Ikisinide yapmiyorum canim eski fallarimin hepsni sildim....bir tame bile kalmadi..beynimden de silmeye calsyrum..yeter ya 7 aydir baktirdgm falla her an hergun tarih bekledim bi bk oldgu da yok canim cikanlara ne mutlu ama ben onlardan olamicam..olsamda bilemicem ztn ..
Ahahahahahh ya yapmadgm sey degl ya :)))) bi kere okulda kafayi yemistim tuvalete kitledim kendimi fal dinledim ole geri derse gttimm cokolumlu bir faldi.D.D.D.D serra gungorenin ellerinden opuyorimmm:))))))s
sen bidee onuu ablamaa sorr safımm benimm yaaa kulaklıklaa onuu dinleye dinleyee uyuduğunu gördümm bi kezz benn koptumm
yerimm seniiiAhahahahahh ya yapmadgm sey degl ya :)))) bi kere okulda kafayi yemistim tuvalete kitledim kendimi fal dinledim ole geri derse gttimm cokolumlu bir faldi.D.D.D.D serra gungorenin ellerinden opuyorimmm:))))))
Acep bu falci kim biri beni benden alsin istyrmCanim ya, en uzucu olan da ne biliyor musun, tam umidi kestigin an tam vazgectigin an biseylerin yasanmasi. Ama bana o 15 dakikalik falda karma felsefesinden bahsrtti biraz ve dedi ki, eger onun da icinde az ya da cok biseyler olmasaydi sen de bu olaya bu kadar takintili saplantili kalmazdin. Soyle bi dusundum de gercekten de mesela diger erkek arkadaslarimi hatirlamiyorum bile ayni sekilde onlar da beni hatirlamiyor hayatlari gayet yolunda karsilikli umrumuzda degiliz. Ama bu cocugu unutamiyorsam, kafama taktiysam demekki var bi karsiligi. Ya da olma ihtimali var ki unutamiyorum. Benim boyle dusunmemi sagladi nedense. Bence sen de boyle dusun ve sabret unutma allah sabredenlerle beraberdir. Insallah cok cok cok guzel olur her sey
yerimm seniiiiyi bariii bi işe yaramışşş yaa o serranınn bişi bildiğii varmıı acabaaa pembe panjurluu evimizdeydikk şimdii ama sıfırr sıkıntıı
Hayatimmm bende senn dedgn gbi dusunuyorum cunku gercektn ayni durumdaymisz..ve belki son sevglm istisnasi olur ama Bu gune kadr benden ayrilpda geri donmek icin yalvarmayan kimse olmadiCanim ya, en uzucu olan da ne biliyor musun, tam umidi kestigin an tam vazgectigin an biseylerin yasanmasi. Ama bana o 15 dakikalik falda karma felsefesinden bahsrtti biraz ve dedi ki, eger onun da icinde az ya da cok biseyler olmasaydi sen de bu olaya bu kadar takintili saplantili kalmazdin. Soyle bi dusundum de gercekten de mesela diger erkek arkadaslarimi hatirlamiyorum bile ayni sekilde onlar da beni hatirlamiyor hayatlari gayet yolunda karsilikli umrumuzda degiliz. Ama bu cocugu unutamiyorsam, kafama taktiysam demekki var bi karsiligi. Ya da olma ihtimali var ki unutamiyorum. Benim boyle dusunmemi sagladi nedense. Bence sen de boyle dusun ve sabret unutma allah sabredenlerle beraberdir. Insallah cok cok cok guzel olur her sey
Acep bu falci kim biri beni benden alsin istyrm
Hayatimmm bende senn dedgn gbi dusunuyorum cunku gercektn ayni durumdaymisz..ve belki son sevglm istisnasi olur ama Bu gune kadr benden ayrilpda geri donmek icin yalvarmayan kimse olmadi
.bunun sadece 2 sebebi var 1) ben okisilere iyilik disinda hicbirsey yapmadim kz olmama ragmen onlarin arkasni tppladim maddiyata hic bakmadim2).de benim bu iyi niyetime ragmen skldm blmem ne dye gittiler ondan snra da yalvardilar geri donmek ocon tabi aylar snra hatta yillar snra gelen vardi
ama iste o heves bir kere oluyor...ama ben unttm geralde o da beni unttu artk cat pat aklma geliyor eski halimde kalmadi eskiden bi kizla knussa allhim butun gece onu mu sevecek onla mi cikacak dye aglardim..simdi sayfasina baktgmda gulerek bakiyorum aciyarak bakiyrum.. snrm ben unttm , o da unttu.((
Canim ya, en uzucu olan da ne biliyor musun, tam umidi kestigin an tam vazgectigin an biseylerin yasanmasi. Ama bana o 15 dakikalik falda karma felsefesinden bahsrtti biraz ve dedi ki, eger onun da icinde az ya da cok biseyler olmasaydi sen de bu olaya bu kadar takintili saplantili kalmazdin. Soyle bi dusundum de gercekten de mesela diger erkek arkadaslarimi hatirlamiyorum bile ayni sekilde onlar da beni hatirlamiyor hayatlari gayet yolunda karsilikli umrumuzda degiliz. Ama bu cocugu unutamiyorsam, kafama taktiysam demekki var bi karsiligi. Ya da olma ihtimali var ki unutamiyorum. Benim boyle dusunmemi sagladi nedense. Bence sen de boyle dusun ve sabret unutma allah sabredenlerle beraberdir. Insallah cok cok cok guzel olur her sey
Bende cok begendim bende kitap falinida denemek istiyorummmSerüven de ben hep Rezzan abla tarzını bulmuşumdur, akıcı yazar, keskin ifadeler kullanmaz, onun da hoş bir enerjisi varkitap falı baktırmıştım.. o da hep aynılarını söyledi.. bakalım..
Ben buna katiliyorum, her sey evrende karsilikli.
O adamin aklina mutlaka dusuyorsundur, onun dusunceleri de seninkileri etkiliyordur. Yani bu adamin ara ara aklina dusmeseydin , senden de bu herifin izleri silinir giderdi eminim.
Sanrm oyle hayatim atiyrum simdi mesj atsa benm kalbim yerinden firlar sadece artk bu sessizlige alistim gocunmyrum.. ruh ikizim sanirdim ama hayrlsi ondan baska kalbimi byle yakan da olmaz .. cok sevmistim o d cok sevmsti ama yanlis cevre iste..Canim benim sen unutmus olsan, simdi burda fallar baktirip cikacak mi acaba bilmem ne diye ugrasir durur muydun? Zaman gectikce duygular biraz dizginleniyo yani sakinlesiyorsun artik ama asla kalbinden cikmiyor. Insallah tez zamanda guzel haberlerini aliriz
Sanrm oyle hayatim atiyrum simdi mesj atsa benm kalbim yerinden firlar sadece artk bu sessizlige alistim gocunmyrum.. ruh ikizim sanirdim ama hayrlsi ondan baska kalbimi byle yakan da olmaz .. cok sevmistim o d cok sevmsti ama yanlis cevre iste..
Ikisinide yapmiyorum canim eski fallarimin hepsni sildim....bir tame bile kalmadi..beynimden de silmeye calsyrum..yeter ya 7 aydir baktirdgm falla her an hergun tarih bekledim bi bk oldgu da yok canim cikanlara ne mutlu ama ben onlardan olamicam..olsamda bilemicem ztn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?