tellwe seruvenOhangi ste cnim ilkkez dydum
Kizlar merhaba. Yeni katildim araniza ve bir sorum olacak. Ilk defa denicem bu netten fal olayini da sizce ilk kimle baslamaliyim?
tellwe'de medyumselena.
Ayni durumdayim canim aylardir umut verip bekletiyorlar belki dnmeyecek deseler bende umudumu keserim bir de ben hic bir sekilde haber alamiyorum belko baskasi var bilmiyorum kiFalcilarn hepsinden nefret edyrum.. hepsnin verdgi tarihler bu zamanlardi ve adamn degl pisman olup geri donmesi yeni kizlari ardi ardina ekliyor.. aylardir da bu zaman olsn dye beklyrdum nefret ediyorim ya hepsinden(((((((((((((((((((
Ayni durumdayim canim aylardir umut verip bekletiyorlar belki dnmeyecek deseler bende umudumu keserim bir de ben hic bir sekilde haber alamiyorum belki baskasi var bilmiyorum kiFalcilarn hepsinden nefret edyrum.. hepsnin verdgi tarihler bu zamanlardi ve adamn degl pisman olup geri donmesi yeni kizlari ardi ardina ekliyor.. aylardir da bu zaman olsn dye beklyrdum nefret ediyorim ya hepsinden(((((((((((((((((((
Gecmis konulari oku canimKizlar merhaba. Yeni katildim araniza ve bir sorum olacak. Ilk defa denicem bu netten fal olayini da sizce ilk kimle baslamaliyim?
Merak iste
Yaaaaaaaaa. Nasil sevindimmm nasillll :):) kuzum senin selenaylaa apayri bir enerjin var sana hep diyorumm baska falci aramana gerek bile yokkk :) eminede hahahaha fazla abur cubur yeme yok at binmeye gidicen diye her telden caliyod ama tuturyor hatun insallah daha guzel haberler alicazz :):)
Bana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.
bana da sevgilin senin sevmediğin sigara alkol gibi kötü bi alışkanlığını bırakıcak dedi ama o çok sık alkol kullanmaz zaten sigara içen de benim o değilherkese aynı söyemiyor canım bana sigara içiyorsun sevgilin alkol kullanıyor falan dedi ama yok öyle şeyler çok beğenmedim ama tuttutrduğu kişiler olduğu için verdiği tarih aralığını bekliyorum
Ya canimm bence ben artk unut etmeyi biraksam durumu kabullensem aptal gbi gelcek gelcek beni sevyo dye gezmesem sence daha ii olmazmi((
Denemedigm ama denemem gerekn bir falci kaldimi acaba ... selena rezzan mert reiki vs adlari cok gecyo bunlarin ama hangisini desemde zubilemi yapsam(( Allahm hala fal dyrum ya ((((((
Bana et ye tatli yeme dediBana da geceleri abur cubur yeme, Saçlarını topuz yap felan dedi. Acaba herkese mi aynısını söylüyor?
Emine ile Seleanın dedikleri pek benzemiyor. Umarım selenanın falı çıkmaz ya.
Tamam canim yemekten sonra msj aticam sana disardaydim bu saate kdrThalix derin neler demis ozelden bilgi verirmisin bende benimkini atayim sana
Bizden kaynakli benceaylin sesli falı açmış kızlar deneyen olursa yazsınn
Olabilir ama anlaşılsa keşke kim olduğuBizden kaynakli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?