bence isim ver neden vermiyorsun kim nasil anlarsa anlasin!
haklısın canım, ben ki bir fala 100ler 200ler sayan biriyim öyle 10ları 20leri online fala veriyorum çerezlik gibi ... hangi insan eglencesine yapar ki bunu:) ama bu bana bir ders olsun. bir de diyecegim şudur, her önünüze gelene baktırıp enerjinizi düşürmeyin. size kim iyi geliyorsa ona baktırın bari... gerçi işte bnm falcım da yok gitmiyor dedi ertesi gün gitti, artık bir falcım yok demek ki...
Evet geçen yazılardan birinde aynı yöntemi savunmuştum.Enerjimiz kiminle uyuştuysa belli dönemlerde sadece o kişiye baktırmak.Banada en doğrusu gibi geliyor.Öteki türlü insanın 1001 çesıt kaderi ,geleceği oluyor.Öyle ben kafayı yiyorum mesela
aynen canım aynen. ama hislerinize güvenin en basta. belki de cok fal baktırmaktan bilmiyorum ama benim hislerim acaip gelişti, bayramdan beri seksenler dizisindeki yeter ki şarkısını dinliyip duruyordum alın işte noldu, şimdi şarkıyı yaşayarak dinliyorum
bence isim ver neden vermiyorsun kim nasil anlarsa anlasin!
İnşallah Allah sana güzel şarkıları yaşayarak dinlemeyi nasip etsin arkadaşım.
Gittikten sonra bile hala geri dönecek ,diyen çok olduki adam şark görevine gitti hayatta dönemez ,hatta ben ilk mesajımda yazmıştım belkız hn ma baktıran varmı diye ,ona gitt,m ve hiçbirsey demeden bu kişinin benim kaderim olmadığını ve bu ilişkinin 2 ay önce bittiğini ve konuyu kapatmam gerektiğini.
Gittikten sonra bile hala geri dönecek ,diyen çok olduki adam şark görevine gitti hayatta dönemez ,hatta ben ilk mesajımda yazmıştım belkız hn ma baktıran varmı diye ,ona gitt,m ve hiçbirsey demeden bu kişinin benim kaderim olmadığını ve bu ilişkinin 2 ay önce bittiğini ve konuyu kapatmam gerektiğini.
Rezzan ablanın benim içinde yeri ayrıdır.Çok sevirim Rezzan ablayı gerçekten abladır o.allah hepimizin derdinin çaresini de yaşatsın. en azından saglıgımız var, öyle düşünelim. ve lütfen, altını çize çize söylüyorum, bari size en cok tutturan insana baktırın sadece.
ama içinizde şüpheniz hep olsun, bana dediler yok gitmicek diye ama ben biliyordum, içime doğuyordu ama içimi rahatlatmak için, sırf falcılar gitmeyecek dediginde bi rahatlıyordum...
binnazabla ve falsepetindeki hemen hemen herkesi deneyen biri olarak söylüyorum ki, bu çocugun gidecegini bana diyen tek kişi rezzan hanımdır... o kadına verdigim paralar helal olsun... 15 kere baktırdım kendisine ve ufak tefek çıkmayan seyler olsa da büyük oranda tuttu...
Belkiz hanim online fal bakan birisimi nerde bakiyo ayrica ? Biz olumsuz seyleri kabullenmek istemiuoruz bende aile farklarimi yuzunden bisey olucagini hissedebiliyorum ama yediremiuorum kendime acelya tugra bana boyle bi yorum yapmosyi icimde kaldi resmen hala korku duyuyorum
merhaba Belkız hn online bakmıyor ,aynı şehirdeysen yüz yüze ,farklı şehir ise telefon ile ofisi var randevu ile bakıyor.Çok tereddut ettim giderken ,ama artık bu fal işine son vermeliydim.Evet pahalı bakıyor ama zaten sanaldada bu parayı ben 2 günde verdiğim oluyordu
kendi sitesi var telefon ile ulaşabiliyorsunuz ben su falı baktırdım ,kahve ,tarot ,duru bakım da yapıyor.
gelecek için söyledikleri çıkarmı bilmiyorum tabi ama en azından ben eminimki biten bu ilişki için artık ümitlenmemem ve önüme bakmam gerekiyor.
internette medyum belkız yazan sayfa mı?morlu bir sayfa, mum var ?
ay yok ben akıllanmam
siteyi inceledim de, büyü falan diyor, yok ben bulaşmam böyle işlere...
merhaba Belkız hn online bakmıyor ,aynı şehirdeysen yüz yüze ,farklı şehir ise telefon ile ofisi var randevu ile bakıyor.Çok tereddut ettim giderken ,ama artık bu fal işine son vermeliydim.Evet pahalı bakıyor ama zaten sanaldada bu parayı ben 2 günde verdiğim oluyordu
kendi sitesi var telefon ile ulaşabiliyorsunuz ben su falı baktırdım ,kahve ,tarot ,duru bakım da yapıyor.
