Binnaz Abla

başak özlee gelirmisin b konyla ilgili sana yardımcı olmak isterim yanlış anlamazsan etrafda çok dolandırıcı var sakın para kaptırayım deme kimseye şuan piskollojin bozuk anlıyorum seni benimde başıma böyle birşey geldi

Yok canim inan 3 aydir surekli duamida ediyorum tabi falda baktiriyorum engel olamiyorum ama yaradanima siginiyorum herkesin imtihani farkli ve ben inaniyorum kim ne yaparsa yapsin su gunumu alabilir benden gelecegimi asla
Hayatim birde soyle dusun..buyu yapildi diyelim senn kazanaa yon vermis oldular Allah onlarin kurduklari oyunu baslarina cikartir sen merak etme. Onlar fenalik yaptim sanirlar ama Allah belkide onlarin eliyle sana iyilik nasip eder basta ser gbi gorunur onlarin yaptiklari ama allah hayri sana o ser uzerinden yagdirr bu sefer de onlar dovunur keske buyu yapmasakdiyk nerden bilelim boyle sonuclanacahgni kiza kendi elimizle paramizla iyilik yapmisiz derler belki hic belli olmaz onlardan buyuk ALLAH var))))))))

Bir alkış yine emineeeeğğğ için

Aynen canim bende olumlu tarafini dusunuyorum zaten amann bosverelim kizlar benim sikintimla topik bulanmasin simdi umarim gecer buna inanmk istyrm

Kızlar bugün serüvene kahve baktirdim yorumlari net ve doğruydu ben begendim
Serüven de ben hep Rezzan abla tarzını bulmuşumdur, akıcı yazar, keskin ifadeler kullanmaz, onun da hoş bir enerjisi var kitap falı baktırmıştım.. o da hep aynılarını söyledi.. bakalım..

nasi kurtuldun canim ben merak ettim sahsen bana yazabilirsin özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…