Binnaz Abla

OMG

Ben Medyum Deniz e baktirmistim galiba.
Valla ben baktırdım medyum deniz'e ve bir süre önce arkadaşların burada öyle tespitleri vardı ben de diğerine baktırmadım. zaten bugün çarşaf gibi listemi yayınladım ve utandım 1 ayda ne kadar çok kişiye baktırmışım

Kizlar ya ben bir yolun vardaki medyum denizi cok sacma buldum :s eminenin falini da 10 okumada anladim sobra bi soru sordum oyle salak bi cvp verdi ki anladiklarim da bosa gitti. Of ya kenan yasine cok guvenmistim o da bos dediniz cik mitsizim yii

Bgn yne kendimi cok mutsz hhsdyrum soyle eski fallarima bir baktim da aynibkissiye ust uste fal attgmda brnci verilen tarihleri yorumlari hic yapmamis gbi..muge aydin daha once ocak basinda birb gecrceksiniz demis ardn 3hafta mi ne gecince atmisim onun sana gelisi mart olacak bu arada bir kiz girecek hayatina demis..brnci falda da onn kalbi sendediyodu..yok anam yok..adam gbi bakan kimse yok...nasil degsti o 3 haftada ... ve fallarin cogu byle olan biten birseyde yok eminenin sana donmeyecek dedgi dgru cikacak,baskasyla beraber olacagmi syledgi de yalan yari yariya olcak heralde 11 gnu vr ztn surda.

Hic mi cikmadi canim dedijleri ya cok iyi yorumlar vardi aslinda altinda of ya cok uzuldum

Binnazablaya yorum yapan insanlarin zihinsel kapasitelerinde sorun var sanirim. Bu binnazcilar pembe pembe yaziyorlar, insanlarin agizlarina bir parmak bal caliyorlar, haliyle duymak istediklerini duyan insanlar super, her kelimesi dogru vs yaziyorlar.

Bana baktigi falin realiteyle hicbir alakasi yoktu, zaten cikmadi da.

Canım bilge olumsuzuda soyluyor hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu ama soruya bakar sadece başka bir şey oğrenemezsin ama yine de severim

Evet dostlar, patlayan olumsuz fallarimi yazmak isterim :)

Hatirlarsaniz o...u cocugunun biri beni cok uzup sonra da yurtdisina gitmisti. O herif aradi. Nasilsin iyi misin demis. Ben de iyiyim yazdim. Devami gelince iyice giydiricem, merak etmeyin:)

Selena : Bomladi, bu herif seni unutmus, orda hayatindan memnun asla aramaz demisti. Ote yandan bu adamdan sana hayir gelmez demisti, bakin orasi dogru. Hayatindan memnun olsa aramazdi eminim, zira kendinden baska kimseyi dusunmez.

Rezzan abla: bomladi.

Melek Oz : ne olumlu ne olumsuz tek kelimesi cikmadi, bana fali bastan asagi yanlis, tespitleri yanlis.

Tellwe de Augur : Augur asiri olumsuz, okurken gideyim oleyim tadindaydim. Baktirmayin.

Sibella: Zirvaydi.

Bir de Ist topigindekilerin aklina uyup Niki mi ne oyle bir herife baktirmistim. O da zirvalamis, 1 mg umudunz olmasin, bu adam asla aramaz demisti. Aradi iste kardesim, bari kendinden emin konusma.

Aklima geldikce patlayanlari yazarim. Arasa da armasa da umrumda degil, zira kendisinden tiksiniyorum. Lakin asla aramaz diyenler de yanildi. Bu isi bilmiyorsaniz sallamayin kardesim.:)

Cezmi'ye gelince , bu adam bir seyler yapip sizi tiksindirecek demisti bana, bu cumlesini net hatirliyorum. Vallahi dedigi gibi oldu.

Vallahi siz ne zaman umursamamaya baslarsaniz, o zaman isler duzeliyor bence. Lakin dedigim gibi artik umrumda degil, icimde zerre mutluluk yok, aramasindan ne mutluyum ne heyecanliyim. Arayip sormasindan hic mutlu olmadim yani, dedigim gibi umrum olmadi.

Son düzenleme:
Canım bilge olumsuzuda soyluyor hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu ama soruya bakar sadece başka bir şey oğrenemezsin ama yine de severim

Bilge pembe degil ama o da sadece olumsuz, ugursuz bir hatun bence. Bana dedigi hicbir sey cikmadi, berbatti yani :) Bir Venusamberle, Nesibeyle , Famayla karsilastirmam bile, kart anlamlarini okuyor , hissiyat 0.

Kizlar eminede cidden his var galiba, niyetinin sadece cinsellik oldugunu bildigim birini sordum ama hic ben sudur budur demedim,bilmiyormusum gibi soylede biri var ariyor dedim sadece.Emine bu kisinin niyeti sadece gunubirlik iliski diye yorum yaptı :)

Bu Emine cakal vallahi cakal

Cezmi kim canim,cafe falcisimiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…