Binnaz Abla

Bosver canim sana gelecek olan daha iyisi vardir muhtemelen birgün bu yasadiklarinin hepsini unutucaksin bence... aklina bile gelmiycek o giden dangalak
Cherry'nin kısmeti çok ama bizi bırakır diye göndermiyoruz. Onu ne subaylar istedide vermedik

Eee o zaman emine de tutarsiz simdi hangi fali dogru kafam karisti emineyide gec o zaman
Sordum da emineye adamin dusunceleri degismis diyor ayni rumuzla attim karistirmis olabilir mi ya da baska biriyle mi karistirdi benimkini cozemedim bi de falcilar uzun zaman veriyo eminee cok yakinda dedi bekleyip gorecegiZ

hemm falın cıkıyorr hemde utanmadan fal baktırmaya devam edıyorsun senı kınıyorummmmm
kuzummm durr allah askınaa fal cıktı senı tutamıyoruzzzz dur bencee baktırmaa daha fazlaaa
hahahahhaha kuzuuum geçen saraylının falını dinledim baştan aşağı çıkmışş bence sen de att

emineye baktırdım, çok komik bir kadın. seninkisi uzun burunlu demiş, yok uzun burunlu falan değil boğa burcu demiş, buda değil,,içkicinin teki demiş, içkiyle hiç arası yok ,,,benim meslekle ilgili sen sekretersin demiş. değilim ne sekreteri birde en son parise balayına gideceksin demiş.. Emine bende tutmadı ama beni çok güldürdü.

Bu arada cezmiden bahsedilmiş, ben pahalı bulduğum için baktırmamıştım. numarasını isteyen varsa verebilirim.

Benimkine de uzun bacaklı demişti

Kızlar ben hala falımı göremiyorum kahve resimleri var ve 6 saat içinde bakılacak var:/ bi de ben emineye ya dönseydi şimdiye kadae beklermiydi gibi bi soru sormuştum acaba içerlendi mi? Buarada emine hakikaten burç konusunda on numara bu adam boğa burcu direk dedi

Çok fazla ya? Değmiş miydi peki?

Yani sekerim, tellwe deki binnazdaki baktirdiklarimizi toplasak zaten ayni paraya geliyor :))) Cikmayan fala verdigimiz paralari toplayip Cezmi'ye gitmek gerek:)

Degiyor, cunku Ist topiginde konustugum insanlar da ciktigini soylemislerdi. Bana cok cok cok sasirtici seyler soyledi, o zaman yok ya burasi cikmaz demistim ama su anda hayatim o yonde ilerliyor Kafamdaki her soruya cevap verdi, inanmasi zor yorumlar yaptigi konular da oldu. O an imkansiz buldugum seyler artik imkansiz gelmiyor.

Baktiran baska bir hatun bana demisti ki, bu adam nasil biliyor, dedikleri yillar sonra bile cikti

Cherry'nin kısmeti çok ama bizi bırakır diye göndermiyoruz. Onu ne subaylar istedide vermedik

Ahahahhaha

Yok be, kismet denemez ki buna. sacma sapan insanlar iste.

O subay da dis kapinin mandali, 10 yildir mi ne gormemistim, nerden cikti bilmyrm Deli mi ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…