Binnaz Abla

canım seni Allah kurtarmış o zaman. Kimbilir ne sıkıntın vardı onu bilemem elbette ama inan şimdi yazdığını okuyunca valla sen birine fal atacam dersen ben kendimi önüne atmak isterim baktırma diye. Yazık bitanem o kadar fal. o kadar derken hepsi yazık maddi manevi göçüyoruz ama dilerim hepimizin asıl konuları gerçekleşir de burada sadece ne günlerdi yaaa diye sohbete devam ederiz

Demi ..aynen canim..

Insallah kuzum ya cok buyuk bir derdim de yoktu ya sadece kendimi cok yalnz hissedyrdum ve hersey hep byle olcak gbi.. suanda inanki 7 ay onceki halimden bir fark yok hani ne yasanan olay ne de yalnzlgmn gitmesi ..hersy ayni ama ben kendimi toparladm eskisi kadr gucssuz hissetmyrum cok sukur ara ara yne gelyr ozaman yne fal atiyorum ztn hep olumli knusuyolar:)))))) ahahh bende dinleyp kendimk kandiriyorim

Demi ..aynen canim..
Valla kadın benim falımı bitirir bitirmez başlıyodu ağmaya ve derdini anlatmaya ve dert öyle böyle değil zerre huzuru yok. Eve giderken de hep derdim yahu sen de kendine faydası olmayan insanların ağzından çıkacak iki sözü bekliyosun ha akıllandım mı hayor sonuç online fal oldu

İnan kafanı oyalayacak birşeyler bulduğunda ya da seni mutlu eden birşey yaptığında fal aklına gelmiyo insanın. Ama o soruların cevapları kemiriyo ilk fırsatta. Kednini yalnız hissetme dua et bol bol inan içindeki sıkıntılar uçup gidiyo. Ben de kendime iyi gelen şeyleri yapmaya çalışıyorum işleimden fırsat buldukça ama fal baktırdıkça üzerime ağırlık çöküyo zaman zaman o da artık nasıl kötü bi enerjisi varsa üzerime çekiyorum demek ki

Ya kesin var fal baktrnca huzurlu uyuyamiyorum oyxden insallah bitiricem
Ben uyuyabiliyorum ama mesela benim rüyalarım çıkar ve anlarım ne olacağını fakat fallara dadanınca sanırım ceza olarak rüyalarım sıradan yani anlam içermiyo, üzerimde sadece zaman zaman ağırlık oluyo negatif enerji çekiyoruz demek ki. Fal orucundayken resmen tekrar o rüyalarıma kavuşur oldum ta ki zıvanadan çıkana kadar şimdi diliyorum bi kaç güne tekrar normale dönerim baktırmicam çünkü asıl olaya kadar kesinlikle. Asıl olaya kadar diyebiliyorum çünkü kendimi biliyorum bir tane olsun baktırım o da kiminle enerjim en iyi tutmuşsa ona baktırım o da bi süre idare eder sanırım

Günaydınnnnnnnnnn ciciii kızlarrrrrrrrrrr

S sunshine91 nasıl yani kuzum ? Yeni kızlar ekliyor derken ?
Ya hayatim binnaz telwe falsepeti falalem bilmem ne oralarda baktirdigim nekdr falci varsa biz ocak sonu barisacaktik guya bana adim atacakti .s.s.s yaw adam ben haric herkese adim atti ya''adim adim kiz tavliyor^^ bende elimde fallarm cebimde faturalarimla cocugun fink atisini izliyorumm....insafszlr gelmeyecek deseydiniz bari..bosyere umut etmezdim"((((((

Böyle olumsuz düşünme tatlım yaa , bazen bazı şeyler düşündüğümüz gibi olmayabiliyor çünkü.
Ocak sonuna daha çok var hem :)
Bide zaten takılma tarihlere , içini ferah tut , evrene olumlu düşünceler yay :)

Sarayli hep cok emekle bakar ve yol gostericidir bende de yeri ayri

Ya canimm bence ben artk unut etmeyi biraksam durumu kabullensem aptal gbi gelcek gelcek beni sevyo dye gezmesem sence daha ii olmazmi((

Denemedigm ama denemem gerekn bir falci kaldimi acaba ... selena rezzan mert reiki vs adlari cok gecyo bunlarin ama hangisini desemde zubilemi yapsam(( Allahm hala fal dyrum ya((((((

Ya canimm bence ben artk unut etmeyi biraksam durumu kabullensem aptal gbi gelcek gelcek beni sevyo dye gezmesem sence daha ii olmazmi((

Şöyle yapsan takılmasan mesela ...
Oluruna bıraksan ,
Ne çok umutlan , nede umutsuz ol .
Düşünme yazmadı aramadı sormadı , bak ocak ayı bitiyor falan deme .
Çünkü , birşeyin olacağı varsa olur , olmayacaksada sen ne yaparsan yap olmaz.
Fal işleri falan bunlar bahane , anlık durumda kendimizi iyi hissetmeye ihtiyacımız olduğunu için yapıyoruz , o anlık mutlu oluyoruz iyi geliyor.
Birşeyin üzerine fazla yoğunlaşırsan olacağı varsada ertelersin .
Akışına bırak , zaman herşeyi halleder yarın ne olacağı hiç belli olmaz .
Umudunu kaybetmemen dileğiyle ....

Kizlarrrr an itibariyle gece 2 den beri yazmak icin size cildiriyorum simdide hizlica telefondan yaziyorum Benim milletten neyim eksik benmde cikan fal haberim war
Gecenlerde burda eminenin zaman olarak patladigini selenanin 3 haftalik zamanini bekledigimi yazmistim . We ikisininde ortak bi detay soyledigini soylemistim sasirtici bi benzerlikti yani benimkiyle agaclikli yuksek bir ortamda gorusecegimi soyledi ikiside . Ihtimal vermiyodum . Ama dun gece aniden yasadim bunu Olay akisi detaya fln bakarsak selena acik ara farkla yardiriyo bende Zaten onceki fallarida cikmisti . Emine de zaman da patladi ama dedigi gbi oldu .
Patlayanlara bakarsak da tonlarca insana baktirdm bu zamana kadar ama en son baktrdiklarim arasinda patlayanlar aylin ve derin oldu . Derin tek olumsuz konusan kişiydi we patlamasina kendi acimdan sevindim . Zaten bana nokta atisi olan bi fal da gondermemisti . Burdada enerji dewreye giriyor iste sakin derinin falini yda aylinin falini bekleyenler uzulmesinler . Gizli gizli yaziyom bunları benmki icerde uyuyo Kactim yazayim dedim

Zaman bende onemli olmadi hic cikmasi yeter demek derin patladi derine bende baktirdim anlik bazi durumlarda basarili buldum ancak emine bana daha tatmin edici geldi

Zaman bende onemli olmadi hic cikmasi yeter demek derin patladi derine bende baktirdim anlik bazi durumlarda basarili buldum ancak emine bana daha tatmin edici geldi
Emine basta sallamasyon gibi gelmisti bana selenaya guweniydum ama icimde bi korkuda wardi tabi cikmaz diye . Derin nokta atisi yapmadigi falinda olumsuz konusmustu nokta atisi olsaydi guwenebilirdim belki neyse ki cikmadida .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…