Binnaz Abla

zezzi güldürdün beni yaaa hitabınla Gelip kendimi rehabilite edeyim mi acaba, denemediğim kişi kaldığına emin miyim
hergünn falcıı türüyooo virüss gibii ışığıı görenn geliyoo mitozz bölünüyorlarrr üstünee sudokuuu gibi çözdürüyorlarrr sen gell yaaa baktırmadığımızz günlerdee birbirimizii tutuyozz

Kizlar binnaz abla kenan yasine kahve baktiran var mi bana tam 15 dklik fal gobdermis sok oldum maksimim 7 8 dk olurdu butun fallarim ve cok samimi mantikli biri gibi geldi
Ayyy superrr fali 4 kere dinlesem anlayana ezberleyene kadr ohhh saatlerim gecer:)))))))))

anistonnn çiköftee tadındaa bir kahkahaa attıı
Aynen canim ya melih diyince gozumden yas gelene kadr(!) Gulesim geliyor.. bana ne tarihler ne tarihler verdi ne betimlemeler yapti ben arada bunlarin yazar oldgnu da dusunuyorum.D.D.D bi tolstoy bi dostoyevski neden olmasin melih neyi eksik .d.D.D.D.D.D

melihhh olsa olsaa zurnacıı olurr yanıkkk yanıkkk üflerrr yaa ablammm onuu severr bir dediğii cıktıı amaa ben sevmedimmm sen harikasınn zeziii bununn farkındaa ol zeziii zeziii aç ağzınııı bakk ne geliyooo gibi uyuyasımm gelen bi sess

kafann güzelmiişş anistonn sen daha gelmedinn gelcektinnn saolsunn iki arkadaşş bide bizdenn olmayann biri ordaa beni tuttularr gerçii ben uyanıkkk ablama denetiyomm ama buda bi gelişmee

Ayy cok guldum gece gece halbuki agliyodum bi saat once bana soylediklerini bi duysaniz sen donup arkana bakmzsin o gelicek ayagina vs vsss adam beni bulsa bi kasik suda oldurcek

Ayyy superrr fali 4 kere dinlesem anlayana ezberleyene kadr ohhh saatlerim gecer:)))))))))

Cok mantikli geldi ya, ya kizlar erkek falcilar daha mi iyi acaba? Yani dertlerinizi tam olarak bilmiyorum ama derdi erkek arkadasi esi falan olanlar bence erkek gozuyle olaya bakmis oluyorsunuz. Mesela bu dedigim abi adini suan unuttum ya cok unutkanim :) bana oyle bi sey soylediki sok oldum olaya bambaska bi acidan baktim

Ikisinide yapmiyorum canim eski fallarimin hepsni sildim....bir tame bile kalmadi..beynimden de silmeye calsyrum..yeter ya 7 aydir baktirdgm falla her an hergun tarih bekledim bi bk oldgu da yok canim cikanlara ne mutlu ama ben onlardan olamicam..olsamda bilemicem ztn ..

s
Ayy cok guldum gece gece halbuki agliyodum bi saat once bana soylediklerini bi duysaniz sen donup arkana bakmzsin o gelicek ayagina vs vsss adam beni bulsa bi kasik suda oldurcek
sen bidee onuu ablamaa sorr safımm benimm yaaa kulaklıklaa onuu dinleye dinleyee uyuduğunu gördümm bi kezz benn koptumm

Kerem avsar melih gun falan var erkekde benm baktirdigm
h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…