Binnaz Abla

Yaaaaaaaaa. Nasil sevindimmm nasillll :):) kuzum senin selenaylaa apayri bir enerjin var sana hep diyorumm baska falci aramana gerek bile yokkk :) eminede hahahaha fazla abur cubur yeme yok at binmeye gidicen diye her telden caliyod ama tuturyor hatun insallah daha guzel haberler alicazz :):)

Insallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beni

[basakbasak21, post: 38884240, member: 623288"]Insallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beni
HAyirli olsun canim boyle devam etsin[/QUOTE]
Ins eder :) tesekkur ederm

Insallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beni
Valla kendimeee cikmiss gibi sevindimmmm ..tutucazz tutmakk zorundayizz her seferinde faturamlaa bakismak zorundaa kaliyorummm :):) sonraa gitsin paralar falcilaraaa benimde oylee bundan sonra cok canim sikilirsaa bildigim baana tutan insanlardan sasmam kuzum :) derinin olumsuzluguda yinee anlasildi benim begendigimee senin senin begendiginede benim baktirmamam lazim :):)

Aman tanrimmm enerjimiz hic uymuyo seninle

Günaydın kızlar son zamanlarda baktirdigim fallara göz attım çıkan durumlardan haber vermek istedim

İş durumum pek parlak değil , görüştüğüm beni deneme sürecine alan bir yer vardı orası olacak mı diye sormuştum hep , olacak diyen nesibe ve aylin yanıldı ne yazık ki
Olumsuz görüş bildiren rezzan abla , meryem ve ugga haklı çıkmış oldu

Bir de meryem le aylin aynı kişi değil bence üslubu ve dedikleri çok farkliydi bende

Meryem kim rezzanda gormeyeli baya bilmeye baslamis hic dediklerini yasamadim onun

Dün hem derine hem meryeme atmistim falimi derinde nokta atisi vardi ama meryem cok fosstu yani meryemin fali kahve fali icin fazla uzun vadeliydi bir kahve falinda 1 seneyi göremezsin o yuzden meryemle enerjim uyusmadi
Thalix derin neler demis ozelden bilgi verirmisin bende benimkini atayim sana

Meryem falalemde canım , rezzan da bana da aynı şekilde çoğu falı patladı bu sefer çıktı ben de şaşırdım
Derin aylin ve medyum denizi denedim en iyi bakan
Meryem falalemde canım , rezzan da bana da aynı şekilde çoğu falı patladı bu sefer çıktı ben de şaşırdım
Medyum deniz meryem ve emineyi denedim en mantikli emine geldi tellweseki derinde fena degil ama asla o paraya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…