Binnaz Abla

Kizlar merhaba. Yeni katildim araniza ve bir sorum olacak. Ilk defa denicem bu netten fal olayini da sizce ilk kimle baslamaliyim?

Falcilarn hepsinden nefret edyrum.. hepsnin verdgi tarihler bu zamanlardi ve adamn degl pisman olup geri donmesi yeni kizlari ardi ardina ekliyor.. aylardir da bu zaman olsn dye beklyrdum nefret ediyorim ya hepsinden(((((((((((((((((((
Ayni durumdayim canim aylardir umut verip bekletiyorlar belki dnmeyecek deseler bende umudumu keserim bir de ben hic bir sekilde haber alamiyorum belko baskasi var bilmiyorum ki

Falcilarn hepsinden nefret edyrum.. hepsnin verdgi tarihler bu zamanlardi ve adamn degl pisman olup geri donmesi yeni kizlari ardi ardina ekliyor.. aylardir da bu zaman olsn dye beklyrdum nefret ediyorim ya hepsinden(((((((((((((((((((
Ayni durumdayim canim aylardir umut verip bekletiyorlar belki dnmeyecek deseler bende umudumu keserim bir de ben hic bir sekilde haber alamiyorum belki baskasi var bilmiyorum ki

Bana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.

Bana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.

herkese aynı söyemiyor canım bana sigara içiyorsun sevgilin alkol kullanıyor falan dedi ama yok öyle şeyler çok beğenmedim ama tuttutrduğu kişiler olduğu için verdiği tarih aralığını bekliyorum

herkese aynı söyemiyor canım bana sigara içiyorsun sevgilin alkol kullanıyor falan dedi ama yok öyle şeyler çok beğenmedim ama tuttutrduğu kişiler olduğu için verdiği tarih aralığını bekliyorum
bana da sevgilin senin sevmediğin sigara alkol gibi kötü bi alışkanlığını bırakıcak dedi ama o çok sık alkol kullanmaz zaten sigara içen de benim o değil

Herkese Merhaba.
20 Yaşında bir kızım. Son 3 aydır fal geçmişim var. 400₺ ye varan faturalarım oldu. Bir öğrenci için ne kadar fazla fal attığımın ve para harcadığımın farkına vardım.
Fal atmama kararı verdim bundan sonra. Bu topikte hep sizinle beraber olacağım fakat atmayı düşünmüyorum. Falların çıkmasına 2-3 Hafta kaldı zaten. Umarım her şey gönlümüze göre olur ve mutlu oluruz.

Ya canimm bence ben artk unut etmeyi biraksam durumu kabullensem aptal gbi gelcek gelcek beni sevyo dye gezmesem sence daha ii olmazmi((

Denemedigm ama denemem gerekn bir falci kaldimi acaba ... selena rezzan mert reiki vs adlari cok gecyo bunlarin ama hangisini desemde zubilemi yapsam(( Allahm hala fal dyrum ya((((((

bırak umut etmeyi de düşünmeyi de ne demek herkese yürüyo zaten bundan sonra dönmesin de sana ki dönerse de sevdiğinden döndüğüne inanabilcek misin can sıkıntısından ya da aradığını bulamadığından dönücek yalnız olmamak için. aslında bunu sana yazdım ama kendime de söylüyorum 6 aydır salak gibi bekliyorum ben de o hayatını yaşarken mutluyken. falcılar döncek döncek arıycak diyor dönmesin bu vakitten sonra bırak önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…