ya biliyormusun ben yoruma cok sasirdim cokta inandirici gelmedi canim.Karalamak icin yazilmis gibiydi en azindan 2 verilir bilmiyorum kafamda soru isareti var yani.Ben simdi bekliorum online olsun diye yine baktiricam..
Açelya Tuğra 'ya baktıranlardan dediklerini yaşayan oldumu geçen zaman içinde?Birde Kiraze ile ilgili söyledikleri çıkan arkadaşlar oldumu?
Ben hic kendim icin iyi olani dusunmedimki..(
Kizlar ben o yorumu anlamadim bile ya cok kayda deger bi yorum oldugunu dusunmuyorum eleştiri yapmaninda bi üslübu var o yazi cok seviyesizce geldi bana ayrica o yazidan sonra ben serrayi daha da merak ettim. Bana resmen karalanmak icinmis gibi geldi birilerini bu kadar cok rahatsiz ediyosa bi sey var demekki diye dusunuyo insan ister istemez
Ah Cansu'cum hepimiz oyleyiz biliyor musun? Bakma benim haddim olmayarak tavsiye verdiğime:/
Belkız hnım kaça bakıyor sakıncası yoksa fiyat yazabilirmisin?
Çook teşekkür ederim.biri burda kirazeyi çok beğenmişti. kimdi bilmiyorum, yakın geçmiş sayfalara bakarsan bulabilirsin.
ya anlamıyorum birileri güzel reklem yapıyor belkız hanım geçen yıl hatta 8,9 ay önce takimde cafenin ismi tam aklımda değil garanti bankasının arasındaki köşede 2 ktta mavi cafe gibi bir yerde 20 tl fal bakıyordu ki ben baktırdım tesbitleri fena sayılmaz eh yani söylediği hiç bir şeyide yaşamadım şimdi yeni sitesini ve fiyatını duyunca yazmak istedim artık bu siteye zaten girmek istemiyorum ama yazıktır arkadaşlar facedeki en iyi falcılarada baktım oradada aynı reklam 75 tl asla vermeyiniz ben eminim taksimde bir kaç cafede ona baktıran buradan arkadaşlar vardır
Aynı Belkıs olduğundan eminmisin peki?of of kime güvenicez biz ya?Nasıl böyle bi sıçrama yapabilmiş peku bu Belkız hanım?ya anlamıyorum birileri güzel reklem yapıyor belkız hanım geçen yıl hatta 8,9 ay önce takimde cafenin ismi tam aklımda değil garanti bankasının arasındaki köşede 2 ktta mavi cafe gibi bir yerde 20 tl fal bakıyordu ki ben baktırdım tesbitleri fena sayılmaz eh yani söylediği hiç bir şeyide yaşamadım şimdi yeni sitesini ve fiyatını duyunca yazmak istedim artık bu siteye zaten girmek istemiyorum ama yazıktır arkadaşlar facedeki en iyi falcılarada baktım oradada aynı reklam 75 tl asla vermeyiniz ben eminim taksimde bir kaç cafede ona baktıran buradan arkadaşlar vardır
En baştada isim vermek istemedim ,çünkü bu şekilde reklam yapılıyor yazılacağını biliyordum ve tüm mesajları okuduysanız tavsiyede bulunmadım sadece görüşlerimi paylaştım .
dedikleri çıkar yada çıkmaz yazdımda üstelik ,hakikaten burada yorum yapmaya gerek yokmuş ve bazı arkadaşlar ısrar ettiği için isim verdim
reklam amaçlı diyorsanız yazdıklarımı tekrar bir okuyun lütfen
Aynı Belkıs olduğundan eminmisin peki?of of kime güvenicez biz ya?Nasıl böyle bi sıçrama yapabilmiş peku bu Belkız hanım?
Sen söylediklerinde samimisin .En başta yazmak istemedin zaten biz ısrar ettik.Yalnız bu falcıların güvenilirini bulmak hakikaten zor.
En baştada isim vermek istemedim ,çünkü bu şekilde reklam yapılıyor yazılacağını biliyordum ve tüm mesajları okuduysanız tavsiyede bulunmadım sadece görüşlerimi paylaştım .
dedikleri çıkar yada çıkmaz yazdımda üstelik ,hakikaten burada yorum yapmaya gerek yokmuş ve bazı arkadaşlar ısrar ettiği için isim verdim
reklam amaçlı diyorsanız yazdıklarımı tekrar bir okuyun lütfen
Kizlarrrrrrr kahinvanga superrrr benimmmm onerimdir kesnlkle
Kizlar fal alemle fal sepeti acilmiyo bitek benim nettemi sorun var sizede oluyomu aynisi niye acilmiyo bu( iyi oldu gerci :)
bak canım ne seni tanırım nede hakkında fikir sahibiyim profilin yeni sen reklam yapıyorsun bundan eminim ve kurnazca yapıyorsun önce kendini ağır satarak benim profilime bak ne zaman üye olmuşum ve kimlere baktırmışım yorumlarım nedir baktırmak isteyen baktırsın belkız hanıma bu beni çokta ilgilendirmez ben sadece baktırdığımı söylüyorum vede eminim burada üye olan bir çok kişide daha önce baktırmıştır vasat bir falcı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?