitesiydi, ben de acemilik döneminde çok baktırmıştım .. bulamıyorum.. biraz beklersen..Acemiyim alinti yapmaklan galiba tabiki yazabilirsin seve seve paylasirim
Bide falsepetindeki melihi es gecmim tarih verip alyans nisan derken ayriligima verdi galiba nisani:))tamam beklerimbulamıyorum ki upuzun bi binnaz sitesiydi, ben de acemilik döneminde çok baktırmıştım .. bulamıyorum.. biraz beklersen..
bunlara baksana b :))))))))durun size Binnaz da denemediği hemen hemen kimse kalmamış biri olarak hepsinden çıktı,çıkmadı,iyi,vasat,felaket tellalı, pollyanna,kartçı,hisli,değişken,sabit baremli yorumlar yapıyım ha bi de tarih konusunda atem tutem ben senicileri de.. artık kimsenin umut tacirliği yapmasına ( istisnalar baş tacı) tahammülümüz kalmadı ; ( TAMAMIYLE ÖZNEL YARGILARDIR,REFERANS OLARAK YAZMIYORUM)
Lale Gül : çok çok iyi,dürüstlüğüne,sezgilerine hayranım
Meral Saydam : tek derdi yüzdesini korumak,çıktı diyenlere inanmıyorum.
Fahriye : Valide kartı gelen açılımda adam benim özlemimden ölüyormuş
Esin Güven : an iyi,gelecek fos
Hira : 15 gün ve sonrası bakılan falda süreyi 1 yıla uzattı,değişken
Şevval Erdal : yorumlama tarzı iyi, çok vade vermez sadece durumu yorumlar uzağa gitmeden
Bilge Özdoğru : Özgür iradeye, İsra 13 , levhi mahfuz vurguları her falda geçerli,sadece kartı yorumlar,ama negatiftir
Firuze : bi ara ne meşhurdu ve ne patladı ama başımıza gelen her şey gezegenlerdenmiş onu anladık
Selin İmer : bu kadının hissiyatlı olduğunu düşünüyorum, binlerce kez gerçekçi ol,puan kaygısı yapma dedim o da hep sağolsun doğru ve dobra yorumladı
Rania : ilk fal isabrtli,2. de dertleşme gibi oldu öyle süreyi kısıtlı kullananlardan havada kaldı
Müge Aydın : süresi var ama binnazın azınlıkta hislerini kullananlardan olduğunu düşünüyorum iyi bence
Selma Aydın/Umut ışık : yazılı olanlar temkinliyim.. tarihleri atem tutem ben seni yaparlar ama heç tutmaz
Elif IŞIK : ilk zamanlar iyiydi,sonra sitenin havası mı suyu mu yuvarlandı o da
Benna : bence bu kadın da hisli katina da özellikle kartların vurgusunu sırası bağlamasıyla iyi bceriyor ama kart odaklı
Maya : söyledikleri hislerimle tutarlı ama ne bileyim yorumlardan herkese güzel şeyler söylediğini çıkardım
Merve : kart yorumcusu tamamen.. kartlar ne derse o cu, his yok
Kerem : bi süre sonra telkin, dertleşme sohbet.. sadece sorularından çıkarım yapıyo çok iddialı ama çok hisli değil
Tumay : severim onu baktırmışlığım vardır bi iki kez,kart anlamlarını değil de o kart kendinde ne hissettiriyorsa söyler, gerçekçi
Serra : durum analizi iyi , ama çok iyimser
Açelya : tutarsız
Gizem : anlamadım lumsuzluğu misyon edinenlerden kendine
Damla AKSOY : Gerçekten çok iyiydi, cevap kısmında bi soruma tekrar açılım yaparak neredeyse bi sayfa yorum göndermişti
Mert : yeni yorumcu,az bilgi verdim,isabetliydi yorumları ve cevap kısmında da çok yardımcı oldu
İnci turan /Ekin Sarpen : 2sinin tarzı benzer, kibarlar, kart ağırlıklı ama az da olsa hisleriyle olumlu-olumsuz yorum yaparlar..
