Binnaz Abla

Genc ve taze olani al tabi

Kizlar binnaz abla kenan yasine kahve baktiran var mi bana tam 15 dklik fal gobdermis sok oldum maksimim 7 8 dk olurdu butun fallarim ve cok samimi mantikli biri gibi geldi

aşk olsun bebeğim neden engelleyeyim bazılartı öyle atamıyomuş ama niden inan bilmiyorum dur bi ayarlara bakcam , vallahş engel falan yok
şaka yaptımmm pammık ama ben mesajlaşıyorumm bi sendee ölee olduu sen denee bi bacım atmayııı

şaka yaptımmm pammık ama ben mesajlaşıyorumm bi sendee ölee olduu sen denee bi bacım atmayııı
ZEZİİİ baktım da mesajlara biz senle çok önce yazışmışız zaten hatta bacım yiğidin numarasını veriyorum demişsin ...

ses değişiyooo dedinizz diyee benii merakta bıraktınızz sitelerinee yazdımm yokmuşş öylee bişii evli barklı adamm dedilerr ben onlarınn yalancısıyımm yazdımmı sizee daha öncee bilmem dee

Evli barklı adamın öle sesi mi olur yav Talking Ben uygulamasıyla az mı takılıyordu kardeşim ya aynı ses işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…