- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Merhabalar forum konusuna bakıp girmiştim ama bu aralar konu değişmiş samırım. Ben bölmüş gibi olacagım özür dilerim hepinizden ... Fakat gercekten cok merak ediyorum yorumlarınızı. Binnazabla da Sevval Erdal , Fahriye Isıksacan ve Elıf Isık a fal baktıran varmı dediklerini yaşadığınız oldumu? Aslında benim dediklerini yaşadığım oldu ama tesaduf mu değilmi onu anlamaya çalışıyorumBu aralar yaptıkları yorumlar benim için o kadar kritikki anlatamam... hepinize ve tum yorum yapanlara şimdiden yardımları için teşekkürler
Bu sorduklarin eski konularda mevcutMerhabalar forum konusuna bakıp girmiştim ama bu aralar konu değişmiş samırım. Ben bölmüş gibi olacagım özür dilerim hepinizden ... Fakat gercekten cok merak ediyorum yorumlarınızı. Binnazabla da Sevval Erdal , Fahriye Isıksacan ve Elıf Isık a fal baktıran varmı dediklerini yaşadığınız oldumu? Aslında benim dediklerini yaşadığım oldu ama tesaduf mu değilmi onu anlamaya çalışıyorumBu aralar yaptıkları yorumlar benim için o kadar kritikki anlatamam... hepinize ve tum yorum yapanlara şimdiden yardımları için teşekkürler
Merhabalar forum konusuna bakıp girmiştim ama bu aralar konu değişmiş samırım. Ben bölmüş gibi olacagım özür dilerim hepinizden ... Fakat gercekten cok merak ediyorum yorumlarınızı. Binnazabla da Sevval Erdal , Fahriye Isıksacan ve Elıf Isık a fal baktıran varmı dediklerini yaşadığınız oldumu? Aslında benim dediklerini yaşadığım oldu ama tesaduf mu değilmi onu anlamaya çalışıyorumBu aralar yaptıkları yorumlar benim için o kadar kritikki anlatamam... hepinize ve tum yorum yapanlara şimdiden yardımları için teşekkürler
Cherry nerdesin bacim senHepsi birbirinden kotu, bunlara guvenip is yapma.
upssss oyle mi diyorsunHepsi birbirinden kotu, bunlara guvenip is yapma.
3000 sayfa vardı aradım ama bağlantıyı yakalayamadım eskiden olan yorumlarda çok da detay yoktu.. birde baya zaman geçmiş belki yeni baktıranlar varsa diye bir yardım alayim dedimBu sorduklarin eski konularda mevcut
Urminaam napiyorsun bitanem bizde seni ozledik bende ne zamandir az giriyordum ozel mesaj hakkin acildiginda hemen bana yazCherrycan, Marplecan geri dondum ben Urminaa..eski nickimi tekrardan canlandırmadım..sıfırdan başlıyorum.. bu zaman zarfında da forumu takip etmedim, çok daha az fal baktırdım. ama sizleri özlemişim..özel msj atamam henüz..inşallah iyisinizdir canlar, ballar
Yazarım tatlı.. umarım herkes iyidir ve güzel gelişmeler olmuştur... foruma girmeyince insan falı da azaltıyormuş.. bir bakıma cebim için fydalı da oldu ama burdaki şekerleri de özlemişim..Urminaam napiyorsun bitanem bizde seni ozledik bende ne zamandir az giriyordum ozel mesaj hakkin acildiginda hemen bana yaz
Cherrycan, Marplecan geri dondum ben Urminaa..eski nickimi tekrardan canlandırmadım..sıfırdan başlıyorum.. bu zaman zarfında da forumu takip etmedim, çok daha az fal baktırdım. ama sizleri özlemişim..özel msj atamam henüz..inşallah iyisinizdir canlar, ballar
hepsine baktirdim dedikkleri biseyi yasamadim..cok ufak tefek seyler disindaupssss oyle mi diyorsunkimi önerirsin
Yazarım tatlı.. umarım herkes iyidir ve güzel gelişmeler olmuştur... foruma girmeyince insan falı da azaltıyormuş.. bir bakıma cebim için fydalı da oldu ama burdaki şekerleri de özlemişim..
Cherry nerdesin bacim sen)
hoşbulduk audreyimm..inşallah her şey güzeldir sende de..sayfayı açarken bu dua ile açtım, allahım güzel gelişmeler duymayı nasip et dedim..hossssgeldınnn
canımm benımm ınsallahhh guzeldır herseyyyyy
o son saçma sapan olaylar acayip bunaltmıştı beni forumda, biliyosun ya konuşuyoduk zaten.. en iyisi bir ara vermek diye düşündüm. iyi de oldu..daha bir durulmuş ortalık neyseki..Valla eskisi kadar fal baktrmiyorum, sen nerdesin kiz
o son saçma sapan olaylar acayip bunaltmıştı beni forumda, biliyosun ya konuşuyoduk zaten.. en iyisi bir ara vermek diye düşündüm. iyi de oldu..daha bir durulmuş ortalık neyseki..
hoşbulduk audreyimm..inşallah her şey güzeldir sende de..sayfayı açarken bu dua ile açtım, allahım güzel gelişmeler duymayı nasip et dedim..
Burdayim bebem ayni tas ayni hama seklindeValla eskisi kadar fal baktrmiyorum, sen nerdesin kiz
bende de sürpriz gelişmeler oldu ama benim kalbimde herhangi bir değişiklik yaratmadı diybilirim.. gelen, hoşlandığını itiraf eden filan oldu.. eski falları bir karıştırmam lazım çünkü kimin söylediğini hatırlamıyorum ama o durumları bilenler olmuştu.. bakınca yazıcam mutlaka buraya zaten..ıyı bıtanem cok sukur hersey arada cıkan falalrımızda oldu sen gıttıgınden berı :)yenı yılaa sevınerek gırdık sonra arkadaşlaarımızın cıkmayan falları oldu onlara uzuldukk boylee gectı gunler sensızzz ..
ınsallah sende ıyısındır hersey yolundadır,
haberlerı toptann beklıyoruzzz sendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?