Binnaz Abla

Canım çok sevindim senin adınaa Bilemeyenler kimlerdi?

Patlayanlar çok ya

Fal sepeti ; Melih, Sema yıldız, Alex
Fal alem ; Aylin sayın, Ceyda Arayıcı, Deniz Güven, Beliga Seymen
Biryolunvar ; Feyzan Tekin, Alfa Öz, Hansev Zula

Tellwe ve binnaz ablada sayısız

ecem23 e baktırmıştım. bildiği şeyler var hatta söylediklerinden bazıları cuk oturmuş diyebilirim. Aynen tatlı dilli, yardımsever, puan kaygısı yok.

ecem23 e baktırmıştım. bildiği şeyler var hatta söylediklerinden bazıları cuk oturmuş diyebilirim. Aynen tatlı dilli, yardımsever, puan kaygısı yok.
forumda çok adı geçmemiş bi cesaret attım ve begendm wallahi ıyı başkalarylada enerjısı tutuyosa ne mutlu banaaa

mutluluklarr bacımmm valla böylee güzell cıkann fallar okumakk insanı mutluu ediyoo maşallahhh darısıı tümm bekleyenleree

Evet kızlaaaar gelelim fal orucumu bozduktan sonra cozuttuğum dönemde baktırdığım fallara. Cozutma sebebimi de izah etmeye çalışayım. Bana Rania ve Gonca’nın falda ısrarla söylediği fakat benim anlamadığım bir şey vardı. Bunu da Aralık sonu gibi öğreneceğimi ve durumu aslında daha iyi anlayacağımı söylemişlerdi. Ben açıkçası üstünde durmadım ne olduğunu bilmediğim için ve gerçekten de öyle oldu veee cozuttuğum an da o an oldu… Neyse geleyim bu dönemki fallara (referans değil sadece benim deneyimlerimdir )

Geleceğinşifresii: (tellwe-katina): Geçmiş ve durum tespiti başarılı buldum. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Augur: (tellwe-katina): Durum tespiti tamam ama aman aman bi fal diyemem. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Emine: (Biryolunvar-kahve): Fal konum dışında Allah ne verdiyse dahil bi fal ama seviyorum ben bu kadını. İki defa baktırdım. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede… Fal konum dışında söylediklerinden doğrular var ve bir tane de soruma verdiği cevap çıktı onu da sizlerle paylaşmıştım.

Aylin: (Biryolunvar-tarot+kahve): Beni şaşırtan falcılardan biri oldu. Tespitleri ve analizleri son derece başarılıydı. İki defa baktırdımve her ikisinde de çok beğendim. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Beliga: (Falalem-kahve): Tespit başarısız. Fal son derece tutarsız. Uzun uzun yazmış fakat ben falların uzunluğuna bakmam az ama öz olsun mantığındayım ve en önemlisi fal ne kadar olumlu olsa da tutarlı olması benim için çok önemli. Tekrar baktırır mıyım? Kesinlikle hayır…

Selin İmer: (Binnazabla-kahve) Burada arkadaşlar çok memnundu bense o zamanlar fal orucundaydım ve baktırmamıştım. Kesinlikle ben de çok beğendim. Tespit ve analizleri başarılı buldum. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Medyumvedat: (tellwe-katina): Öylesine atmıştım falı, aman aman diyemicem. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Monaspeckle: (tellwe-kahve+özel falı): Kendisini sevdim kesinlikle. Yeni diye öylesine attım ama şaşırttı. Çok kibar ve sorulara da özenle cevap veriyor. Birinde de özel falını denedim onda da iyiydi. Durum tespiti ve analiz son derece başarılı. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Bilgehatun: (Telwe-katina): O da yenilerden sanırım. Denedim ve durum tespiti ile analiz başarılı fakaaaaaat bu kişi de kesinlikle ve kesinlikle bildiğimiz biri. Bunu falı okurken anlamamak mümkün değil ama bu kişi %100 şu diyemiyorum yani günahını alamam ama benim şüphelerim o yönde. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Gonca Polat: (Binnazabla-katina): Daha önce zaten baktırdığımdan bahsetmiştim, tekrar baktırdım ve evet yine beğendim seviyorum onun enerjisini. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Rania Hadwa: (Binnazabla-katina): Rania’ya da daha önce baktırdığımı ve gerçekten o zamana kadar baktırdıklarım içinde her şeyi bilen ve karşı tarafın beynine giren olarak çok memnun kaldığımı söylemiştim ve daha sonra baktırdığımda yine çok memnun kaldım ve söyledikleri doğruydu. Daha önceki listeyi yayınladıktan sonra tekrar baktırdığım için bu listede tekrar yer verdim. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Nesimee: (tellwe-kahve): Fal bi geldi ohaaa dedim. Ne tesadüf ki Meryem’e baktırdığım faldaki harfleri dökmüş. Aylin ve Meryem'in falının özetini yapıp önüme koyuverdi. O yüzden her ne kadar fal konum olumlu olsa da içimdeki şüpheden dolayı dikkate almıyorum arkadaşlar.

