lazım olsa karşına çıkrdı, demek ki olmamş=Dnerde bulucaz bu çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri :)
onu bunu bilmiyorum da bu 2 kişi arası kararsızlığı çok kişi dedi.. bu mu o mu bilmiyorum.. yani bugün tanıştığım kişinin bu 2. kişi olup olmadığını.. ama ankaradaki falcım bile bir yıl aralıkla baktırdığım 2 falda da bunu demişti.. 2 si de hayırlı ama sen karar veren taraf olucaksın diye...Ay herkese çıkıyor maşallah. Akşam akşam umut doldum ya. Herkes çok mutlu olsun
Eminenin bana dediği çıkarsa HARIKA olur ama zannetmiyorum
Ahh canim 3 aydir ayriyim erk arkdsmla bicok insan bana bunu soyledi ama artik kulaklarimi kapattim duymzdan geliyrm dusundukce nasil olabilir diyorum bu insanlar nasil bole acimasiz olabilir diyorum inanmak istemiyorum yuz yuzede cok baktirdim telefonlada birebir olayi yasamislar gibi anlatanlarda oldu kimse gel bozalimda demedi ama bil dediler ama eger bunuda kafaya takarsam huniyle gezcemah kuzum ben cok dua ediyorum namazda kiliyorum ama bu isler zor
hz muhammede bile tutmus böyle seylerin gerceklik payi var maalesef kimsenin gözünde büyütmekte istemem korkmayin ama duanizida birakmayin keske sadece dua ile bitse bu isler..
büyü bi çeşit yönlendirilmiş enerjidir, blokajdır. duayla etkisini azaltırsınız ama bozulması için, spesifik olarak o büyü enerjisine yönelik bazı şeylerin, bazı ilimleri kullanarak yapılması gerekir. bunu da tabi ki öyle her önüne gelen yapamaz. gerçekten çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri bulmak gerekir.
Yok oylebiri gervi allahin sevgli kuluysan 40 lar 7 ler den biri karsina cikar da sana yrdim eder oyuzden dua et canim sennerde bulucaz bu çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri :)
Canım Yüce Kitabımızda bile var.. kendi güç ve kalpleriyle elde edemediklerini irade bağlayıcılıkla kullananların aklına şaşarım! yani ne kadar acizlik ki gurursuzluk ki x kişinin onu sevmediğini bile bile böyle şeylerle kendini avutmak.. ve şu da bi gerçek; yapan kişi ye de yaptırana da hayır gelmez.. çünkü hiçbir güç kalbe tesir edemez.. belki seçimine eder, belki elini kolunu bağlar ama o büyüler insanın kalbine nüfuz edemez..yapan acizliğinden yapıyor ki cezası da alenen yazılmıştır kitapta.. ALLAH HEPİMİZİ DÜĞÜMLERE ÜFLEYENLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN.. psikolojisi bozuk, bağımlı tipler bunları yapanlar..ah kuzum ben cok dua ediyorum namazda kiliyorum ama bu isler zor
hz muhammede bile tutmus böyle seylerin gerceklik payi var maalesef kimsenin gözünde büyütmekte istemem korkmayin ama duanizida birakmayin keske sadece dua ile bitse bu isler..
onu bunu bilmiyorum da bu 2 kişi arası kararsızlığı çok kişi dedi.. bu mu o mu bilmiyorum.. yani bugün tanıştığım kişinin bu 2. kişi olup olmadığını.. ama ankaradaki falcım bile bir yıl aralıkla baktırdığım 2 falda da bunu demişti.. 2 si de hayırlı ama sen karar veren taraf olucaksın diye...
