Cogumuzun beklediği ama sonrasında kafa karıştıran durum. Ben bilinçaltının da cok etkili oldugunu dusunuyorum o rüyayı görmende. Ben geçenlerde bir rüya gordum gercekte olmasını istediğim birseydi, gercek gibiydi. Mutlu oldum. Senin ruyayı gordukten sonra ne hissettiğin de önemli bence, yani üzüldün mü mutlu mu oldun bunları iyi degerlendir, bir nevi tatbikat diye dusun:)
Ipekcimnolur uzulme ama seni cok iyi anliyorum.Birini sevmek onun gitmesiyle yikilmak ne demek bilirim..Bu guzel paylasimin icinde tesekkur ederim sana.Cansin ve serra sana gelecekle ilgili birseyler soylediler mi canimarkadaslar herkese merhaba,
uzun süredir takip ediyorum forumu ama paylaşımda bulunmuyordum. ama binnz abladaki yenileri buradan okuyup ben de denedim. serra ve cansını. serra sanki daha yüzeysel kaldı ama cansın geçmişle ilgili o kadar detay verdi ki... kaldı ki ben fincanı içerken bambaşka birşey için odaklanmıştım.
bi de rezzan hanım var ki, onun hakkında bişe dememe gerek yok heralde:)
nesibe hanıma da baktırdım, hatta gecen hafta baktırdım. çok güzel yorumladıgını sandım falı dinlerken ama 3 gün öncesi itibariyle dedigi şeyin tam zıttını yasadım ve yıkıldım...
inanın ki yıkıldım... seviyor, aşık, ölüyor denen adam şak diye şehir değiştirdi. o yuzden sizden ricam, falı eglence olarak bırakmak. benim agzım yandı, içim yanıyor öyle bir durumdayım ki hislerim tarifsiz, aglamaktan öldüm bittim. belki de fallar bu kadar gözümü kararttı, görmedim bu adamın bana deger vermedigini ya da öncelikle kendini düşündüğünü... resmen Türk filmi arkadaslar, hani kaybedenler klubünde vardı ya bana bir neden ver gitmeyim diye, aynen öyle ...
nolur cok takılmayın, içiniz yanmasın sizin de. fallara kanmasaydım belki de yavaş yavaş vazgececektim bu adamdan ama ben fallara inanıp daha cok baglandımcar degilim cahil degilim sadece asıgım... ama ricam, eglence olarak baktırın çok takılmayın
ha bu arada fahriye hanıma da yolladım. çok canım cicim kuzum geldi bana ...
Ipekcimnolur uzulme ama seni cok iyi anliyorum.Birini sevmek onun gitmesiyle yikilmak ne demek bilirim..Bu guzel paylasimin icinde tesekkur ederim sana.Cansin ve serra sana gelecekle ilgili birseyler soylediler mi canim
canım söylediler hatta ikisinin de dedigi tarihler aynı, ama bana cok cok uzak tarihler. zaten inancım kalmadı, ama ben su an kendimi nasıl toparlayacagım onun derdindeyimcanım ben cok fal baktırdım, çok aşırı güvendigim falcının demesinin tam zıttını yasadım, kadın gitmeyecek dedi ısrarla sordum sordum yok dedi, 2 gün sonra adam arazi oldu bi bu kadın bana bu cocugun arayacagı günü, saati, nerde nasıl karşılaşacağımızı söyleyen biriydi... şimdi gel de inan... tesadüfmüş demek ki herşey...
ozel degilse gittigi yerden arar belki ne dersin_?
canım arasa ne olacak o yanımda olmadıktan sonra... kendimi teselli etmeye calısıyorum farzet ki askere gitti falan diye ama olmuyorsu an bu sehir bomboş, nasıl gidecem işe her gün onun orda olmadıgını bile bile... insanlar kariyer için nelerden ödün veriyor, küçük olsak neyse de 27 yasımdayım ben
canım arasa ne olacak o yanımda olmadıktan sonra... kendimi teselli etmeye calısıyorum farzet ki askere gitti falan diye ama olmuyorsu an bu sehir bomboş, nasıl gidecem işe her gün onun orda olmadıgını bile bile... insanlar kariyer için nelerden ödün veriyor, küçük olsak neyse de 27 yasımdayım ben
Seni ne kadar tanımasamda ilk msjını okurken yıkıldım sòzünle benide yıktın.Dua et "la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyül aziym"inan çok etkilidir.99 derde devadır bunların en küçüğü kalp sıkıntısıdır.