İlkay Gür: (Biryolunvar-tarot): Artık nasıl cozutmuşsam baktırdığımı bile hatırlamıyodum ta ki bu link de neyin nesi dedim meğer ona tarot baktırmışım. Durum ve analizlerde başarılı buldum. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Serap Sultan: (Biryolunvar-tarot): Baktırdığımı unuttuklarımdan çıktı o da. Sanırım kartlara bağlı kalarak yorum yapıyor ya da benim falım öyleydi bilemiyorum. Öyle aman aman diyemem kendi adıma. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Medyum Deniz: (Biryolunvar-kahve):Tespit ve analiz başarılı ama öyle hadi ona tekrar atayım cinsten değildi. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Klothoyağmur: (tellwe-tarot):Durum tespiti ve analizi kesinlikle başarılı. Beğendiğim falcılardan oldu fakat falın başı birkaç arkadaşla üstelikte peş peşe gelen 7-8 cümle copy-past olunca açıkçası yadırgadım. Falı beğendin mi derseniz evet kesinlikle özenle bakılmış ve doğru ama şaşırtan bir fal değil sadece çok doğru diyebileceğim bir fal. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Derin2013: (tellwe-katina+kahve):Önceki ilk yayınladığım listede beni şaşırtan ve sonrasında tekrar baktırdığım Rania ve Gonca gibi ve bu listemde Aylin gibi beni şaşırtmayı başaran bir falcı. Kimsenin bugüne kadar söylemediği birşeyi bildi. Ayrıca bir gün önce annemle yaptığım telefon görüşmesinde konuştuğumuzu falında okudum (konu annemin rahatsızlığıydı). Tespitler ve analizler çok başarılıydı. Dediklerinden birini yaşadım ki falı okurken bilememiştim ne olduğunu onu da sizlerle paylaştım. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Meryem: (falalem-kahve):Fala bakınca önce vaaauuu dedim ama dikkatle bakınca Aylin’e verdiğim bilgiler ondan çıktı. Sadece falın başında çok alakasız bi cümle vardı durumla ilgili ama sonra düşününce aslında kelime oyunu yapılınca hani daha önce bana söyleneni farklı ifade etmek adına sanki yazılmış olduğunu düşündürdü bana. Fal o kadar paralel ve bir o kadar aynı cümlelerle doluydu ki aklıma bu kişi olsa olsa aylin olabileceği geldi ve bu şüphemi duvardan paylaştım. Falım her ne kadar olumlu ve doğru olsa da ben de oluşan o şüphe nedeniyle dikkate almak istemiyorum. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Kehanettin: (tellwe-kahve): Beni çok fazla tatmin eden bir fal değildi. Kötü de diyemem ama tekrar baktırabilecek kadar kesinlikle değildi. Fal konum için olumlu konuştu. Gelecek beklemede…

Not: Selena: (tellwe-su):Baktırmazsam çatlayacaktım. Fal orucunda olmama rağmen sırf tellwe’de kredim kalmasın yoksa tutamam kendimi diye attım henüz sıra gelmedi, gelince onu da hemen paylaşırım.

Listeye şöyle bi bakınca, fal orucunu bozduktan sonra 1 ay içinde bu kadar fal baktırmışım utandım valla kendimden…

Aslında Luna’ya da baktırmak istedim hatta günlerce sırada bekledim fakat Luna hiçbir açıklama dahi yapmadan duvarında aldı başını gitti. Ben de o gitmeden hemen önce falımı artık yeter bu kadar beklemek diyerek geri çekmiştim (10 günden fazla bekledim). Venüs’ü yakalamak hiç nasip olmadı ama şimdi yakalasam hemen baktırmak isteyeceğim biri. Saraylı da aynı şekilde baktırmak isteyipte baktıramadığım biri çünkü ben tellwe’ye dadandığımda o fal alımını kapatmış ve sanırım uzun bir zaman olmayacak. Rezzan abla aklımda ama onu takip etmiş olmama rağmen ya hep meşguldeydi ya da offline idi. Serüven kitap falı aklımda. Kiraze hep beni tereddütte bırakan bir isim çünkü kiraze’ye baktırıp bir de ester kira’ya baktıranlar genelde zıt şeyler söylediklerini yazınca (aynı kişi olmasına rağmen) içimden gelmedi.

