- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Hayatim birde soyle dusun..buyu yapildi diyelim senn kazanaa yon vermis oldular Allah onlarin kurduklari oyunu baslarina cikartir sen merak etme. Onlar fenalik yaptim sanirlar ama Allah belkide onlarin eliyle sana iyilik nasip eder basta ser gbi gorunur onlarin yaptiklari ama allah hayri sana o ser uzerinden yagdirr bu sefer de onlar dovunur keske buyu yapmasakdiyk nerden bilelim boyle sonuclanacahgni kiza kendi elimizle paramizla iyilik yapmisiz derler belki hic belli olmaz onlardan buyuk ALLAH varYok canim inan 3 aydir surekli duamida ediyorum tabi falda baktiriyorum engel olamiyorum ama yaradanima siginiyorum herkesin imtihani farkli ve ben inaniyorum kim ne yaparsa yapsin su gunumu alabilir benden gelecegimi asla
valla bilmiyorum benim puanım ona yetıyor diye attım ama yazım şekli çok içten canımlı falanbilinen bi falcı diildir inşallah :)
Bir alkış yine emineeeeğğğ içinşimdi ben Emineye 3 fal attım , sorduğum kişiyle ilgili durumu gerçekten güzel yorumladı, ve bana hep birkaç falcı 2. kişiyi görüyordu, yani bu da arayacak ama sen 2 kişi arasında kalcan uzun kararsızlık falan filan.. ve yeni kişi gündeme gelince koşar adomlarla dönecekmiş falan.. Emine aynen de bunu görmüş, nikah olarak 2 kısmetin olacak .. arada kalcaksın demiş 1 saat önce arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştım, isminde m harfi var demişti emine ve ondan daha genç bu adam demişti.. emine diğerinin koç boğa özellikli olduğunu söylemiş.. bu çocuk boğa, ondan hakikaten birkaç yaş genç ve soyismi M ile başlıyor.... :)))))))))
Aynen canim bende olumlu tarafini dusunuyorum zaten amann bosverelim kizlar benim sikintimla topik bulanmasin simdi umarim gecer buna inanmk istyrmHayatim birde soyle dusun..buyu yapildi diyelim senn kazanaa yon vermis oldular Allah onlarin kurduklari oyunu baslarina cikartir sen merak etme. Onlar fenalik yaptim sanirlar ama Allah belkide onlarin eliyle sana iyilik nasip eder basta ser gbi gorunur onlarin yaptiklari ama allah hayri sana o ser uzerinden yagdirr bu sefer de onlar dovunur keske buyu yapmasakdiyk nerden bilelim boyle sonuclanacahgni kiza kendi elimizle paramizla iyilik yapmisiz derler belki hic belli olmaz onlardan buyuk ALLAH var))))))))
Saniyeylemi habr aliyo bunlarfiyat 10 liraydı 12,50 yapmış deniz güven pesss
benim 1000 puanım vardı 10 liraydı şimdi baktım 12,50 oldu eminim yaniSaniyeylemi habr aliyo bunlariyi dedigimiz 3 gun yasiyo masallah
Serüven de ben hep Rezzan abla tarzını bulmuşumdur, akıcı yazar, keskin ifadeler kullanmaz, onun da hoş bir enerjisi varKızlar bugün serüvene kahve baktirdim yorumlari net ve doğruydu ben begendim
başak özlee gelirmisin b konyla ilgili sana yardımcı olmak isterim yanlış anlamazsan etrafda çok dolandırıcı var sakın para kaptırayım deme kimseye şuan piskollojin bozuk anlıyorum seni benimde başıma böyle birşey geldi
Valla ben hic iyi bilmem hatta ilk.baktirdgm falci o zaten seside bi tuhaf erkek mi bayan mi anliyamadim
Valla ben hic iyi bilmem hatta ilk.baktirdgm falci o zaten seside bi tuhaf erkek mi bayan mi anliyamadim
hımmm tarot attım amannnn ben inzivaya çekilmek istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?