- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
günaydin canim bende baktirdigim fallarin listesini yaparken hepsini teker teker sildim, seninde dedigin gibi oldugu bisey yok cikanlara bende seviniyorum ve diyorum herkese cikiyor bi bana cikmiyor
gerci ben biliyorum yazmayacak aramayacak beni bile bile yinede fal baktiriyorum arayacak mi yazacak mi dönecek mi yeniden.. yeniden sevgili olacak miyiz yada pisman mi felan diye... dayanamadim dün yine derin2013 ve seruvene fal gönderdim... ve bekliyorum... yine duramadimbiri beni durdursun...
Binnaz abla klasiği..pambelik..bende baktıdım banada çok olumlu şeyler söyledi ama ummuyorum çıkacağını..kızlar kenan yasin e bende atmıştım geçen yıl böyle pembe tablocu birini daha görmemiştim
kızlarr tam uyucaktımm ablamın sizdenn bir isteğii var barışcan a fall baktırıpp cıktıı diyen birii vardıı o kimdii hatırlamadımm benn bide falıı cıkann varmıı kafayıı yedii şu saatte bir el atınn
kızlar kenan yasin e bende atmıştım geçen yıl böyle pembe tablocu birini daha görmemiştim
kızlar fal baktıracağım ilk defa binnazabladan kimi tavsiye ediyorsunuz
barış ve kenan demişler ama blmyrmCanım binnazabla dan kimseyi tavsiye etmiyorum hiçbirinin falı çıkmadı bana en son derin yuksel e attım anda iyi ama geleceği bilmiyorum
Barış falsepetinde ocak demişti olan birşey şimdilik yok kenan yasin çok kotu geçmiş an bilmez gelecekle ilgili pembe tablocudur. Ben buradan duydukça attım kimseye atma derim parana yazıkbarış ve kenan demişler ama blmyrm
peki teşekrlerBarış falsepetinde ocak demişti olan birşey şimdilik yok kenan yasin çok kotu geçmiş an bilmez gelecekle ilgili pembe tablocudur. Ben buradan duydukça attım kimseye atma derim parana yazık
Arkadaşlar sonunda binim ki bugün aradı pazar buluşuyoruz
Bilen falcılar;
Fal sepeti; Nesibe, Venüs
Fal alem ; Rezzan abla, Nurşah
Biryolunvar ; Medyum Deniz, İlkay, Emine, Falcı Aylin
Tellwe ; Saraylı, Selena
Binnaz abla ; Selin İmer
Bilen falcılar;
Tellwe ; Saraylı, Selena
Binnaz abla ; Selin İmer
Bilen falcılar;
Tellwe ; Saraylı, Selena
Binnaz abla ; Selin İmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?