Binnaz Abla

canim paylasim icin tesekkürler, iyi olanlar ciksin insallah... :)

ah ah bizim bu fal merakimiz cebimize dokunuyor kendimizi durdurabilsek ne güzel olur ama iste merakimizdan sunada fal atayim bunada fal atayim diyoruz ;-)

canim paylasim icin tesekkürler, iyi olanlar ciksin insallah... :)

ah ah bizim bu fal merakimiz cebimize dokunuyor kendimizi durdurabilsek ne güzel olur ama iste merakimizdan sunada fal atayim bunada fal atayim diyoruz ;-)
Amin canım inşallah. İşin garibi hepsi aynı şeyleri söylediler yani bir tane de aslıl fal olayımla ilgili yani farklı konuşmadı :))) aynen hani ben hiç bu kadar cozutmamıştım bir de duvarda utanmadan bekle canım, atma canım, enerjileri çakıştırma canım diye tavsiyelerde bulunmuşum

kızlar attım bakalm ne dicek buarada emine ben atmadan 5 dk önce offline oldu acaba bugün bidaha girmez mi, ayyy en nefret ettiğim şey ertesi güne kalan fallar

sende yine ayni seyleri söylemisler, bende hep farkli farkli
daha fal baktirmayacam diyorum, sonra yine tutamiyorum kendimi bi bakmisim hoooppp fal atmisim, fal attiktan sonrada kendime kiziyorum, yine niye fal gönderdin hani daha fal baktirmayacaktin ama is isten gecmis oluyor

Farklı farklı konuşulduğunda atılmasını anlarım da benimkinde herkes aynı şeyleri söylüyo anlaşmış gibi yani ne diye kek gibi ısrarla daha baktırısın değil mi? ama yok duramadım işte

kızlar attım bakalm ne dicek buarada emine ben atmadan 5 dk önce offline oldu acaba bugün bidaha girmez mi, ayyy en nefret ettiğim şey ertesi güne kalan fallar
Emine offline bakiyor genelde canim bugun gonderir bence

canım medyum deniz ile fal alemdeki deniz güven aynımı sence ben fal alemdekine atmıştım fena değildi
Biri daha burada yazmıştı sanırım ama ben de falalemdekini denemedim fakat pırıl pırıl bi fincan attım doğru tespitleri oldu ve gelecek için de herkesle aynı konuştu. ya benim fincanda fazla şekil olmadığından ya da adam o kadar mı yorumluyo bilemedim, kötü kesinlikle diyemem. tutarsız birşey söylemedi açıkçası

bende çok beğendim inanki cuk oturtmuş durumu o yüzden sordum tatlım

bende çok beğendim inanki cuk oturtmuş durumu o yüzden sordum tatlım
Medyum deniz ben de alakasız hiçbir şey demedi yani dedikleri doğruydu ama dediğim gibi ben telvelerini mi yedim nedir fincan temizdi başka bir fal türünde belki daha da fazla şey söyleyebilir ama kötü diyemem çünkü dedikleri ve tespitleri doğruydu hakkını yiyeyemem yani :)

Medyum Denizi bende beğenmiştim.. Katina da iyiydi.. Denenebilir o fiyata

Medyum Denizi bende beğenmiştim.. Katina da iyiydi.. Denenebilir o fiyata
O halde ileride farklı bir fal türünü deneyebilirim canım sağol :) Kahvesinden memnun kalmadığımı söyleyemem ama hani öyle ayrıntılıydı diyemem tabi bu benim temiz fincanımla da alakalı olabilir :) Tespitler vs doğruydu ama

dayanamadım bende attım selenaya yınee

Arkadaşlar Hülya demiri nasil bilirsiniz
ilk falında tarıh olarak gorusmemızı tutturdu bazı soyledıgı seyleride görusme esnasında yaşadım ama sonrakı falları baya baya patladı diyebilirim . pembecidir biraz . kendinden emin de konusur ama tutmaz çoğunlukla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…