- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Oyy deme ya..bak onu bilmiyordum..canim varsa sende no.su ozelden atarmisin?Cezmi Istanbull, cok unlu bir abi, dedikleri cidden cikiyor. Kafe falcisi degil, telefonda veya bulusup bakiyor.
Bilge olumlu da olsu çemkirerek söylediğinden kendisi benim için baştan aşağı olumsuz bir insan. Falcılığını sorarsan olumluyu da olumsuzu da çemkirerek konuştuğundan pek bişey anlayamamıştımCanım bilge olumsuzuda soyluyor hakkını yiyemem bildiği şeyler de oldu ama soruya bakar sadece başka bir şey oğrenemezsin ama yine de severim
Emineden kaçmazzz. EmineeeeğğğğKizlar eminede cidden his var galiba, niyetinin sadece cinsellik oldugunu bildigim birini sordum ama hic ben sudur budur demedim,bilmiyormusum gibi soylede biri var ariyor dedim sadece.Emine bu kisinin niyeti sadece gunubirlik iliski diye yorum yaptı :)
Oyy deme ya..bak onu bilmiyordum..canim varsa sende no.su ozelden atarmisin?
Ilkaya baktirmismiydin peki,o da patladimi?
Oyy deme ya..bak onu bilmiyordum..canim varsa sende no.su ozelden atarmisin?
Ilkaya baktirmismiydin peki,o da patladimi?
Kaça bakıyor?Cezmi Istanbull, cok unlu bir abi, dedikleri cidden cikiyor. Kafe falcisi degil, telefonda veya bulusup bakiyor.
Bilge pembe degil ama o da sadece olumsuz, ugursuz bir hatun bence. Bana dedigi hicbir sey cikmadi, berbatti yani :) Bir Venusamberle, Nesibeyle , Famayla karsilastirmam bile, kart anlamlarini okuyor , hissiyat 0.
Eminenin fala bana bir çıksaaa
Emineciğimin kriptosundan anladığım kadarıyla diyor ki sana; evet o kişi fakat görüşme senin zorunla olacak sonra da sana kendi isteğiyle dönüş yapacak. Dönünce bana bi fal daha at o zaman m ve u'yu teyit edelim diyor :))))) yoksa öyle demiyor mu?Kizlar emine bana m ve u harfli biriyle evleneceksin dedi ben de bu adamda da m ve u var o olabilir mi diye soru sordum. Falda bana bu adamla sen bi kere daha goruseceksin ama tamamen senin zorunla istemeye istemeye falan demisti bi de sevgilisini sevmiyor demisti. Soruma da cevap olarak bu adamn sana donusu var dondugunde tekrar fal at dedi :S Ya kafami allak bullak etti bi de allah askinasevnedigin bi insanla neden her gece beraber uyursun.
Ya kizlar ben gercekten her fal sonrasi umitlenip sonra hayal kirikligi yasamaktan cok sıkıldım
Kaça bakıyor?
Eminenin fala bana bir çıksaaa
Emineciğimin kriptosundan anladığım kadarıyla diyor ki sana; evet o kişi fakat görüşme senin zorunla olacak sonra da sana kendi isteğiyle dönüş yapacak. Dönünce bana bi fal daha at o zaman m ve u'yu teyit edelim diyor :))))) yoksa öyle demiyor mu?kripto uzmanı yaptı bizi yeminle
Kizlar emine bana m ve u harfli biriyle evleneceksin dedi ben de bu adamda da m ve u var o olabilir mi diye soru sordum. Falda bana bu adamla sen bi kere daha goruseceksin ama tamamen senin zorunla istemeye istemeye falan demisti bi de sevgilisini sevmiyor demisti. Soruma da cevap olarak bu adamn sana donusu var dondugunde tekrar fal at dedi :S Ya kafami allak bullak etti bi de allah askinasevnedigin bi insanla neden her gece beraber uyursun.
Ya kizlar ben gercekten her fal sonrasi umitlenip sonra hayal kirikligi yasamaktan cok sıkıldım
Bence biraz ara ver tatlım hem aynı kişiye ustuste atma parana yazık kafanı dağıtacak şeyler yapsanirim bugun tekrar aticam ona fal. Of ya
Cok ilginc ya,Emine sadece olumlu seyler soyluyor saniyordum ben..demekki pembeci degil..Kizlar emine bana m ve u harfli biriyle evleneceksin dedi ben de bu adamda da m ve u var o olabilir mi diye soru sordum. Falda bana bu adamla sen bi kere daha goruseceksin ama tamamen senin zorunla istemeye istemeye falan demisti bi de sevgilisini sevmiyor demisti. Soruma da cevap olarak bu adamn sana donusu var dondugunde tekrar fal at dedi :S Ya kafami allak bullak etti bi de allah askinasevnedigin bi insanla neden her gece beraber uyursun.
Valla guzelim ugruna tonla para dokup fal baktirdigimiz adamlarin hicbiri 5 para etmez. Adam gibi adam olan uzmez zaten.
Simdi bu herif sana gelse , sen kabul edecek misin? Baska biriyle yatip kalkmis olmasini miden alacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?