Binnaz Abla

Ya buyuyle gelenin hayri olmazki ztn buyu yapilan kisi salak gbi oluyor bilincsiz ruhsuz akli gelip gdyo ve ztn buyulendigi icin buyuye ugradysanz su belirtileri tasiyosunuz dur dye yazanlarn tum ozelligni tasiyo hzuursuzluk ruyalar arkdan birnn geldgni sanmasi vsvsvsvsv boyle adamdan bana ne hayir gelir.s

Kiyamam sana hayatim yaaa ozelden knustgm birkac arkdam bilir , snn durumunu bilmyrum ama bende inan senin hissetklerni hissettim 7 ay boyuncaa hatta kafayi yeme derecesindeydim dusunmekten, okdr cok ruyada yasiyordumki bazen uyaandgm mi gercek ruyammi blmyrdum 7 ayin sonnda suan iyiyim cok sukur..hicbrsey degismedi ama ben o ruh halinden siyriliyorim dualarm seninle insallah sende bu ruh halinden ve bu denli dusunmekten kurtulursun..

Canım ağlama.. Gerçekten eminsen böyle bir durumdan ben TopukluPollyanna dan farklı olarak düşünüyorum... Büyü bozan emin olduğun sağlam birini bul.. Önce büyüyü bozdur...peygamber efendimizede büyü yapılmış ve o da bozdurtmuştur büyüyü.. Allah bizleri bu kötü insanların şerrinden korusun..yatacak yerleri yok onlarınn..büyü yaptıran insanlara tahammül edemiyorum..cani den farksız benim gözümde..

En iyi buyuleri yahudiler yapar mesela onlarin kabala kitaaplari vardir.. ztn Peygamberimize de yapan bir yahudiydi.s yani buyu yapma ve bozdurma icin o kisnin musluman olmasna da gerk yok

Çok doğru söylüyorsun, yahudiler ve hristiyanlar...

Ve benimkide bir anda bitti daha once defalarca ayrilip baristik hersfrnde daha gelmez dedim hep geldi hemde arasi saatler gecmeden pismnm dyodu..son ayrildgmzda kesin gelecek dedim 7 ay oldu... dusun iste nekdr kafayi yedigimi

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ama inanin suan o olaylari.tekrar yasar gibi oldum ben yabancilarin bu isle ne isi olur diye dusunmustum cunku yaptiran kisi yabanci sanirim bana o insani soyledi herkes bende dalga gecmistim ama zaman gectikce bende anliyorum

Bozdurma işine hiç girme dememden kasıt, eğer ki ona bunu yapan kişiler varsa elbette bunu ara ara yapmaya devam edeceklerdir, yani belirli aralıklarla yenilemek için tekrarlayacaklardır. Bozdurduğunu düşünsen dahi, etkilenmemesi için yapılanlardan yine bir şey yaptırması gerekir ki bu durumda sürekli acabalar beynini kurcalar. ne bileyim her davranış şeklinde, ayrılma kararında ya da farklı zıt tepkilerinde acaba yine mi biri yaptırdı diye düşünüp bunu takıntıya çevirebilir...

Yanlışta düşünüyor olabilirim elbette ve şuan bunu yazarken hakikaten sinir oldum, bu anlamda bunu yapan insanlardan nefret ediyorum

büyü yaptirmak icin hoca hoca gezen cok ruh hastasi var ama bellide etmiyorlar
aman nerden acildi bu konu kapatin gitsin.
aynenn.. konu bitti. stop. bir başlık açıyorum.stop.Büyüleyici ruhların ve kalplerin büyüye ihtiyacı yoktur.

Hayatim istanbul muftulugune gitsene basvaiziydi sanirim bir canli yayinda ben buyu icin gelenlern buyulerini de bozuyorum demisti.tabki para almadan yapiyor.oteki gundeme de siksik cikiyor o adam aayrica trt de cok sik goruyorum.programda izledgmde byle dedi..bozcam dye sarlatanlarla ugrasirsancok uzilurum valla

Net tarihler vs verdi mi Lalem
canım benim bir cümle yazmıştıkı beni benden aldı geçmiş ile ilgili doğruydu net tarih derken 70 gün demiş başka bir olayla ilgili ve ben hiç detay yazmadım genel anlamda yazdım biten kişiyi ve bitiş sebeplerini huyunu suyunu yazmış şaşırttı beni

canim bu konuda kime gitsen para isterler o isler cok zor o yüzden dolandirici vs cok sana fotokopi yollayan bile olur
o bakimdan benim kimseye güvenim yok ama bunun cözülmesi icin bi takil formüllerde yokdeil denenebilir bisiler hepside okuyosun duani dilegini diliyosun sende dualarini oku taha suresini 40 gün okumak cok faydaliymis onu duymustum bende okudum faydasini görmedim ama belki sendeki daha hafiftir faydasini görürsün belli olmaz o isler sakin umutlsuzlugada kapilma bizi allah yaratti sonucta hayat böyle gecip gitmeyecek herseyin caresi vardir

bilinen bi falcı diildir inşallah :)

Yok canim inan 3 aydir surekli duamida ediyorum tabi falda baktiriyorum engel olamiyorum ama yaradanima siginiyorum herkesin imtihani farkli ve ben inaniyorum kim ne yaparsa yapsin su gunumu alabilir benden gelecegimi asla

kızlar büyü işini gerçek bilenlere danısın etrafda çok dolandırıcı var cnm internettekilere hele inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…