yolladııımmkuzumm bana atar mısın lütfen
nerde bulucaz bu çok temiz kalpli, maddi hırslardan sıyrılmış, bu işlerin ehli olan, çeşitli ilimlere vakıf kişileri :)
aynen arkadaşlar ve aklımıza takmıycaz allahın yazdıgı kaderi kim değiştirebilirki o yuzden bol bol duaTabiki bulamicaz canim tek yapmamiz gereken kendi duamizi kendimiz etmemiZ
Aslında benim bağırmam lazım. Bana iki dediği çıktı.. Dur bağrıyımbeklıyorum benım okuzden bır atraksıyonvalla dedıklerı cıksın emıneeeeggggg dıyee hep beraber bagırmaya devamm
Ohaaa ay cok pardon kizlar... ama o para ne ya aaa inanmiyorimmmmmmkızlar yüzyüze fal baktırırken fal bakan kadını biri aradı kulaklarımla duydum büyü yapmayı teklif etti ve 10.000lira vermeye hazır olduğunu söyledi inanılmaz şaşırdım çünkü 10.000 lira vermeyi göze almak ne demek insanlar hakikaten kafayı yemişler allah böylelerinden korusun bizi ve tüm sevdiklerimizi. hatta bazı kendine hoca diyen allahtan korkmaz şarlatanlar bana fal bakan kadına öyle insanları bize yönlendir aldığımız paranın yarısını sana vericez demişler. inanmicaksınız ama 40.000 lira teklif eden bile olmuş gerçekten çok korkutucu yaa
En iyi buyuleri yahudiler yapar mesela onlarin kabala kitaaplari vardir.. ztn Peygamberimize de yapan bir yahudiydi.s yani buyu yapma ve bozdurma icin o kisnin musluman olmasna da gerk yokBüyü yapan kimse maddi hırslarından sıyrılmış değildir thalixcim, bunu hakikaten para için yapar ve bir de iyi ise bu anlamda çok uçuk fiyatlar sunar.İlim vs olayı kesinlikle değildir, temiz kalplilikten kasıt karakter ise onu yargılayamam ama ilim-bilim değil bu işler
Valla kizlar ben suna inaniyorum sadece evet boyle bsy yapilmis olabilir bende hep dusundum gozumun icene bakan adam huyu suyu degisti ama asla baskasinada gitmedi kendi ruhu bozuk gibi geceleri uyuyaniyodu vs vss ama bildiin tek bsy var boyle bi durum bile olsa bu bizim imtihanimiz Allahim kaderime yazdiysa zaten oyle yada boyle donucek belki bugun deil ama bigun gelicek ben kalkip yok bozdurayim yok pesine duseyim yapamam bunlari Allahim gozyaslarimi goruyo onun ol demesi yeter ayy valla sinirlerim bosaldi suan agliyorum sinirden
yuh yaaa... ama sanırık bunu sadce duygusal bağlamda değil, her alanda gözü dönmüş bir halde yapanlar var yaptıranlar!kızlar yüzyüze fal baktırırken fal bakan kadını biri aradı kulaklarımla duydum büyü yapmayı teklif etti ve 10.000lira vermeye hazır olduğunu söyledi inanılmaz şaşırdım çünkü 10.000 lira vermeyi göze almak ne demek insanlar hakikaten kafayı yemişler allah böylelerinden korusun bizi ve tüm sevdiklerimizi. hatta bazı kendine hoca diyen allahtan korkmaz şarlatanlar bana fal bakan kadına öyle insanları bize yönlendir aldığımız paranın yarısını sana vericez demişler. inanmicaksınız ama 40.000 lira teklif eden bile olmuş gerçekten çok korkutucu yaa
eminenin falının bana çıkması çok imkansız durumu iyi bildi ama gelecekte söylediği çokkk zoraynen banada cikarsa havaya ucarim heralde
Canim benim saol destegin icin ama bizim olaylarimiz biraz karisik ve acabalar beynime takiliyo ister istemez kendime soz geciremiyorum iste gozum kimseyi gormuyo onla beraberken degil bitince anladim sevdigimi kapidan kovsam bacadan gelir diyodum simdi geldimiz noktada sanki bi yabanciyim.onun icin bu kadar zamanda nasil bu olabilir diyorumKıyamam sana ağlama lütfen canım, eğer bu şekilde birşey varsa dahi bozdurayım vs durumuna girme bence, tam derinliğinizi boyutunuzu bilemiyorum ama bunlarla uğraşmak inanmak acabamı demek hayatının her anlamında kafanı yüreğini kurcalayacaktır...
Hakikaten senin yaşamında olacak kişi ise o, bir yol dönümünde illa ki kesişeceksiniz...
Ayrıca tek bir kişi için kendi kapılarını kapatıp, açılmak için bekleyen diğer kapılarını engelleme lütfen, kocaman kocaman öperim seni
kızlar yüzyüze fal baktırırken fal bakan kadını biri aradı kulaklarımla duydum büyü yapmayı teklif etti ve 10.000lira vermeye hazır olduğunu söyledi inanılmaz şaşırdım çünkü 10.000 lira vermeyi göze almak ne demek insanlar hakikaten kafayı yemişler allah böylelerinden korusun bizi ve tüm sevdiklerimizi. hatta bazı kendine hoca diyen allahtan korkmaz şarlatanlar bana fal bakan kadına öyle insanları bize yönlendir aldığımız paranın yarısını sana vericez demişler. inanmicaksınız ama 40.000 lira teklif eden bile olmuş gerçekten çok korkutucu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?