Yaaaaaaaaa. Nasil sevindimmm nasillll :):) kuzum senin selenaylaa apayri bir enerjin var sana hep diyorumm baska falci aramana gerek bile yokkk :) eminede hahahaha fazla abur cubur yeme yok at binmeye gidicen diye her telden caliyod ama tuturyor hatun insallah daha guzel haberler alicazz :):)Kizlarrrr an itibariyle gece 2 den beri yazmak icin size cildiriyorum simdide hizlica telefondan yaziyorumBenim milletten neyim eksik benmde cikan fal haberim war
Gecenlerde burda eminenin zaman olarak patladigini selenanin 3 haftalik zamanini bekledigimi yazmistim . We ikisininde ortak bi detay soyledigini soylemistim sasirtici bi benzerlikti yani benimkiyle agaclikli yuksek bir ortamda gorusecegimi soyledi ikiside . Ihtimal vermiyodum . Ama dun gece aniden yasadim bunuOlay akisi detaya fln bakarsak selena acik ara farkla yardiriyo bende Zaten onceki fallarida cikmisti . Emine de zaman da patladi ama dedigi gbi oldu .
Patlayanlara bakarsak da tonlarca insana baktirdm bu zamana kadar ama en son baktrdiklarim arasinda patlayanlar aylin ve derin oldu . Derin tek olumsuz konusan kişiydi we patlamasina kendi acimdan sevindim . Zaten bana nokta atisi olan bi fal da gondermemisti . Burdada enerji dewreye giriyor iste sakin derinin falini yda aylinin falini bekleyenler uzulmesinler . Gizli gizli yaziyom bunları benmki icerde uyuyoKactim yazayim dedim
Insallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beniYaaaaaaaaa. Nasil sevindimmm nasillll :):) kuzum senin selenaylaa apayri bir enerjin var sana hep diyorumm baska falci aramana gerek bile yokkk :) eminede hahahaha fazla abur cubur yeme yok at binmeye gidicen diye her telden caliyod ama tuturyor hatun insallah daha guzel haberler alicazz :):)
Tellwe deSelena nerdeydi?
HAyirli olsun canim boyle devam etsin[/QUOTE][basakbasak21, post: 38884240, member: 623288"]Insallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beni
Valla kendimeee cikmiss gibi sevindimmmm ..tutucazz tutmakk zorundayizz her seferinde faturamlaa bakismak zorundaa kaliyorummm :):) sonraa gitsin paralar falcilaraaaInsallah wallaa . Bundn snra aramicm farkli insan ya cidden benm falci belli oldu . Baskasina atcak oldummu tutuyosun beni
Aman tanrimmm enerjimiz hic uymuyo seninleValla kendimeee cikmiss gibi sevindimmmm ..tutucazz tutmakk zorundayizz her seferinde faturamlaa bakismak zorundaa kaliyorummm :):) sonraa gitsin paralar falcilaraaabenimde oylee bundan sonra cok canim sikilirsaa bildigim baana tutan insanlardan sasmam kuzum :) derinin olumsuzluguda yinee anlasildi benim begendigimee senin senin begendiginede benim baktirmamam lazim :):)
Meryem kim rezzanda gormeyeli baya bilmeye baslamis hic dediklerini yasamadim onunGünaydın kızlar son zamanlarda baktirdigim fallara göz attım çıkan durumlardan haber vermek istedim
İş durumum pek parlak değil , görüştüğüm beni deneme sürecine alan bir yer vardı orası olacak mı diye sormuştum hep , olacak diyen nesibe ve aylin yanıldı ne yazık ki
Olumsuz görüş bildiren rezzan abla , meryem ve ugga haklı çıkmış oldu
Bir de meryem le aylin aynı kişi değil bence üslubu ve dedikleri çok farkliydi bende
Thalix derin neler demis ozelden bilgi verirmisin bende benimkini atayim sanaDün hem derine hem meryeme atmistim falimi derinde nokta atisi vardi ama meryem cok fosstu yani meryemin fali kahve fali icin fazla uzun vadeliydi bir kahve falinda 1 seneyi göremezsin o yuzden meryemle enerjim uyusmadi
Meryem kim rezzanda gormeyeli baya bilmeye baslamis hic dediklerini yasamadim onun
Derin aylin ve medyum denizi denedim en iyi bakanMeryem falalemde canım , rezzan da bana da aynı şekilde çoğu falı patladı bu sefer çıktı ben de şaşırdım
Medyum deniz meryem ve emineyi denedim en mantikli emine geldi tellweseki derinde fena degil ama asla o paraya degmezMeryem falalemde canım , rezzan da bana da aynı şekilde çoğu falı patladı bu sefer çıktı ben de şaşırdım
One kiz allah allahkızlar bu arada belirtmeden geçemicem benimle enerjisi uyanmara serüvenin kitap falını tavsiye ediyorum çok isabetliydi falı ve dediklerini de yaşadığımı söylemek isterim
Seruven banadaa bilmistii kuzum bak bunda tuturmusuzzzz :):)kızlar bu arada belirtmeden geçemicem benimle enerjisi uyanmara serüvenin kitap falını tavsiye ediyorum çok isabetliydi falı ve dediklerini de yaşadığımı söylemek isterim
sorunu soruyosun o da bu soruyu tekrarlayarak 3 kez kitap açıyo ama ben baya memnun kaldım yanıltmış gibi olmiyim deOne kiz allah allah
ahahahah sonundaaaSeruven banadaa bilmistii kuzum bak bunda tuturmusuzzzz :):)
Ohangi ste cnim ilkkez dydumSeruven banadaa bilmistii kuzum bak bunda tuturmusuzzzz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?