Binnaz Abla

ben hepsine baktırdım uzun zaman oldu patlayalı

Bu sorduklarin eski konularda mevcut

Hepsi birbirinden kotu, bunlara guvenip is yapma.

Urminaam napiyorsun bitanem bizde seni ozledik bende ne zamandir az giriyordum ozel mesaj hakkin acildiginda hemen bana yaz

Urminaam napiyorsun bitanem bizde seni ozledik bende ne zamandir az giriyordum ozel mesaj hakkin acildiginda hemen bana yaz
Yazarım tatlı.. umarım herkes iyidir ve güzel gelişmeler olmuştur... foruma girmeyince insan falı da azaltıyormuş.. bir bakıma cebim için fydalı da oldu ama burdaki şekerleri de özlemişim..

Urminaaaaaaaa bebeyem!!!!!

Sana kac mesaj attim arkandan uzuldum Faldasim ben sensiz fali ne yapayim? Iyi ki dondun , terk edip gittin sandim

hoşbulduk audreyimm..inşallah her şey güzeldir sende de..sayfayı açarken bu dua ile açtım, allahım güzel gelişmeler duymayı nasip et dedim..

ıyı bıtanem cok sukur hersey arada cıkan falalrımızda oldu sen gıttıgınden berı :)yenı yılaa sevınerek gırdık sonra arkadaşlaarımızın cıkmayan falları oldu onlara uzuldukk boylee gectı gunler sensızzz ..
ınsallah sende ıyısındır hersey yolundadır,
haberlerı toptann beklıyoruzzz sendennn

gelmişken bu son 2 aydır yokken toplamda 4 kişiye baktırdığımı belirteyim.. buradan okumamak da insanı etkilemiyor sanırım, ben yenilerden mukaddes hnma-falalem baktırdım ve beğenmiştim yorumlarını..klotho tadı var kendisinde..

bende de sürpriz gelişmeler oldu ama benim kalbimde herhangi bir değişiklik yaratmadı diybilirim.. gelen, hoşlandığını itiraf eden filan oldu.. eski falları bir karıştırmam lazım çünkü kimin söylediğini hatırlamıyorum ama o durumları bilenler olmuştu.. bakınca yazıcam mutlaka buraya zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…