Bence biraz ara ver tatlım hem aynı kişiye ustuste atma parana yazık kafanı dağıtacak şeyler yap
Cok ilginc ya,Emine sadece olumlu seyler soyluyor saniyordum ben..demekki pembeci degil..
Canim m ve u harfleri cok kiside olabilecek harfler,bna takilma bence..hem o kadar ileriyi gorebileceklerini sanmiyorum ben,sahsen ben onumdeki 1 kac ay icin sadece baktriyorum
Takma o kadar kafanaDogru diyorsun canim her seyin hayirlisi napalim kismet
Yükseleni akrep olabilirYok canim emine cat cat bana hersryi soyledi ama bidr kafama takilan rmineye adam terazi burcu dedim bana falda akrep burcu diyo
Takma o kadar kafanageri kalan 27 harf senindir :))))
Yükseleni akrep olabilirbaskın özellik olarak o görünüyodur belki
Ahh canım, keske kibrista olsan, seni karsima alsan da bastan sona herseyi herseyi anlatsam. Zaten gidiyor. Hayatimin sonjna kadar bir daha goremiycem. Dusunsene sevdigim adami son goruslerim olacak oda okulda caddede apartmanda vs denk gelirse goz ucuyla. O gelsin de, yeterki gelsin.
Niye bence bu kadar abartmaya gerek yok,bazen insanlar birbirlerinin degerini anlamak icin boyle seyler yasamak zorunda olabilirler.Sonucta adam beraberken aldatmadiysa sorun yok bence..Iki tarafta ayriyken baskalariyla olabilir..Valla guzelim ugruna tonla para dokup fal baktirdigimiz adamlarin hicbiri 5 para etmez. Adam gibi adam olan uzmez zaten.
Simdi bu herif sana gelse , sen kabul edecek misin? Baska biriyle yatip kalkmis olmasini miden alacak mi?
Ozelden yaz o zaman panpa
Yani aci gercek su ki ne benim sevdigim ne de senin sevdigim adam 5 para etmez. Benim herif de beni sevdiginden degil, hayatindan memnun olmadigindan aradi bence. Hayatindan memnun olsaydi Cherry nin Csi aklina gelmezdi
Niye bence bu kadar abartmaya gerek yok,bazen insanlar birbirlerinin degerini anlamak icin boyle seyler yasamak zorunda olabilirler.Sonucta adam beraberken aldatmadiysa sorun yok bence..Iki tarafta ayriyken baskalariyla olabilir..
Aman ya valla,benimde eski sevgilim vardi oyle bir tane..adama bir ara acayip asik oldum,aynen uzdu ve yurt disina gitti..O yurt disindakiler arada oyle atar bir meraba naber falan,halada atiyor,hatta gecende taylanda tatile gitmis orda havuz basindan mesaj atiyor salak..taylandda daha benle ne isin var senin,gidip masaj yaptirsana thai hatunlaraOzelden yaz o zaman panpa
Yani aci gercek su ki ne benim sevdigim ne de senin sevdigim adam 5 para etmez. Benim herif de beni sevdiginden degil, hayatindan memnun olmadigindan aradi bence. Hayatindan memnun olsaydi Cherry nin Csi aklina gelmezdi
Bosver ya olur o kadar farkliliklar, nostradamus degl yaYok canim emine cat cat bana hersryi soyledi ama bidr kafama takilan rmineye adam terazi burcu dedim bana falda akrep burcu diyo
Bilgisayardan kontrol etKızlar dün emineye ve medyum denize fal attım deniz kısa yazmış ama nokta atışları vardı baya, emine ise döktürmüş gelecek ile ilgili dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama baya geçmişi bilmiş. Fakat cevaptan sonra ben soru yazdım cevap yazıdlı die mail geldi ancak şimdi ne cevabı görebliyorum ne yorumu:S
Kizlar bu emine nerde bulamadim biturlu iyimi diyorsunuz
Bosver ya olur o kadar farkliliklar, nostradamus degl ya
Biryolunvar.comKizlar bu emine nerde bulamadim biturlu iyimi diyorsunuz
Kızlar dün emineye ve medyum denize fal attım deniz kısa yazmış ama nokta atışları vardı baya, emine ise döktürmüş gelecek ile ilgili dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama baya geçmişi bilmiş. Fakat cevaptan sonra ben soru yazdım cevap yazıdlı die mail geldi ancak şimdi ne cevabı görebliyorum ne yorumu:S
Canim ben daha beterini yaptim,evlendim..Sonra ne oldu dersen bosandim..Bosandiktan sonra o asik oldugum aradi,hala da ariyor,hatta yanina gittim yurtdisinda birlikte kaldim tatil gibi,hep hayalimdeydi onnunla evli olmak nasil olur,ayni evde yasamak,yaninda uyanmak vs..hepsini yasadim kisa balayi gibi ama malesef duygularim bitmisti onada bunu fark ettim..o cok farkli geldi onca sure sonra,sevemedim yeni halini..Ben tam 1 yil bi baskasiyla oldum canim. Ama inan onu bir an bi sn bile unutmadim ve karsindaki adam da biliyordu baskasini nasil sevdigimi ama isine gelmiyordu. Ama inan ben yapmak zorundaydim. Kendimi bu takintidan kurtarmak zorundaydim ama sonra ne oldu her sey daha beter daha da beter oldu. Yani demem o ki birini severken baskasi mi alsa! Mideniz almiyor zaten inanin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?