Pınar gÖKÇE: anam gidip gelip bakarken,yapılan tüm olumsuz yorumları okuduğumda hala burda mı diyordum,Bir yolun varda ki Gökçe ışık oymuş.. baktırma gafletinde bulundum ama çok sıklımıştım yeaHHH ıyyy mıyy mıy mıyyy
Ayşe melek : aynı profil fotosuyla tellwedeki öyküabla ise yazıklar olsun derim
Bade emren : FAL ALEMDEKİ buse yıldızın ta kendisi, çakallık yapmasınlar pls
Evgin Devran : hiçbişey ayrıntı vermeden helal olsun yazmış kadın,soru kısmında konuyu açınca hislerinin onu bi kez daha yanıltmadığını farketmiş,şeker bi bayan
Deniz DEVRİM : söylediklerini yaşamadım,ama ruh halini çok iyi okuyor
Şafak İLDEM /KENAN YASİN : kişilik, yorum tarzı beyefendilikleriyle bence yorumları da çok iyi net insanlar
Çağan : söylediklerini iyi ya da kötü yaşamadım hiç hem de hiçç
listeye bakıp uzun yazmana gerek yok arkadaşım sadece bunları geç, bunlar iyi, vasat diyebilirsin.. yorma kendini:)Bide falsepetindeki melihi es gecmim tarih verip alyans nisan derken ayriligima verdi galiba nisani:))tamam beklerim
Yarin bakip özetliyeyim hepsini ama rica ediyorum saskin saskin bakmayin bana olurmu bu kadarmi baktirilir diyerekten :))))bunlara baksana b :))))))))
formu okumuşsan ki emin ol senin bizden fazlan yok, eksiğin vardır :)) burda herkes birbirini anlıyo, garipsemiyor,küçümsemiyor.. dışardan kim ne ne derse desin onlar kendi ayıplarına, yalanlarına ,sahte kişiliklerine baksınlar.. başta FALCILAR !Yarin bakip özetliyeyim hepsini ama rica ediyorum saskin saskin bakmayin bana olurmu bu kadarmi baktirilir diyerekten :))))
Hepimiz aynı durumdayız inan garipsenecek bişey yok :)Yarin bakip özetliyeyim hepsini ama rica ediyorum saskin saskin bakmayin bana olurmu bu kadarmi baktirilir diyerekten :))))
Dedim ya arada bi okuyunca yanliz degilim diyorum cünkü bence baktiranlar ne entirika biliyor ne yalan nede dolan sadece ask icin baktiranlar ki cogumuz onun icin baktiriyoruz gercekten seven insanlar iyi geceler simdilikformu okumuşsan ki emin ol senin bizden fazlan yok, eksiğin vardır :)) burda herkes birbirini anlıyo, garipsemiyor,küçümsemiyor.. dışardan kim ne ne derse desin onlar kendi ayıplarına, yalanlarına ,sahte kişiliklerine baksınlar.. başta FALCILAR !
