- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Kızlar falalem firdevs veya tellwe heartfilia'yı deneyen oldu mu?
evet sorumda bende yazmıstım ıkımızın burcunu neye dayanarak akrep dedi bılmıyorum
bekliyozz kuzummCezmi nin numarasini isteyen dostlar, ben baktirdiktan sonra numarasini degistirmisti, bir daha ulasamadim o yuzden numarasini copledim. Mesaj kutumu karistirayim, bulunca evlere servis
valla bılmıyorumkı ya ama cogu kısıye oyle soylemıs hepımızınkınınmı yukselenı akrep acaba?yükselenini falan mi tahmin ediyor acaba
valla bılmıyorumkı ya ama cogu kısıye oyle soylemıs hepımızınkınınmı yukselenı akrep acaba?
belli olmaz ciceeeem belkı evlenırsınbana söylemedi burc vermedi sigara iciyor dedi hatta kendi evi olabilir filan dedi damat adayina
hemende evlendirdi zaten
belli olmaz ciceeeem belkı evlenırsın
banada once ask sonra iş demiş
belli olmaz ciceeeem belkı evlenırsın
banada once ask sonra iş demiş
aynen bende oyle derımOnce is, sonra ask derim ben.
bide cıkıyomus fallarhahahha banada evinin kadini olcaksin is falan yok dedi zaten esinde istemiycek diyorsaka gibi ya es nerde hani
hahahha banada evinin kadini olcaksin is falan yok dedi zaten esinde istemiycek diyorsaka gibi ya es nerde hani
o zaman benimki şans eserimi tuttu direk akrep dedi ve akrep hakikatende kime tutarsamı acabavalla bılmıyorumkı ya ama cogu kısıye oyle soylemıs hepımızınkınınmı yukselenı akrep acaba?
o zaman benimki şans eserimi tuttu direk akrep dedi ve akrep hakikatende kime tutarsamı acaba
Alla alla, bana burc vermemisti.
Calisma hayati yipratici ben tukendim vallaEvinin kadini olmak su zamanda kayip degil derim
olabilir zaten is filanda yok.. ama henüz ortada aday bile yok :)
Emine dediyse sen git gelinligini hazirla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?