Binnaz Abla

Bu emineğğğ beni hasta edecek yemin ederim, bugün fal attım arkadaşlar ve cevabını şimdi okudum, karman çorman bir konuda cümleyle başlayıp ama diyerek farklı bir konuyla bitirmesi beni benden aldı Ya sarılasım var çok tatlı kadın hakikaten, uzun uzadıya bir fal yorumu var tabii çözmek için uğraş vermek lazımHatta merak eden varsa hakikaten atabilirim...Bildiği şeylerde var bilemediği şeylerde anlık durum olarak, yani bunu da nerden çıkarmış dedim bazı noktalarda :)
Neyse öperim öperimmm eminemi ben

Cherry merak ettim saraylı veya venüs bir şey demişmiydi bu konuda

Hepimize beyin egzersizi yaptıran yegane falcı emineğğğ :)) yakında dışişlerinde bizi işe alırlar o kadar kripto çözüyoruz burada

Hepimize beyin egzersizi yaptıran yegane falcı emineğğğ :)) yakında dışişlerinde bizi işe alırlar o kadar kripto çözüyoruz burada
Valla kizlar emineye ben birden fazla fal attim,ilk fali oyleydi,ikinci ve ucuncude direkt sorumu detayli sordum..Tamamen o soruya odakli,gereksiz seyler olmayan uzun uzun yorumlar yazdi..bilginize

Valla kizlar emineye ben birden fazla fal attim,ilk fali oyleydi,ikinci ve ucuncude direkt sorumu detayli sordum..Tamamen o soruya odakli,gereksiz seyler olmayan uzun uzun yorumlar yazdi..bilginize
Demek ki detaylı sormak lazım bak bunu öğrendiğim iyi oldu valla. falı okurken asıl konuya ait cümleleri birleştirirken onu geç, bunu da geç, onu da geç, hah işte bu konumla alakalı, bunun devamı kaçıncı satırda acaba demekten başım dönüyo

Emine ilk falimda bu adamdan bi yol olmaz donecek ama kabul etme baskasiyla nisanlanacaksin bu yil dedi sonraaaa ikinci fal bu cocuk cok iyi duzgun dusunceleri degismis ceyizleri hazirla bununla evleneceksin dedi sastim kaldim
Eee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zaman

Emine ilk falimda bu adamdan bi yol olmaz donecek ama kabul etme baskasiyla nisanlanacaksin bu yil dedi sonraaaa ikinci fal bu cocuk cok iyi duzgun dusunceleri degismis ceyizleri hazirla bununla evleneceksin dedi sastim kaldim

çeyizleri hazırla ben hakikaten emineyi tanımak istiyorum ya

Onlarin dedikleri cikti bomlayanlari yazdim :))) Onlar bu okuz seni arar diyen taraftan.

Bosver canim sana gelecek olan daha iyisi vardir muhtemelen birgün bu yasadiklarinin hepsini unutucaksin bence... aklina bile gelmiycek o giden dangalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…