Binnaz Abla

müjdemm vaarr kızlaarr bizimm aile içinn cok önemlii bir mirass durumuu vardıı nesibeye geçen ay attığım falda ocak ayındaa çözülecekk demiştii ve isimde V harfi olann bir erkeklee konuşulacakk karısı etkiliyorr adamıı demiştii aynen dee olduu yiğitt şubatta çözülürr amaa istediğinn şekill olmazz demişş annemee o yanıldıı istediğimizz şekildee dee olduu selenayaa falın sonundaa sormuştumm odaa bu yıl çözülecek demiştiii çok rahatlatacakk bizii çok mutluyummmm kızlaaar

cheerrry kuzummmm anneme okudummm bizedeee numarasınıı versinn dedii

Şimdi eminenin falını tekrar okudum. Heralde bi tek bana akrep burcu etkisinden bahsetmemiş ama zaten tekrar okuyunca fark ettim falı çok başarılı değilmiş :/ bi daha baktırmam sanırım kendisine. Erkek arkadaşımla ilgili tespitlerinin %50si yanlış. Aynı şekilde bahsettiği 2 durum var, şu an için öyle durumlar yok, olması da imkansız. Falın başarılı tek yanı benim karakter analizim.

Ay supermis nesibe nden bana cikmiyor vallahi delircem

banadaa kısaa yazdıı ama iademii alamadımm topuklu ayakkabıyaa katılıyorumm ama kadınınn cok saf biri olduğunuu düşündük bizdee evdee banada tutmadıı ama iyi bi kadınn

hahahaha yerimm senii bu akşam açıcakmış o da az giriyo ya yakalamak lazımm

herkess herkesee cıksaa burda ne işimiz var be bacımm bana cıkıyorr bugün yakalayamadımm yaa bi boş bırakmıyorlarr olsunn atmamışş oldumm haftaya atarız artıkk sana kim cıkıyoduu bacım
Zezi ya hani hicbisey cikmiyor ki ben nesibeyi dinlerken kesin olur diuorum yok..bana en cok bilge cikti

Zezi ya hani hicbisey cikmiyor ki ben nesibeyi dinlerken kesin olur diuorum yok..bana en cok bilge cikti
deme bacımm yaa yiğitt rezzaan selenaa bunlara baktırdın mıı ben bilgeyii sevmiyorumm yaa cok kartlara bağlıı hissiz gibii geldii bizim ev ahalisi onu sevmemiştii ama bak sana cıkmışş

deme bacımm yaa yiğitt rezzaan selenaa bunlara baktırdın mıı ben bilgeyii sevmiyorumm yaa cok kartlara bağlıı hissiz gibii geldii bizim ev ahalisi onu sevmemiştii ama bak sana cıkmışş
Bir durum vardi olacak gib bilgeye attim bir tek o dedi enerji tam oturmamis olmaz diye ve cikti

Oyy deme ya..bak onu bilmiyordum..canim varsa sende no.su ozelden atarmisin?
Ilkaya baktirmismiydin peki,o da patladimi?
Ilkay bende hep patladi.. doner dedi donmedi donmez dedi dondu ama onn tuttrdfu birsey yok bende..hatta en kotu falcilar arasina yaziyorum onu.ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…