- 23 Ağustos 2012
- 52.064
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.618
- 898
Arkadaşlar Hülya demiri nasil bilirsiniz
Yanılmıyorsam fos diye biliniyor. Ben baktırmadım ama aklımda öyle kaldı canım
ilk falında tarıh olarak gorusmemızı tutturdu bazı soyledıgı seyleride görusme esnasında yaşadım ama sonrakı falları baya baya patladı diyebilirim . pembecidir biraz . kendinden emin de konusur ama tutmaz çoğunlukla .
Tesekkur ettim kizlar vazgectim o zamam tavsiye edebileceginiz biri var mi guya baktirmayacaktim duramiyorum kiParana yazik.
Kahveyse baktırmak istediğin sadece selin imer derim kahvede canım.Tesekkur ettim kizlar vazgectim o zamam tavsiye edebileceginiz biri var mi guya baktirmayacaktim duramiyorum ki
illa binnaz damı olucak cnımTesekkur ettim kizlar vazgectim o zamam tavsiye edebileceginiz biri var mi guya baktirmayacaktim duramiyorum ki
1 ay once baktirmistim ona canm beklemedyimKahveyse baktırmak istediğin sadece selin imer derim kahvede canım.
Yok canim farketmezilla binnaz damı olucak cnım
ben binnaz abla sitesine zamanında çok baktırdım ama gerçekten pembeden öte değil . emine yi denedinmi ? o da fena değil . yada saraylı kapamadıysa ona at canımYok canim farketmez
Kacar mi eminee bendenben binnaz abla sitesine zamanında çok baktırdım ama gerçekten pembeden öte değil . emine yi denedinmi ? o da fena değil . yada saraylı kapamadıysa ona at canım
Ben de geç deneyenlerdenim ama ben de beğendim o yüzden kahvede o sitede sadece ona baktırılır sanırım :)Kızlar selini denedimmm ve begendim bendeeee
aman aman yok canım hıç gerek yok ekin flnKacar mi eminee bendenekin sarpene baktirmis miydin canim
Çok degisik bir betimleme tarzi var ama begendim vallaaaa canımBen de geç deneyenlerdenim ama ben de beğendim o yüzden kahvede o sitede sadece ona baktırılır sanırım :)
Evet betimlemelerini duydum şaşırma demişlerdi bana ama benimkisi öyle çok egzantrik gelmedi çok şükür :)) sadece karşı tarafın beni duru bir su olarak gördüğü ve bi şey daha vardı ama genel anlamda fal başarılıÇok degisik bir betimleme tarzi var ama begendim vallaaaa canım
Tamam tatlimaman aman yok canım hıç gerek yok ekin fln
emıneyı gecemez benceEvet betimlemelerini duydum şaşırma demişlerdi bana ama benimkisi öyle çok egzantrik gelmedi çok şükür :)) sadece karşı tarafın beni duru bir su olarak gördüğü ve bi şey daha vardı ama genel anlamda fal başarılı
Bende güneş oldum vallaaaaEvet betimlemelerini duydum şaşırma demişlerdi bana ama benimkisi öyle çok egzantrik gelmedi çok şükür :)) sadece karşı tarafın beni duru bir su olarak gördüğü ve bi şey daha vardı ama genel anlamda fal başarılı
Baktirdim ben kahve fali is hayatimla ilgili biseyi bilmis sadece iliskimle ilgili soyle olacak boyle olacak elle tutulur bisi yok istersen gonderebilirim sana canimFalalemde Deniz Guven diye bir hatun var, ona baktiran var mi?
Baktirdim ben kahve fali is hayatimla ilgili biseyi bilmis sadece iliskimle ilgili soyle olacak boyle olacak elle tutulur bisi yok istersen gonderebilirim sana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?