topukluu polyannaaa hanımmm konuu actımm fal rehabili merkeziii gibii lütfennn sizdee gelinnmaalesef olmadı çekilme başarısız
şaka yaptımmm pammık ama ben mesajlaşıyorumm bi sendee ölee olduu sen denee bi bacım atmayııı
bacımmm attımmm gelmedimiiiaşk olsun bebeğim neden engelleyeyim bazılartı öyle atamıyomuş ama niden inan bilmiyorum dur bi ayarlara bakcam , vallahş engel falan yok
topukluu polyannaaa hanımmm konuu actımm fal rehabili merkeziii gibii lütfennn sizdee gelinn
He ya onunlada frekanslarim tutmadisesiii acayipp demii borudaannn usull usulll üfflüyooo gibii arkadannn
hergünn falcıı türüyooo virüss gibii ışığıı görenn geliyoozezzi güldürdün beni yaaa hitabınlaGelip kendimi rehabilite edeyim mi acaba, denemediğim kişi kaldığına emin miyim
ablammm diyokiiii cookk falcıı hiçç falcıdırrr culsuzlukturrr sonuuHe ya onunlada frekanslarim tutmadiugraslarim sonunda en mukemmelini bulucam az kaldi
Ahahahahah ben hic iyi bilmem canimmm :))) bastaki kahkaha da acikli bir kahkahaaa:)))):)) Neyse arkadaşlar sorabilir miyim acaba Melih Gün'ü nasıl bilirsiniz?
anistonnn çiköftee tadındaa bir kahkahaa attııAhahahahah ben hic iyi bilmem canimmm :))) bastaki kahkaha da acikli bir kahkahaaa:))))
Ayyy superrr fali 4 kere dinlesem anlayana ezberleyene kadr ohhh saatlerim gecer:)))))))))Kizlar binnaz abla kenan yasine kahve baktiran var mi bana tam 15 dklik fal gobdermis sok oldum maksimim 7 8 dk olurdu butun fallarim ve cok samimi mantikli biri gibi geldi
Aynen canim ya melih diyince gozumden yas gelene kadr(!) Gulesim geliyor.. bana ne tarihler ne tarihler verdi ne betimlemeler yapti ben arada bunlarin yazar oldgnu da dusunuyorum.D.D.D bi tolstoy bi dostoyevski neden olmasin melih neyi eksik .d.D.D.D.D.Danistonnn çiköftee tadındaa bir kahkahaa attıı
melihhh olsa olsaa zurnacıı olurr yanıkkk yanıkkk üflerrrAynen canim ya melih diyince gozumden yas gelene kadr(!) Gulesim geliyor.. bana ne tarihler ne tarihler verdi ne betimlemeler yapti ben arada bunlarin yazar oldgnu da dusunuyorum.D.D.D bi tolstoy bi dostoyevski neden olmasin melih neyi eksik .d.D.D.D.D.D
topukluu polyannaaa hanımmm konuu actımm fal rehabili merkeziii gibii lütfennn sizdee gelinn[/QUO canimm biz tedavi olmak istemiyoruz aksine falimiz ciksinda daha da atalim istiyoruz .D.D.D.D biz degisik kafalardyz.D.D.D.D
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fali-once-azalt-sonra-kurtul.786846/ kuzummm konu buu gell gerçekteenn yaa bırakk falıı tarihlerii bekleeYa ben sayfayi daha bulamadim bde ncak bu syfaya yaziyorumkk mesj atmis bir gnde 100 mesj yazdnz dye dedim yuh elimden hic dusmuyo demkki kiyamam sana gelcem en yakin zamanda ♡♡♡♡
Ayy cok guldum gece gece halbuki agliyodum bi saat once bana soylediklerini bi duysaniz sen donup arkana bakmzsin o gelicek ayagina vs vsssmelihhh olsa olsaa zurnacıı olurr yanıkkk yanıkkk üflerrryaa ablammm onuu severr bir dediğii cıktıı amaa ben sevmedimmm sen harikasınn zeziii bununn farkındaa ol zeziii zeziii aç ağzınııı bakk ne geliyooo gibi uyuyasımm gelen bi sess
Ayyy superrr fali 4 kere dinlesem anlayana ezberleyene kadr ohhh saatlerim gecer:)))))))))
sen bidee onuu ablamaa sorr safımm benimm yaaa kulaklıklaa onuu dinleye dinleyee uyuduğunu gördümm bi kezz benn koptummAyy cok guldum gece gece halbuki agliyodum bi saat once bana soylediklerini bi duysaniz sen donup arkana bakmzsin o gelicek ayagina vs vsssadam beni bulsa bi kasik suda oldurcek
hCok mantikli geldi ya, ya kizlar erkek falcilar daha mi iyi acaba? Yani dertlerinizi tam olarak bilmiyorum ama derdi erkek arkadasi esi falan olanlar bence erkek gozuyle olaya bakmis oluyorsunuz. Mesela bu dedigim abi adini suan unuttum ya cok unutkanim :) bana oyle bi sey soylediki sok oldum olaya bambaska bi acidan baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?