gelecek için söyledikleri çıkarmı bilmiyorum tabi ama en azından ben eminimki biten bu ilişki için artık ümitlenmemem ve önüme bakmam gerekiyor.
ipek hn merhaba
büyüyü bilmiyorum yapıp yapmadığını sormadım çünkü hiç konusu açılmadı.Ofis gayet güzel ferah ortaköyde ,ben fal için gittim sadece ,benimde hayatta buyuyle ,i,şim olmaz ve korkarım zaten.He yapıyorsada isteyene yapıyordur.ama fal bakımında birşey hissetmedim.[/QU
ha aman diyim arkadasım bulaşma öyle büyüe falan, fal en azından en masumu ... inş dedikleri çıkar, eger güzel şeyler dediyse...
Belkız hnım kaça bakıyor sakıncası yoksa fiyat yazabilirmisin?Bu arada tabiki olmayacağını söyleyen bir kaç kişide oldu ama 20 faldan sadece bir tanesi ve en son yüzyüze baktırdığım kişi ama burada isim yazınca reklam amaçlı yazılıyor dendiği için yazamıyorum
ipek hn merhaba
büyüyü bilmiyorum yapıp yapmadığını sormadım çünkü hiç konusu açılmadı.Ofis gayet güzel ferah ortaköyde ,ben fal için gittim sadece ,benimde hayatta buyuyle ,i,şim olmaz ve korkarım zaten.He yapıyorsada isteyene yapıyordur.ama fal bakımında birşey hissetmedim.[/QU
ha aman diyim arkadasım bulaşma öyle büyüe falan, fal en azından en masumu ... inş dedikleri çıkar, eger güzel şeyler dediyse...
yok kesinlikle ,sadece fal ,gelecek içinde uzun zaman var tabi ,hayatıma girecek kişinin ismini verdi tanımadığım biri.işimle ilgili beklediğim bir durum var tayin gibi ondan bahsetti ,zaten siz hiç konuşmuyorsunuz o geçmişten başlayıp sağlık ,aile durumunuza kadar herşeyi anlatıyor.
ama inanın o kadar rahatım gibi ,ordan geldim tüm eski mesajlarımı ona ait ne varsa herşeyi sildim.sanki hayatıma hiç girmemiş gibi .
Belkız hnım kaça bakıyor sakıncası yoksa fiyat yazabilirmisin?
Canim gercekten cok uzuldum soylediklerine. Allahim sabir versin. Ben senin olayinin tam tersini yaşıyorum. Butun falcilar iliskin berbat karsindaki adam cok kotu asla barisma bilmemne diyo oysa o barismak icin gercekten cok ugrasiyo ama ben fallarin etkisinde o kadar kaldim ki asla barisamiyorum. Bide arkadaslar nesibe ablayla rezzan ablayj ayri tutuyorum sozum kesinlikle onlara degil ama burda bazi falcilar cok abartiliyor bazilarida gereksizce yeriliyo bence. Yani biri ortaya bi sey atiyo su sahane bu soyle mukemmel her dedigi cikti falan diye sonra hepimiz ondan medet umuyoruz sonuc hayal kirikligi. Bence burda tavsiye yaparken birazda insanlarin umutlarini hayallerini fallarin etkiledigini dusunmek lazim.
Canim gercekten cok uzuldum soylediklerine. Allahim sabir versin. Ben senin olayinin tam tersini yaşıyorum. Butun falcilar iliskin berbat karsindaki adam cok kotu asla barisma bilmemne diyo oysa o barismak icin gercekten cok ugrasiyo ama ben fallarin etkisinde o kadar kaldim ki asla barisamiyorum. Bide arkadaslar nesibe ablayla rezzan ablayj ayri tutuyorum sozum kesinlikle onlara degil ama burda bazi falcilar cok abartiliyor bazilarida gereksizce yeriliyo bence. Yani biri ortaya bi sey atiyo su sahane bu soyle mukemmel her dedigi cikti falan diye sonra hepimiz ondan medet umuyoruz sonuc hayal kirikligi. Bence burda tavsiye yaparken birazda insanlarin umutlarini hayallerini fallarin etkiledigini dusunmek lazim.
kahve 75 te den başlıyor bakıma göre değişiyor zaten telefon ile aradığınızda sekreter detaylı yanıtlıyor.
bana sorsanız memnun kaldınmı diye evet kaldım ama üstüne basarak yine geleceği bilemem çünkü zaman var çıkarmı çıkmazmı ama beni en azından olmayacak bişey için ümitlendirmedi ve bu defteri açmamak üzere kapatmam gerektiğini söyledi.Ben zaten bu konuyu merak ettiğim için gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?