Ya canim ztn bizimki bir sure surec aylar yada yillar sonra cunleye ozamanlar cok fal baktirrirdim dye baslicaz..kimse omru billah buldr bagimli olmayacak. Ben eminim buna ztn insanoglu herseyden sklmaya meyillo birsure sonra fal atip fal brklemekten de sklyrsun hele cikmadikca aman sen ne dersen de olmuyo zaten,durumlarina geciyoshn ama iste ynede bi falcik baktrysun:))Hepimiz aynı durumdayız inan garipsenecek bişey yok :)
Doğru söylüyosun sonuçta ssonsuza dek böyle devam edecek halimiz yok ama ya tutarsa misali bizimkisi :) Her gün fal atacak kadar olmadım çok şükür ama ben de bi dünya baktırdım, sonuç öylece zamanın dolmasını bekliyoruz bu arada boş durmayıp yine baktırıyoruzYa canim ztn bizimki bir sure surec aylar yada yillar sonra cunleye ozamanlar cok fal baktirrirdim dye baslicaz..kimse omru billah buldr bagimli olmayacak. Ben eminim buna ztn insanoglu herseyden sklmaya meyillo birsure sonra fal atip fal brklemekten de sklyrsun hele cikmadikca aman sen ne dersen de olmuyo zaten,durumlarina geciyoshn ama iste ynede bi falcik baktrysun:))
biliyo musun ben bi aralar her gün fal atıyodum birilerine kafayı yemiş gibi ve durduramıyodum kendimi bir sürü falcı denedim bazılarına defalarca baktırdım hatta. bi süre sonra verilen süre ve söylenilenler aynı olunca baktırmanın anlamsız olduğuna karar verip fal atmayı kestim süreci beklemekten sıkılıp krizim geldiğinde eski falları açıp okudum. denk mi geldi nedir ben fal atmayı kesip zamana bırakınca herşey düzelmeye başladı muradıma erdimDoğru söylüyosun sonuçta ssonsuza dek böyle devam edecek halimiz yok ama ya tutarsa misali bizimkisi :) Her gün fal atacak kadar olmadım çok şükür ama ben de bi dünya baktırdım, sonuç öylece zamanın dolmasını bekliyoruz bu arada boş durmayıp yine baktırıyoruzBu defa orucum istikrarlı gidecek önceki gibi inşallah çünkü asıl olayı henüz yaşamadım o yüzden daha da baktırmanın mantığı yok yani o olana kadar. Ondan sonra tabi kendimi biliyorum eeee şimdi ne olacak diye kesin baktırırım :)))
Ya canim ben de bir ruya gormustum cok evvel..onu tabir ettrdim hem kendimde tabir etmistim. Eger Allahtan gelen ruyaysa zamanini, seytandan gelen bir ruyaysada ozamandan snrasnda artk umudu tasimamayi dusunuyorum.ozman gelene kadr da yani nisan aylarina kadrda insallah daha fal mal atmicm ztb cok sikildm heycanim kalmadi artk.sDoğru söylüyosun sonuçta ssonsuza dek böyle devam edecek halimiz yok ama ya tutarsa misali bizimkisi :) Her gün fal atacak kadar olmadım çok şükür ama ben de bi dünya baktırdım, sonuç öylece zamanın dolmasını bekliyoruz bu arada boş durmayıp yine baktırıyoruzBu defa orucum istikrarlı gidecek önceki gibi inşallah çünkü asıl olayı henüz yaşamadım o yüzden daha da baktırmanın mantığı yok yani o olana kadar. Ondan sonra tabi kendimi biliyorum eeee şimdi ne olacak diye kesin baktırırım :)))
biliyo musun ben bi aralar her gün fal atıyodum birilerine kafayı yemiş gibi ve durduramıyodum kendimi bir sürü falcı denedim bazılarına defalarca baktırdım hatta. bi süre sonra verilen süre ve söylenilenler aynı olunca baktırmanın anlamsız olduğuna karar verip fal atmayı kestim süreci beklemekten sıkılıp krizim geldiğinde eski falları açıp okudum. denk mi geldi nedir ben fal atmayı kesip zamana bırakınca herşey düzelmeye başladı muradıma erdimdarısı başınıza sizin de
