Binnaz Abla

canım aynı durumdayızz kadere bırakmak en iyisi ama bende merak ediyorum. son falımı attım bekleyeceğim artık

Falsepeti Bariscan Yucel miydi neydi , o mu ? 80lerden kalma fotosu olan ?

Ben onu hic begenmemistim o ayri

kızlarr kehanettin ecem23 medyumemel ve seruven hangisinin dediklerinden yaşadığınız oldu ?

kehanet ve ecem e baktırdım arkadaşlar .
kehanet oww super nokta atısı oldu fln degıl ama soyledıklerı evet dogru seylerdı an la ılgılı olarak . şaşırtmadı bunu nasıl bildi dedırtmedı ama dedıgım gıbı dogruydu . nisan ayını verdı zaman ıcınde . dıger falcılarda nisan ayı dıyo bana selena fln mesela .. gorusmelr olucak ama nisan ayında asıl guzel gelısmeler oldugunu soyluyo kehanet . sonuc olarak olumlu goruyo kısacası .
ecem23 nokta atışları vardı bırseyı cok acayıp sekılde bılmıs . soyledıklerı de tutarlıydı . tatlı dilli ve yardımsever gibi geldi bana oldukça . puan kaygısı olmayan bır falcı oldugunu bellı edıyo kendısı zaman verdi aynı şekilde .

ikiside denenebilir .

Canım çok sevindim senin adınaa Bilemeyenler kimlerdi?

çok sevindim darısı başımıza bende deniz, emine aylin'in falının çıkmasını bekliyorum inşallah

Çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…