seni okurken ben de tekrar ağlama krizine girdim... teşekkür ederim inanarak okuyacagım...
arkadaslar Allah kimseye yasatmasın bu hayal kırıklığını... bakın ben de cok fal baktırırım, çok seviyorum hobi gibi, ama nolur inanmayın, kader öyle bir şey ki, bir gecede degişiyor her şey... lütfen eglencesine baktırın, bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum.
bilinçaltımdan fallara odaklandım ben, hep geleceğimizi düşündüm, evlendiğimizi falan... adam kariyerini seçti ve gitti... fallar gözünüzü karartmasın, en azından ara verin ya da sayısını düşürün samimiyetimle söylüyorum bunu...
aglama ...Allah buyuk sabret belki guzel seyler yine yasarsin.Erkekler icin kariyer cok onemli eger kariyerine odaklanmazsa ilerisi icin sadece seninle degil kimse ile plan yapamaz,guclu hissetmesi icin bu onemli diye dusunuyorum canim aglama..
teşekkür ederim arkadaslar. ben düşüncelerimi paylaştım sizlerle.
isterseniz deneyimlerimi de paylaşırım, online veya ankara farketmez. çünkü çok iyi biliyorum, yazdıklarımı okuyup bana üzülüp allah basa vermesin diyip tekrar falcı arayacaksınız
Canım benim önce şunu söyliyim ağlama ne olur.Bak kendin söylüyosum kader bi gecede değişir diye.NE biliyosun senin içinde bir gecede herşeyin olumluya dönmeyeceğini?Dua et ve sabret.Sabır en büyük erdemdir.Görüceksin herşey birbir nasılhayırlî olana ve mutluluğa dönücek senin için.Fal konusunda ise doğru insan kendini kaptırmamalı.Ama canım benim eğer bi kez baktîrdıysan bence bu mümkün değil.İllaki etkisinde kalırsın , kafanda yorarsın, düşünürsün.Ben hiçbir falımı eğlence olsun diye baktıramam beceremem bunu.Hem eğlencelikte kimseye para yağdırmam açıkçası.Dediğin gibi en aza indirmek en doğrusu.Sende ne olur toparla kendini olurmu?kendinden haberdar et bizleri.seni okurken ben de tekrar ağlama krizine girdim... teşekkür ederim inanarak okuyacagım...
arkadaslar Allah kimseye yasatmasın bu hayal kırıklığını... bakın ben de cok fal baktırırım, çok seviyorum hobi gibi, ama nolur inanmayın, kader öyle bir şey ki, bir gecede degişiyor her şey... lütfen eglencesine baktırın, bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum.
bilinçaltımdan fallara odaklandım ben, hep geleceğimizi düşündüm, evlendiğimizi falan... adam kariyerini seçti ve gitti... fallar gözünüzü karartmasın, en azından ara verin ya da sayısını düşürün samimiyetimle söylüyorum bunu...
Canim benim bende aynilarini yasadim biraz sabret nolur dua et bol nol bu fallarinda bize olumsuz enerji yolladigini dusunuyorum lisede bi din hocam vardi baktirmayin sakin geleceginizi etkiler derdi bize kadincagiz bende senin gibi o kadar cok baktirdim ko ve nesibenin her dedigini yasadim su ana kadar ama kader kismet be bitanem gercekten Allahtan baskasi bilemez gelecegimizi ve hep inanirim ben Allah biseyi nasip etmiyosa ya daha iyisi olucagi icindir o anda icinde bulundugumuz ruh halinden bunu goremeyiz ama Allah bizim icin en iyisi neyse onu ister sen kalbini temiz tut bitanem sakin aglamada boyle soylemek kolay ama heersey en iyisine varir sen merak etme[/QUOTE
belki yüzlerce fal baktırdım, bunu bana sadece bir kişi dedi, yıkım yaşayacaksın diye... ben hep başka şeylere yormuştum bunu, o kadar alışıktım ki bu çocuğa, fallardan arkadaslar... gelecegi etkileyip etkilememesine gelince, ben kaderciyim. yani kaderimde varsa yasarım birşyi, fal baktırdım diye degişecegini sanmıyorum ama fal baktırıp karar verdigimiz için genelde, kaderimizdeki seçimler sonucta bize ait ama eninde sonunda yasıyoruz olması gerekeni...
