Cherry merak ettim saraylı veya venüs bir şey demişmiydi bu konudaEvet dostlar, patlayan olumsuz fallarimi yazmak isterim :)
Hatirlarsaniz o...u cocugunun biri beni cok uzup sonra da yurtdisina gitmisti. O herif aradi. Nasilsin iyi misin demis. Ben de iyiyim yazdim. Devami gelince iyice giydiricem, merak etmeyin:)
Selena : Bomladi, bu herif seni unutmus, orda hayatindan memnun asla aramaz demisti. Ote yandan bu adamdan sana hayir gelmez demisti, bakin orasi dogru. Hayatindan memnun olsa aramazdi eminim, zira kendinden baska kimseyi dusunmez.
Rezzan abla: bomladi.
Melek Oz : ne olumlu ne olumsuz tek kelimesi cikmadi, bana fali bastan asagi yanlis, tespitleri yanlis.
Tellwe de Augur : Augur asiri olumsuz, okurken gideyim oleyim tadindaydim. Baktirmayin.
Sibella: Zirvaydi.
Bir de Ist topigindekilerin aklina uyup Niki mi ne oyle bir herife baktirmistim. O da zirvalamis, 1 mg umudunz olmasin, bu adam asla aramaz demisti. Aradi iste kardesim, bari kendinden emin konusma.
Aklima geldikce patlayanlari yazarim. Arasa da armasa da umrumda degil, zira kendisinden tiksiniyorum. Lakin asla aramaz diyenler de yanildi. Bu isi bilmiyorsaniz sallamayin kardesim.:)
Cezmi'ye gelince , bu adam bir seyler yapip sizi tiksindirecek demisti bana, bu cumlesini net hatirliyorum. Vallahi dedigi gibi oldu.
Vallahi siz ne zaman umursamamaya baslarsaniz, o zaman isler duzeliyor bence. Lakin dedigim gibi artik umrumda degil, icimde zerre mutluluk yok, aramasindan ne mutluyum ne heyecanliyim. Arayip sormasindan hic mutlu olmadim yani, dedigim gibi umrum olmadi.
Hepimize beyin egzersizi yaptıran yegane falcı emineğğğ :)) yakında dışişlerinde bizi işe alırlar o kadar kripto çözüyoruz buradaBu emineğğğ beni hasta edecek yemin ederim, bugün fal attım arkadaşlar ve cevabını şimdi okudum, karman çorman bir konuda cümleyle başlayıp ama diyerek farklı bir konuyla bitirmesi beni benden aldıYa sarılasım var çok tatlı kadın hakikaten, uzun uzadıya bir fal yorumu var tabii çözmek için uğraş vermek lazım Hatta merak eden varsa hakikaten atabilirim...Bildiği şeylerde var bilemediği şeylerde anlık durum olarak, yani bunu da nerden çıkarmış dedim bazı noktalarda :)
Neyse öperim öperimmm eminemi ben
Valla kizlar emineye ben birden fazla fal attim,ilk fali oyleydi,ikinci ve ucuncude direkt sorumu detayli sordum..Tamamen o soruya odakli,gereksiz seyler olmayan uzun uzun yorumlar yazdi..bilginizeHepimize beyin egzersizi yaptıran yegane falcı emineğğğ :)) yakında dışişlerinde bizi işe alırlar o kadar kripto çözüyoruz burada
Evet dostlar, patlayan olumsuz fallarimi yazmak isterim :)
Hatirlarsaniz o...u cocugunun biri beni cok uzup sonra da yurtdisina gitmisti. O herif aradi. Nasilsin iyi misin demis. Ben de iyiyim yazdim. Devami gelince iyice giydiricem, merak etmeyin:)
Selena : Bomladi, bu herif seni unutmus, orda hayatindan memnun asla aramaz demisti. Ote yandan bu adamdan sana hayir gelmez demisti, bakin orasi dogru. Hayatindan memnun olsa aramazdi eminim, zira kendinden baska kimseyi dusunmez.
Rezzan abla: bomladi.
Melek Oz : ne olumlu ne olumsuz tek kelimesi cikmadi, bana fali bastan asagi yanlis, tespitleri yanlis.
Tellwe de Augur : Augur asiri olumsuz, okurken gideyim oleyim tadindaydim. Baktirmayin.
Sibella: Zirvaydi.
Bir de Ist topigindekilerin aklina uyup Niki mi ne oyle bir herife baktirmistim. O da zirvalamis, 1 mg umudunz olmasin, bu adam asla aramaz demisti. Aradi iste kardesim, bari kendinden emin konusma.
Aklima geldikce patlayanlari yazarim. Arasa da armasa da umrumda degil, zira kendisinden tiksiniyorum. Lakin asla aramaz diyenler de yanildi. Bu isi bilmiyorsaniz sallamayin kardesim.:)
Cezmi'ye gelince , bu adam bir seyler yapip sizi tiksindirecek demisti bana, bu cumlesini net hatirliyorum. Vallahi dedigi gibi oldu.
Vallahi siz ne zaman umursamamaya baslarsaniz, o zaman isler duzeliyor bence. Lakin dedigim gibi artik umrumda degil, icimde zerre mutluluk yok, aramasindan ne mutluyum ne heyecanliyim. Arayip sormasindan hic mutlu olmadim yani, dedigim gibi umrum olmadi.
Demek ki detaylı sormak lazım bak bunu öğrendiğim iyi oldu valla. falı okurken asıl konuya ait cümleleri birleştirirken onu geç, bunu da geç, onu da geç, hah işte bu konumla alakalı, bunun devamı kaçıncı satırda acaba demekten başım dönüyoValla kizlar emineye ben birden fazla fal attim,ilk fali oyleydi,ikinci ve ucuncude direkt sorumu detayli sordum..Tamamen o soruya odakli,gereksiz seyler olmayan uzun uzun yorumlar yazdi..bilginize
Hepimize beyin egzersizi yaptıran yegane falcı emineğğğ :)) yakında dışişlerinde bizi işe alırlar o kadar kripto çözüyoruz burada
Eee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zamanEmine ilk falimda bu adamdan bi yol olmaz donecek ama kabul etme baskasiyla nisanlanacaksin bu yil dedi sonraaaa ikinci fal bu cocuk cok iyi duzgun dusunceleri degismis ceyizleri hazirla bununla evleneceksin dedi sastim kaldim
Partnerimin mart kedisi benimse ürkek olmamdan bahsetmiş
Emine ilk falimda bu adamdan bi yol olmaz donecek ama kabul etme baskasiyla nisanlanacaksin bu yil dedi sonraaaa ikinci fal bu cocuk cok iyi duzgun dusunceleri degismis ceyizleri hazirla bununla evleneceksin dedi sastim kaldim
Eee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zaman
Benim iki falım da tutarlıydı canımEee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zaman
üzerime kahve döktüm iyi mi
Canim ya ayni rumuzla ayni soruylami attinizBenim iki falım da tutarlıydı canım
Fal atma niyetin varsa fal atma niyetinde dokuldu bence o kahveüzerime kahve döktüm iyi mi
Evet bitanem. ama farklı rumuzla atıp aynı neticeyi alanlar da vardıCanim ya ayni rumuzla ayni soruylami attiniz
Yok kız yoruma güldüm. Çarşaf gibi liste sonrası valla utancımdan atamam artıkFal atma niyetin varsa fal atma niyetinde dokuldu bence o kahve
Cherry merak ettim saraylı veya venüs bir şey demişmiydi bu konuda
Onlarin dedikleri cikti bomlayanlari yazdim :))) Onlar bu okuz seni arar diyen taraftan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?