- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Numarasini atabilir misin cnm belki ilerde baktiririmYani sekerim, tellwe deki binnazdaki baktirdiklarimizi toplasak zaten ayni paraya geliyor :))) Cikmayan fala verdigimiz paralari toplayip Cezmi'ye gitmek gerek:)
Degiyor, cunku Ist topiginde konustugum insanlar da ciktigini soylemislerdi. Bana cok cok cok sasirtici seyler soyledi, o zaman yok ya burasi cikmaz demistim ama su anda hayatim o yonde ilerliyorKafamdaki her soruya cevap verdi, inanmasi zor yorumlar yaptigi konular da oldu. O an imkansiz buldugum seyler artik imkansiz gelmiyor.
Baktiran baska bir hatun bana demisti ki, bu adam nasil biliyor, dedikleri yillar sonra bile cikti
Kızlar ben hala falımı göremiyorum kahve resimleri var ve 6 saat içinde bakılacak var:/ bi de ben emineye ya dönseydi şimdiye kadae beklermiydi gibi bi soru sormuştum acaba içerlendi mi? Buarada emine hakikaten burç konusunda on numara bu adam boğa burcu direk dedi
bana özelden atarmısınemineye baktırdım, çok komik bir kadın. seninkisi uzun burunlu demiş, yok uzun burunlu falan değilboğa burcu demiş, buda değil,,içkicinin teki demiş, içkiyle hiç arası yok ,,,benim meslekle ilgili sen sekretersin demiş. değilim ne sekreteri birde en son parise balayına gideceksin demiş.. Emine bende tutmadı ama beni çok güldürdü.
Bu arada cezmiden bahsedilmiş, ben pahalı bulduğum için baktırmamıştım. numarasını isteyen varsa verebilirim.
Bende 2 kez baktırdım hatta 2. si daha güzeldi daha çok beğendim.. ben emineyi iyi niyetli yalan dolandan,hilelerden uzak,ne görüyorsa onu söyleyen katıksız kendine has bir üslübü olan biri olarak görüyorum..inş dediklerine cıkar..ama yazdıkça baktıkçada yazım uslubunuda daha düzeltip kendini geliştireceğini düşünüyorum..Benim iki falım da tutarlıydı canım
Kızlar biryolunvar Serap Baran'ın söylediği iki şey çıktı. İki hafta sonra aileden biriyle çok sert kavga edeceksin demişti abimin eşi ile kavga ettik hemde çok kötübir de güzel haber aldım işle ilgi aynı zamanda işe başlayacaksın demişti. ceve verdiğim bir şirketten olumlu haber geldi pazartesi görüşeceğiz. Saraylı da bilgi iş tarihini bir taraftan sıkıntı yaşadım bir taraftan güzel haber aldım.
serap baran kim yaa
eminenin birde şu adam lafı ,eski adam her lafın başında eski adam ama çok samimi yorumlarıKızlar ben hala falımı göremiyorum kahve resimleri var ve 6 saat içinde bakılacak var:/ bi de ben emineye ya dönseydi şimdiye kadae beklermiydi gibi bi soru sormuştum acaba içerlendi mi? Buarada emine hakikaten burç konusunda on numara bu adam boğa burcu direk dedi
emine demişti ya o yüzden çıkması lazımdı canım falında çıkması için :))Ahahahhaha
Yok be, kismet denemez ki buna. sacma sapan insanlar iste.
O subay da dis kapinin mandali, 10 yildir mi ne gormemistim, nerden cikti bilmyrmDeli mi ne anlamadim
Katılıyorum sana en zından başkalarının fallarını kopayalayın önune sunmuyor..sahtekarlık yapmıyor..oda onun kendine has uslubu bence..eminenin birde şu adam lafı ,eski adam her lafın başında eski adam ama çok samimi yorumları
Yanlış yazmışım Serap Sultan diyecektim hayatım.
hahahahhaha kuzuuum geçen saraylının falını dinledim baştan aşağı çıkmışş bence sen de att
Arakadaşlar Yeni keşvim Biryolunvar Elif Dildar tavsiye ederim. Gayet detaylı yorumlamışfiyatı 10 tl iken deneyin derim.
Umuscan ne göderdim?
Nasi bir yorumdu cnm detay derken gecmise yonelikmi ism mi vbArakadaşlar Yeni keşvim Biryolunvar Elif Dildar tavsiye ederim. Gayet detaylı yorumlamışfiyatı 10 tl iken deneyin derim.
Yani sekerim, tellwe deki binnazdaki baktirdiklarimizi toplasak zaten ayni paraya geliyor :))) Cikmayan fala verdigimiz paralari toplayip Cezmi'ye gitmek gerek:)
Degiyor, cunku Ist topiginde konustugum insanlar da ciktigini soylemislerdi. Bana cok cok cok sasirtici seyler soyledi, o zaman yok ya burasi cikmaz demistim ama su anda hayatim o yonde ilerliyorKafamdaki her soruya cevap verdi, inanmasi zor yorumlar yaptigi konular da oldu. O an imkansiz buldugum seyler artik imkansiz gelmiyor.
Baktiran baska bir hatun bana demisti ki, bu adam nasil biliyor, dedikleri yillar sonra bile cikti
Bende ikizler burcu olduğunu sorumda yazdım.. Nedense akrep burcunun özelliklerini taşıyor dedi.. Bir anlam verememiştim.Yok canim emine cat cat bana hersryi soyledi ama bidr kafama takilan rmineye adam terazi burcu dedim bana falda akrep burcu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?