Bnde ole dusunuyodum hep fal atmayi kessedim daha az aci cekerdim sanki ilk zamanlar ii oluyodu dertlesmek gbi umut ticareti gbi ama snra snra hastalil gbi oldu..bogulcak gbi hssedyrdum kendimi hep o kotu enerjlerden..bir zamandir da cok sukur aklima ble gelmyo arada bende okuyrum ole ztn hevesim geciyo.. ama baya baya bir para doktum.simdi cok pismanm ama blyrumki yneayni seviyede aci cekseydim yne ayni seyi yaip oyalardim kendimi.yalan yok yani:/biliyo musun ben bi aralar her gün fal atıyodum birilerine kafayı yemiş gibi ve durduramıyodum kendimi bir sürü falcı denedim bazılarına defalarca baktırdım hatta. bi süre sonra verilen süre ve söylenilenler aynı olunca baktırmanın anlamsız olduğuna karar verip fal atmayı kestim süreci beklemekten sıkılıp krizim geldiğinde eski falları açıp okudum. denk mi geldi nedir ben fal atmayı kesip zamana bırakınca herşey düzelmeye başladı muradıma erdimdarısı başınıza sizin de
En güzeli sonuç elimize gelen fallar asıl olayla ilgili hep aynı kapıya çıkıyo sadece değişik olarak şahsen rastladığım kimsenin o ana kadar hiç söylemediğini bilenler oluyo ama asıl olayımla iligli bi tanesi de farklı konuştu diyemiyorum. Bu da geriye beklemenin daha doğru olduğunu gösteriyo bi yerde. İşlerimin aşırı yoğun olduğu zamanları bir de fal at fal cevabı bekle, yok geldi mi kaçıncı sıradayım diye bir de işlerime odaklanamıyorum vallaYa canim ben de bir ruya gormustum cok evvel..onu tabir ettrdim hem kendimde tabir etmistim. Eger Allahtan gelen ruyaysa zamanini, seytandan gelen bir ruyaysada ozamandan snrasnda artk umudu tasimamayi dusunuyorum.ozman gelene kadr da yani nisan aylarina kadrda insallah daha fal mal atmicm ztb cok sikildm heycanim kalmadi artk.s
Ya ben biara okdr manyak olmustumki attigimfali dinlemek istemyrdum.s.s.s ama ynede atiyordum .s.s cok gari dimi.s geldgi halde dinlemeyip biraktgm fallar oluyodu...sebebni bende blmyrum ama kusmuk hissi vermisti bana artk..gunde 3 5 facya baktrydum cunkuEn güzeli sonuç elimize gelen fallar asıl olayla ilgili hep aynı kapıya çıkıyo sadece değişik olarak şahsen rastladığım kimsenin o ana kadar hiç söylemediğini bilenler oluyo ama asıl olayımla iligli bi tanesi de farklı konuştu diyemiyorum. Bu da geriye beklemenin daha doğru olduğunu gösteriyo bi yerde. İşlerimin aşırı yoğun olduğu zamanları bir de fal at fal cevabı bekle, yok geldi mi kaçıncı sıradayım diye bir de işlerime odaklanamıyorum valla
Aslında fal bahane bizim bence en büyük olayımız belirsizliklere cevap aramak sanki onların kendilerine bi faydası varmış gibi. Olacaksa zaten oluyo ama biz kafamızdaki soruların cevaplarını arıyoruz fallarda bu da tabi bizim terapimiz yanlış da olsa. Bugün bi arkadaşa de dedim, hep yüz yüze baktırırdım eskiden hatta bi tanesine düzenli giderdim ve sadece an ı bilirdi bugüne kadar baktığı fallardan sadece tek birşey çıktı ama her fal sonrası kadının göz yaşlarını silerdim onun derdini dinlerdim. Demem o ki aslında kimlerden medet umuyoruz ama merakımıza yenik düşüyoruzYa ben gercektn dilegim olursa eger sirf fal isini birakip tevekkul ettgmden olacak dye dusunuyorum.cunku okdr zaman olmadi halbuki ne tarihler ne tarihler ne dkr nokta atislari bilen vardi tisss ..oyzden eger birirlernn verdgi bir zamanda isedgm sey olursa blyrumki sirf fali biraktgmdan olacak. O kadnn bildgnden degl.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?