diycegim şudur, eglencesine baktırın... falcı sunu dedi bunu dedi, sunu yapayım bunu yapmayım demeyin, içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, 3 gün önce o burdaydı ve artık yok, işin ucunda benim gibi pişman olmak var...
arkadaslar herkese merhaba,
uzun süredir takip ediyorum forumu ama paylaşımda bulunmuyordum. ama binnz abladaki yenileri buradan okuyup ben de denedim. serra ve cansını. serra sanki daha yüzeysel kaldı ama cansın geçmişle ilgili o kadar detay verdi ki... kaldı ki ben fincanı içerken bambaşka birşey için odaklanmıştım.
bi de rezzan hanım var ki, onun hakkında bişe dememe gerek yok heralde:)
nesibe hanıma da baktırdım, hatta gecen hafta baktırdım. çok güzel yorumladıgını sandım falı dinlerken ama 3 gün öncesi itibariyle dedigi şeyin tam zıttını yasadım ve yıkıldım...
inanın ki yıkıldım... seviyor, aşık, ölüyor denen adam şak diye şehir değiştirdi. o yuzden sizden ricam, falı eglence olarak bırakmak. benim agzım yandı, içim yanıyor öyle bir durumdayım ki hislerim tarifsiz, aglamaktan öldüm bittim. belki de fallar bu kadar gözümü kararttı, görmedim bu adamın bana deger vermedigini ya da öncelikle kendini düşündüğünü... resmen Türk filmi arkadaslar, hani kaybedenler klubünde vardı ya bana bir neden ver gitmeyim diye, aynen öyle ...
nolur cok takılmayın, içiniz yanmasın sizin de. fallara kanmasaydım belki de yavaş yavaş vazgececektim bu adamdan ama ben fallara inanıp daha cok baglandımcar degilim cahil degilim sadece asıgım... ama ricam, eglence olarak baktırın çok takılmayın
ha bu arada fahriye hanıma da yolladım. çok canım cicim kuzum geldi bana ...
Canım benim önce şunu söyliyim ağlama ne olur.Bak kendin söylüyosum kader bi gecede değişir diye.NE biliyosun senin içinde bir gecede herşeyin olumluya dönmeyeceğini?Dua et ve sabret.Sabır en büyük erdemdir.Görüceksin herşey birbir nasılhayırlî olana ve mutluluğa dönücek senin için.Fal konusunda ise doğru insan kendini kaptırmamalı.Ama canım benim eğer bi kez baktîrdıysan bence bu mümkün değil.İllaki etkisinde kalırsın , kafanda yorarsın, düşünürsün.Ben hiçbir falımı eğlence olsun diye baktıramam beceremem bunu.Hem eğlencelikte kimseye para yağdırmam açıkçası.Dediğin gibi en aza indirmek en doğrusu.Sende ne olur toparla kendini olurmu?kendinden haberdar et bizleri.
ipek hn merhaba
bu siteye yeni üye oldum ve sizin yazınızı okuyunca yazamadan duramadım.Evet bende çok fal baktırdım burada bahsedilen herkese ve onlara göre 2013 sene sonu evleniyordum.O kadar güzel şeyler söylendiki ,ama aniden o kişinin haziranda tayini çıktı ve aramızda 24 saati geçen bir yol mesafesi olan yere.ve bitti tabiki.ben kendimi 2 aydır zor toparladım hala toparlamaya çalışıyorum.Bu kadar olumlu konuşulmasa keşke diyorum ve okadar para verdiğime şuan yanıyorum.aynen keşke eğlence amaçlı baktırabilsek...
Bu arada tabiki olmayacağını söyleyen bir kaç kişide oldu ama 20 faldan sadece bir tanesi ve en son yüzyüze baktırdığım kişi ama burada isim yazınca reklam amaçlı yazılıyor dendiği için yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?