Binnaz Abla

Numarasini atabilir misin cnm belki ilerde baktiririm

daha bakılmamış ki falına ne zaman attın?

B
bana özelden atarmısın

Kızlar biryolunvar Serap Baran'ın söylediği iki şey çıktı. İki hafta sonra aileden biriyle çok sert kavga edeceksin demişti abimin eşi ile kavga ettik hemde çok kötübir de güzel haber aldım işle ilgi aynı zamanda işe başlayacaksın demişti. ceve verdiğim bir şirketten olumlu haber geldi pazartesi görüşeceğiz. Saraylı da bilgi iş tarihinibir taraftan sıkıntı yaşadım bir taraftan güzel haber aldım.

Benim iki falım da tutarlıydı canım
Bende 2 kez baktırdım hatta 2. si daha güzeldi daha çok beğendim.. ben emineyi iyi niyetli yalan dolandan,hilelerden uzak,ne görüyorsa onu söyleyen katıksız kendine has bir üslübü olan biri olarak görüyorum..inş dediklerine cıkar..ama yazdıkça baktıkçada yazım uslubunuda daha düzeltip kendini geliştireceğini düşünüyorum..

serap baran kim yaa

eminenin birde şu adam lafı ,eski adam her lafın başında eski adam ama çok samimi yorumları

fırsat bulsam akşam gireceğim, son gelişmelerin kimlerce nasıl doğru seyrettiğini anlatcam, takip ediyorum hepinizi o ayrı gerçekten burası.. bizim vazgeçilmezimiz olmuş, kimler in,kimler out,kimlerin yıldızı parladı,kimlerin havası söndü çok merak ediyorum...

hahahahhaha kuzuuum geçen saraylının falını dinledim baştan aşağı çıkmışş bence sen de att

senınle enerjımız en sonunda saraylı ve seruvenle tuttu kuzumm
zorlaadaaa ınsanın kanınaa gırılmezkı anacımmmm boyleee kotu arkadaş gormedımm
(ıcınden 'yakalasamdaaa atsamm ohhh' dıyeeee gecırıyordu )

Kızlar falalem firdevs veya tellwe heartfilia'yı deneyen oldu mu?

Ben de alabilir miyim numarasını?
Bu arada büyük ihtimalle haftaya bir falcıya gidicez. İzin almadığım için kimdir nerdedir diyemiyorum. Evinde bakan bir teyzeymiş. Beğenirsem ve izin de alabilirsem burda paylaşacağım.

Yok canim emine cat cat bana hersryi soyledi ama bidr kafama takilan rmineye adam terazi burcu dedim bana falda akrep burcu diyo
Bende ikizler burcu olduğunu sorumda yazdım.. Nedense akrep burcunun özelliklerini taşıyor dedi.. Bir anlam verememiştim.
Akrep burcuyla alakalı bir takıntısı var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…