- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Cherry'nin kısmeti çok ama bizi bırakır diye göndermiyoruz. Onu ne subaylar istedide vermedikBosver canim sana gelecek olan daha iyisi vardir muhtemelen birgün bu yasadiklarinin hepsini unutucaksin bence... aklina bile gelmiycek o giden dangalak
Çok fazla ya? Değmiş miydi peki?150 tl vermistik.
Herseyi birbirine karistirdi ama ayagin tasa takilacak der gibi kucuk detaylari asla atlamadi tutturduçeyizleri hazırlaben hakikaten emineyi tanımak istiyorum ya
Sordum da emineye adamin dusunceleri degismis diyor ayni rumuzla attim karistirmis olabilir mi ya da baska biriyle mi karistirdi benimkini cozemedimEee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zaman
kızlar yaa bi de saraylının kahvesi kaç krediydi hatırlayan varsa söyleyebilir mii
hahahahhaha kuzuuum geçen saraylının falını dinledim baştan aşağı çıkmışş bence sen de atthemm falın cıkıyorr hemde utanmadan fal baktırmaya devam edıyorsun senı kınıyorummmmm
kuzummm durr allah askınaa fal cıktı senı tutamıyoruzzzz dur bencee baktırmaa daha fazlaaa
Benimkine de uzun bacaklı demiştiemineye baktırdım, çok komik bir kadın. seninkisi uzun burunlu demiş, yok uzun burunlu falan değilboğa burcu demiş, buda değil,,içkicinin teki demiş, içkiyle hiç arası yok ,,,benim meslekle ilgili sen sekretersin demiş. değilim ne sekreteri birde en son parise balayına gideceksin demiş.. Emine bende tutmadı ama beni çok güldürdü.
Bu arada cezmiden bahsedilmiş, ben pahalı bulduğum için baktırmamıştım. numarasını isteyen varsa verebilirim.
Kahvesi 25 canim ya sarayli cok dogru yorumluyor bence bende haftaya aticam onakızlar yaa bi de saraylının kahvesi kaç krediydi hatırlayan varsa söyleyebilir mii
Kahvesi 25 canim ya sarayli cok dogru yorumluyor bence bende haftaya aticam ona
bence hepsinde iyi ama en çok kahve gönderiyolarsaraylıhanım en iyi kahveyemi bakıyor?
Tarot atmistim ben cok begenmistim kahvesinide merak ediyorum ama.saraylıhanım en iyi kahveyemi bakıyor?
Sevindim çıkmasına, umarım herşey gönlünce olur pazar günü
Selin İmer net zaman tarih vermiş miydi?
mutluluklarr bacımmm valla böylee güzell cıkann fallar okumakk insanı mutluu ediyoo maşallahhhdarısıı tümm bekleyenleree
Çok fazla ya? Değmiş miydi peki?
Cherry'nin kısmeti çok ama bizi bırakır diye göndermiyoruz. Onu ne subaylar istedide vermedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?