Binnaz Abla

Ah canim ya iste en cok da buna uzuluyorum iste ben. O tertemiz saf duygularimiz bitip gidiyor ya, yazik olmus gibi geliyor bi yandan yasadiklarini yasamak istedim bi yandan hissettiklerim hic bitmesin istedim, cok ozel degilse peki simdi noldu canim

Valla cok ilginc gercekten cunku evliyken bile hep onu merak ederdim.Yurtdisinda oldugunu biliyordum,dunyaca bilindik bir yerde ise girdi kariyeri de super olmustu vs.Benim esimsecalismayan tembelin teki,surunuyoruz..Esas asik oldugum adam tam da evli olmayi ve hayal ettigim yasami bensiz yasiyor.Ustelik onunlada 2 yillik iliski sonucu evlilik esiginden donmustuk,ailemle vs tanismis,bizle tatile gelmisti..Neyse bosaninca ben hemen buldu beni ama gorustugumde malesef o eski askim kalmamisti,karsimdaki sanki bir baskasiydi.Yanina cagirdi,yol parami falan verdi hatta,yaninda kaldigimda gezdirdi hep,esi gibi davrandi,sanki yeni evliydik..Ama isinamadim,artik bitmisti,simdi burda bir baskasina asigim :) O ara ara devam ediyor aramaya ama arkadasca konusuyoruz

Emine olumsuzda konusuyor bi arkadasim icinde baktirmistik ona eski sevgilisinin dönüpdönmeyecegini sorduk (fala bakilan erkek doncek olan bayan) dönmiycek duygulari kalmamis dedi ama arkadasimda diyorki karsimda agladi duygusu kalmasa nasil aglar....
Olumsuz konustu yani bu konuda

Vay bak senn..gerci banada iste o bildigim kisi icin,amaci malesef gunubirlik iliski diye soyledi..

Ahh ya, baskasina asla asik olamam gibi geliyor. Nitekim denedim, olmadi olamadim. Gerci belki de denemedim yani kalbimi hep kapattim ya bilmiyorum yine de suanki halinden mutlu olmana cok sevindim, darisi hepimizin basina

Lale gül:yeni is yeni ask demis olmamis hicbiri.Bilge özdogru inatla yeni ask dedi olmadi.Kesira sirel olumsuzdu oda israrla baska biri dedi üc kez baktirmisim anda iyiydi ama sonuc olmadi.Cagan ariman 3 kere baktirmisim herseferinde topu bana atmis.Fahriye isiksacanda hep olumlu ona göre hersey süt liman:)Deniz görür anda cok iyi gelecekte sifir.Meral saydam göre biz 1,5 sene önce mutlu sona ulasiyorduk.Taygun güzel anda iyi gelecek hic cikmamis.Sevval erdal sadece kart yorumlamis baska tarih vermis tabiki dedigi hic bisey olmamis.Sevinc tutku dobra olayim derken acayip sacmalamisti.Elif isik anda geleecekte hic tuturmamis.Deniz görür olumlu ve anda iyiydi iki hafta sonra tekrar atmisim negatifti sordum neden ee gelecekte kartlarda degisebiliyormus hissiz adam:))Serra güngören emek vermisti iyidi cikmadi dedikleri sey.Selma aydini unutmiyaYim cok net tarih veripte cok emin olupta tavrina sinir olmustum tabikine cikmadi olumlu fali.Arkadaslar yazarken okurken bile dengesiz insana bu fallari baktirmama beni bu piskolojiye koyan adama dahada bi sevgi besledim ironi tabii:))15 katina 20 üzeri tarot 30 üzeri kahve ve ne olumlusu nede olumsuzu onlarin dedigi hisettigi gibi olmus.Bunlar binnaz abla sitesindeki fallarim

Ahh ya, baskasina asla asik olamam gibi geliyor. Nitekim denedim, olmadi olamadim. Gerci belki de denemedim yani kalbimi hep kapattim ya bilmiyorum yine de suanki halinden mutlu olmana cok sevindim, darisi hepimizin basina
Valla canim su ankide ugrastiriyor cok ne bileyim valla ya,benide zor mu cekiyor nedir anlamadim..Evet insallah hepimiz mutlu olalim,kurtulalim bu dertlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…