Benim enerji de maşallah çoğuyla uyumlu çıktı sadece Barkiel/ Samuka ve Nesibe bende sıfırdı bugüne kadar. Hani Binnazabla da baktırdıklarımın içinde fos falcılardan da kötüydüler bende, demek ki bi onlarla enerjim tutmadı tam anlamıyla hiç tutmadı diyeyim. O listeyi zaten daha önce yayınlamış olduğum için tekrar paylaşmıyorum. O listeden olsaydı tekrar Ugga’ya baktırmak isterdim çünkü an da mükemmel bulmuştum, sadece zaman vermiyor sanırım ya da bana vermedi bilemiyorum. Kesinlikle başarılı bulmuştum kendisini.

selenanın sana olan falını beklıyorummmm sabırsızlıkla kaçıncı sırada oldugunu soylemede burda daha cok varmıı onu soyle ?

selenanın sana olan falını beklıyorummmm sabırsızlıkla kaçıncı sırada oldugunu soylemede burda daha cok varmıı onu soyle ?
Aslında canım o kadar üst üste baktırınca fal nasıl gelir bilemiyorum ama sıra çok değil. Çarşamba falan gelir diye düşünüyorum canım Gelince mutlaka paylaşırım Listeyi yazarken utandım valla 1 ayda bu kadar sapıtılır mı

1 ay mıııı ben o detayı kaçırmısımmm amaa yok daha neler abartmıssın cıdden yazık gıden paralarına gıden enerjıne wallahı lütfen az biraz tut kendını artık sana zarar bunlar .. coğu da olumlu konusmus anladıgım kadarıyla beklemeyı tercıh et bence artık

Evet canım yaaa cozuttum diye boşa demiyorum ve içlerinden bazıların birden fazla baktırdığımı düşün belirttim yazarken ve valla utandım kendimden napmışım ben böyle dedim selenayı da acaba çeksem de sonra mı baktırsam diye geçirdim içimden listeye bakınca ama orada kredim kalmasın istiyorum yoksa baktırrım üst üste ne kadar verimli bir fal olur caba tereddütteyim açıkçası beklesem mi çeksem mi blemedim yaa

su falı attıysan cekme bence cunku kart fln olsa tamam derdım de su falı bızımle ılgısı olmayan bısey ısın cogunlugu falcıda kalıyo . bana bınnaz ablada baktırdıgım zamanlarda bakan kısı demıstıkı kart fallarında en az 2 hafta gıbı bır sure wermemız gerekıyormus yada degısım olunca durumda en ıyıymıs cunku ıstersen hergun at bana hergun farklı bır olasılık durumu secersın hergun farklı sekılde yorumlarım demıstı ne kadr cok kart falı peş peşe atarsak o kdr da olasılıklar cıkıyo karsımıza . cok mantıklı bencede o yuzden kart fallarında dıkkat edıyorum bende ama su falı ıcın aynı sey gecerlı olurmu bılemem . bence olmaz . ama yınede en ıyısını sen bılırsın tabıkı .

Aslında mantıklı. Ha bir de şu var, artık o kadar falcıya baktırdıktan sonra içinden kendin artık falcını belirleyebiliyosun. Tekrar bu kadar sapıtacağımı sanmıyorum Falcıların olumsuz enerjisini de çok fazla çekiyoruz ve aslında ben 1 ayda cozutup bu kadar baktırmasaydım şimdi gelişmeler yaşıyo olurdum çünkü gerçekten etkiliyo

Sevindim çıkmasına, umarım herşey gönlünce olur pazar günü
Selin İmer net zaman tarih vermiş miydi?

Bluemm öncelikle emeğine sağlık tatlım bilgilendirme için, genel anlamda herkes olumlu konuşmuş ve dediğin gibi bileceklerse hep beraber bilecekler sanırım
Merakla seni bekliyorummm inşallah gönlünün istediği gibi olur

Teşekkür ederim bitanemmmm Amme hizmeti yapalım dedik ilkini yayınlamıştım :)) Evet hepsi olumlu konuştu ya hepsi çıkacak ya da hepsi bummmm diye patlayacak Amin bitanem, inşallah hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur her şey ve biz de şu anda ağlanacak halimize ileride gülebiliriz inşallah

kızlar medyum deniz nasıl ?hazır kahve içmişken ona da atayım diyorum ne dersiniz
Ben baktırdım biryolunvardakini diyosan canım. benim fincan çok temizdi yine de durum tespiti doğruydu gelecek için herkesle aynı konuştu. şaşırtmadı ama fena değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…