- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Canım onun için aynı zamanda medyum deniz diyolar ama emin değilimFalalemde Deniz Guven diye bir hatun var, ona baktiran var mi?
Canım onun için aynı zamanda medyum deniz diyolar ama emin değilim
Valla ben baktırdım medyum deniz'e ve bir süre önce arkadaşların burada öyle tespitleri vardı ben de diğerine baktırmadım. zaten bugün çarşaf gibi listemi yayınladım ve utandım 1 ayda ne kadar çok kişiye baktırmışımOMG
Ben Medyum Deniz e baktirmistim galiba.
Attim canimVallahi merak ettim isterim desem
Ben de simdi acip okudum, pembe pembe pembe, geciniz.
kızlar kenan yasin e bende atmıştım geçen yıl böyle pembe tablocu birini daha görmemiştim
Umarim canim birilerinin fallari cikarsa keyifli olucaz insallahMutlu pazarlar arkadaşlar,
Bugün umarım herkesin keyfi yerinde olur
Hic mi cikmadi canim dedijleri yacok iyi yorumlar vardi aslinda altinda of ya cok uzuldum
Binnazablaya yorum yapan insanlarin zihinsel kapasitelerinde sorun var sanirim. Bu binnazcilar pembe pembe yaziyorlar, insanlarin agizlarina bir parmak bal caliyorlar, haliyle duymak istediklerini duyan insanlar super, her kelimesi dogru vs yaziyorlar.
Bana baktigi falin realiteyle hicbir alakasi yoktu, zaten cikmadi da.
Canım bilge olumsuzuda soyluyor hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu ama soruya bakar sadece başka bir şey oğrenemezsin ama yine de severim
Kizlar eminede cidden his var galiba, niyetinin sadece cinsellik oldugunu bildigim birini sordum ama hic ben sudur budur demedim,bilmiyormusum gibi soylede biri var ariyor dedim sadece.Emine bu kisinin niyeti sadece gunubirlik iliski diye yorum yaptı :)
Cezmi kim canim,cafe falcisimiydi?Evet dostlar, patlayan olumsuz fallarimi yazmak isterim :)
Hatirlarsaniz o...u cocugunun biri beni cok uzup sonra da yurtdisina gitmisti. O herif aradi. Nasilsin iyi misin demis. Ben de iyiyim yazdim. Devami gelince iyice giydiricem, merak etmeyin:)
Selena : Bomladi, bu herif seni unutmus, orda hayatindan memnun asla aramaz demisti. Ote yandan bu adamdan sana hayir gelmez demisti, bakin orasi dogru.
Rezzan abla: bomladi.
Melek Oz : ne olumlu ne olumsuz tek kelimesi cikmadi, bana fali bastan asagi yanlis, tespitleri yanlis.
Tellwe de Augur : Augur asiri olumsuz, okurken gideyim oleyim tadindaydim. Baktirmayin.
Sibella: Zirvaydi.
Aklima geldikce patlayanlari yazarim. Arasa da armasa da umrumda degil, zira kendisinden tiksiniyorum. Lakin asla aramaz diyenler de yanildi.
Cezmi'ye gelince , bu adam bir seyler yapip sizi tiksindirecek demisti bana, bu cumlesini net hatirliyorum. Vallahi dedigi gibi oldu.
hmm oyle..birde sonunda ondan birsey cikmaz demis hahahaBu Emine cakal vallahi cakal
Cezmi kim canim,cafe falcisimiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?