- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Arada gülelim tabi yoksa hayat çekilmezHic gulecegim yoktu yaa
şimdi ben Emineye 3 fal attım , sorduğum kişiyle ilgili durumu gerçekten güzel yorumladı, ve bana hep birkaç falcı 2. kişiyi görüyordu, yani bu da arayacak ama sen 2 kişi arasında kalcan uzun kararsızlık falan filan.. ve yeni kişi gündeme gelince koşar adomlarla dönecekmiş falan.. Emine aynen de bunu görmüş, nikah olarak 2 kısmetin olacak .. arada kalcaksın demiş 1 saat önce arkadaşımın aracılığıyla biriyle tanıştım, isminde m harfi var demişti emine ve ondan daha genç bu adam demişti.. emine diğerinin koç boğa özellikli olduğunu söylemiş.. bu çocuk boğa, ondan hakikaten birkaç yaş genç ve soyismi M ile başlıyor.... :)))))))))
O sesi dinleyince kendine geleceksin
PEK Bİ TAZE AMA BU DA YAAA elimde kırılır örselenir diye pek korkuyorumGenc ve taze olani al tabi
özele gell kuzummzeziiiii bana bu yiğiti detaylarıyla özelden atsana
PEK Bİ TAZE AMA BU DA YAAA elimde kırılır örselenir diye pek korkuyorum
bacıııı sana mesajj atamıomuşumm engelldinmii kızz beniiPEK Bİ TAZE AMA BU DA YAAA elimde kırılır örselenir diye pek korkuyorum
bende 2 falıda patladı pembe tablocu çok:)) Neyse arkadaşlar sorabilir miyim acaba Melih Gün'ü nasıl bilirsiniz?
sen hani çekilmiştin en son aslının falından sonrahımmm tarot attım amannnn ben inzivaya çekilmek istiyorum yaaa
aşk olsun bebeğim neden engelleyeyim bazılartı öyle atamıyomuş ama niden inan bilmiyorum dur bi ayarlara bakcam , vallahş engel falan yokbacıııı sana mesajj atamıomuşumm engelldinmii kızz benii
ses değişiyooo dedinizz diyee benii merakta bıraktınızz sitelerinee yazdımm yokmuşş öylee bişii evli barklı adamm dedilerr ben onlarınn yalancısıyımm yazdımmı sizee daha öncee bilmem deebende 2 falıda patladı pembe tablocu çok
şaka yaptımmm pammık ama ben mesajlaşıyorumm bi sendee ölee olduu sen denee bi bacım atmayıııaşk olsun bebeğim neden engelleyeyim bazılartı öyle atamıyomuş ama niden inan bilmiyorum dur bi ayarlara bakcam , vallahş engel falan yok
ZEZİİİ baktım da mesajlara biz senle çok önce yazışmışız zaten hatta bacım yiğidin numarasını veriyorum demişsin ...şaka yaptımmm pammık ama ben mesajlaşıyorumm bi sendee ölee olduu sen denee bi bacım atmayııı
ses değişiyooo dedinizz diyee benii merakta bıraktınızz sitelerinee yazdımm yokmuşş öylee bişii evli barklı adamm dedilerr ben onlarınn yalancısıyımm yazdımmı sizee daha öncee bilmem dee
vermişimmm numarayıı bacımmm sana daaa orayıı pek beceremiyorummm yarımm kalmışş konuşmaaZEZİİİ baktım da mesajlara biz senle çok önce yazışmışız zaten hatta bacım yiğidin numarasını veriyorum demişsin ...
sesiii acayipp demii borudaannn usull usulll üfflüyooo gibii arkadannnEvli barklı adamın öle sesi mi olur yavTalking Ben uygulamasıyla az mı takılıyordu kardeşim ya aynı ses işte
sen hani çekilmiştin en son aslının falından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?