Canim gercekten cok uzuldum soylediklerine. Allahim sabir versin. Ben senin olayinin tam tersini yaşıyorum. Butun falcilar iliskin berbat karsindaki adam cok kotu asla barisma bilmemne diyo oysa o barismak icin gercekten cok ugrasiyo ama ben fallarin etkisinde o kadar kaldim ki asla barisamiyorum. Bide arkadaslar nesibe ablayla rezzan ablayj ayri tutuyorum sozum kesinlikle onlara degil ama burda bazi falcilar cok abartiliyor bazilarida gereksizce yeriliyo bence. Yani biri ortaya bi sey atiyo su sahane bu soyle mukemmel her dedigi cikti falan diye sonra hepimiz ondan medet umuyoruz sonuc hayal kirikligi. Bence burda tavsiye yaparken birazda insanlarin umutlarini hayallerini fallarin etkiledigini dusunmek lazim.
Gelecek konusunda evet bekleyip görmek gerek.Bir ay boyinca fal baktırmamaya yeminliyim bir ay sonra giderim inşallah.Ayrıca çok teşeekkür ederim detaylı bilgi verdiğin için.
pekı rezzan ve nesıbenın dedıklerı cıktımı sıze yanı dogru orantılımı ?fal bıraz elektırık meselesı ve herkese tutmuyo bununda farkına varmamız lazım gercekten
Canim rezzan ablaya 3 kere nesibeye 1 kere baktirdim nesibe gelecekle ilgili hic bisey soylemedi. Rezzan abla ilk falinda soylediklerini diger fallarinda artik oyle bi sey görmüyorun diye yalanladi ama hakliydi son iki falinda dedigi her sey cikti
bu arada tekrar soyliyim ben bi suru kisiye fal baktirdim ama sh an ve gecmis ile ilgili kahinvanga kadar cok sey bilen olmadi. Basta nesibenin cok bildigini dusundum cunku beni sok eden bisey soylemisti ama kahinvanga bi baskaydi kahvebaktirdim bu arada
O nerde bakiyo canim bende sabahtan beri giremiyorum ne fal sepetine ne falaleme eski falimi dinliycem rezzan abladan ama yok acilmiyo :/
Tellwede bakiyo canim senide etkilemis olmak istemem cunku sana soyledikleri cikmazsa kendimi suclu hissederim ama benim sali gjnu cikacagim yolculugu o yolculuktq gorusmen istedigim kisinin harflerini falan bildi bir suru seh bildi. Illa fal baktirilacaksa adi geçen bi cok kisiden iyi bence
Tellwede bakiyo canim senide etkilemis olmak istemem cunku sana soyledikleri cikmazsa kendimi suclu hissederim ama benim sali gjnu cikacagim yolculugu o yolculuktq gorusmen istedigim kisinin harflerini falan bildi bir suru seh bildi. Illa fal baktirilacaksa adi geçen bi cok kisiden iyi bence
bu arada serra ya baktıracaktım, bugün biri yorum yapmış, destan gibi yazmış memnuniyetsizliğini dile getirmiş vazgeçtim baktırmaktan.
bu arada serra ya baktıracaktım, bugün biri yorum yapmış, destan gibi yazmış memnuniyetsizliğini dile getirmiş vazgeçtim baktırmaktan.
ya biliyormusun ben yoruma cok sasirdim cokta inandirici gelmedi canim.Karalamak icin yazilmis gibiydi en azindan 2 verilir bilmiyorum kafamda soru isareti var yani.Ben simdi bekliorum online olsun diye yine baktiricam..
daha önce baktırmıştın evet, nasıl memnun kalmışmıydın? memnun olup olmama konusunda soru işaretlerin mi var?
canim ben cok etkilendim oylemsitim gecmisle ilgili acayip bildi sok oldum diye.Ben cok memnun kaldim soyledigi birsey var cikarsa zaten varya listemde 1 numara olur kendisi.Insallah tabi...
peki yakın bir zaman söyledi, söylediği şey için. saat kaç gibi girer?
canim bir tarih vermedi cok yakin bir zamanda demis artik bununla kasttettigi 1 ay filan sanirim..Kacta giricek bende bilmiyorum hic not yazmamis..
detaylı yazmışmıydın sorunlarınla alakalı?
Canim benim elimde olsa neden bitiriyim iliskimi. Bazi sorunlar olmasa seve seve beraber olmak isterim yine ama ruyamda ayriydik ve ona ragmen mutluydum bi garipti ya bilmiyorum. Tabi bilinc altiminda cok etkisi var. Neyse artik ruyalar fallar iyice allak bullak oldum cansina ya da serrayada baktirip bitiriyorum artik:)
İste ben de onu diyorum, ruyanda ayrıyken mutlu hissetmen ilginc. Bu bilinç altıysa da dikkate almak lazım senin acından.
Ben de benzer bir durumda kalmıstım, ben kalbimi dinledim sonradan pisman olmak istemediğim icin. bu anlamda mantığımı da dinlemis oldum bir sekilde:). Tabi ki kimse iliskisini bitirmek istemez canım ama kendin icin iyi olanı yapman gerekir.
Yok bitanem ne etkilemesi 100 kisiye fal baktiriuorux burda keske herkes senin gibi dusunse :))
İste ben de onu diyorum, ruyanda ayrıyken mutlu hissetmen ilginc. Bu bilinç altıysa da dikkate almak lazım senin acından.
Ben de benzer bir durumda kalmıstım, ben kalbimi dinledim sonradan pisman olmak istemediğim icin. bu anlamda mantığımı da dinlemis oldum bir sekilde:). Tabi ki kimse iliskisini bitirmek istemez canım ama kendin icin iyi olanı yapman gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?