- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Eeee banada akrep burcu ozelligi tasiyor dediBende ikizler burcu olduğunu sorumda yazdım.. Nedense akrep burcunun özelliklerini taşıyor dedi.. Bir anlam verememiştim.
Akrep burcuyla alakalı bir takıntısı var heralde
Ee niye böyle herkese aynı şeyi söylüyor ki?? Hiç hoşlanmadımm bu durumdan.Eeee banada akrep burcu ozelligi tasiyor dedi
benımkı ıcınde dedı akrep burcu ozellıgı tasıyo dıyeEe niye böyle herkese aynı şeyi söylüyor ki?? Hiç hoşlanmadımm bu durumdan.
cheerrry kuzummmm anneme okudummm bizedeee numarasınıı versinn dediiYani sekerim, tellwe deki binnazdaki baktirdiklarimizi toplasak zaten ayni paraya geliyor :))) Cikmayan fala verdigimiz paralari toplayip Cezmi'ye gitmek gerek:)
Degiyor, cunku Ist topiginde konustugum insanlar da ciktigini soylemislerdi. Bana cok cok cok sasirtici seyler soyledi, o zaman yok ya burasi cikmaz demistim ama su anda hayatim o yonde ilerliyorKafamdaki her soruya cevap verdi, inanmasi zor yorumlar yaptigi konular da oldu. O an imkansiz buldugum seyler artik imkansiz gelmiyor.
Baktiran baska bir hatun bana demisti ki, bu adam nasil biliyor, dedikleri yillar sonra bile cikti
Ay supermis nesibe nden bana cikmiyor vallahi delircemmüjdemm vaarrkızlaarr bizimm aile içinn cok önemlii bir mirass durumuu vardıı nesibeye geçen ay attığım falda ocak ayındaa çözülecekk demiştii ve isimde V harfi olann bir erkeklee konuşulacakk karısı etkiliyorr adamıı demiştii aynen dee olduu yiğitt şubatta çözülürr amaa istediğinn şekill olmazz demişş annemee o yanıldıı istediğimizz şekildee dee olduu selenayaa falın sonundaa sormuştumm odaa bu yıl çözülecek demiştiii çok rahatlatacakk bizii çok mutluyummmm kızlaaar
herkess herkesee cıksaa burda ne işimiz var be bacımmAy supermis nesibe nden bana cikmiyor vallahi delircem
banadaa kısaa yazdıı ama iademii alamadımmŞimdi eminenin falını tekrar okudum. Heralde bi tek bana akrep burcu etkisinden bahsetmemişama zaten tekrar okuyunca fark ettim falı çok başarılı değilmiş :/ bi daha baktırmam sanırım kendisine. Erkek arkadaşımla ilgili tespitlerinin %50si yanlış. Aynı şekilde bahsettiği 2 durum var, şu an için öyle durumlar yok, olması da imkansız. Falın başarılı tek yanı benim karakter analizim.
hahahaha yerimm senii bu akşam açıcakmış o da az giriyo ya yakalamak lazımmsenınle enerjımız en sonunda saraylı ve seruvenle tuttu kuzumm
zorlaadaaa ınsanın kanınaa gırılmezkı anacımmmm boyleee kotu arkadaş gormedımm
(ıcınden 'yakalasamdaaa atsamm ohhh' dıyeeee gecırıyordu)
Zezi ya hani hicbisey cikmiyor ki ben nesibeyi dinlerken kesin olur diuorum yok..bana en cok bilge ciktiherkess herkesee cıksaa burda ne işimiz var be bacımmbana cıkıyorr bugün yakalayamadımm yaa bi boş bırakmıyorlarr olsunn atmamışş oldumm haftaya atarız artıkk sana kim cıkıyoduu bacım
deme bacımm yaaZezi ya hani hicbisey cikmiyor ki ben nesibeyi dinlerken kesin olur diuorum yok..bana en cok bilge cikti
benımkı ıcınde dedı akrep burcu ozellıgı tasıyo dıye
evet canım emıne dediemine mi dedi bunu sana kuzum??
Neye dayanarak söylüyor bunu acaba? Sonuçta burçlarını söylüyoruz özellikle niye akrep.. Aklım ermedibenımkı ıcınde dedı akrep burcu ozellıgı tasıyo dıye
evet sorumda bende yazmıstım ıkımızın burcunu neye dayanarak akrep dedi bılmıyorumNeye dayanarak söylüyor bunu acaba? Sonuçta burçlarını söylüyoruz özellikle niye akrep.. Aklım ermedi
Bir durum vardi olacak gib bilgeye attim bir tek o dedi enerji tam oturmamis olmaz diye ve ciktideme bacımm yaayiğitt rezzaan selenaa bunlara baktırdın mıı ben bilgeyii sevmiyorumm yaa cok kartlara bağlıı hissiz gibii geldii bizim ev ahalisi onu sevmemiştii ama bak sana cıkmışş
Ona nasil ulasscaz canimm???Cezmi Istanbull, cok unlu bir abi, dedikleri cidden cikiyor. Kafe falcisi degil, telefonda veya bulusup bakiyor.
Ilkay bende hep patladi.. doner dedi donmedi donmez dedi dondu ama onn tuttrdfu birsey yok bende..hatta en kotu falcilar arasina yaziyorum onu.ssOyy deme ya..bak onu bilmiyordum..canim varsa sende no.su ozelden atarmisin?
Ilkaya baktirmismiydin peki,o da patladimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?