- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Nasildi bilmismiydi canimgelmişken bu son 2 aydır yokken toplamda 4 kişiye baktırdığımı belirteyim.. buradan okumamak da insanı etkilemiyor sanırım, ben yenilerden mukaddes hnma-falalem baktırdım ve beğenmiştim yorumlarını..klotho tadı var kendisinde..
Nasil nasil kim o sevdigini itiraf eden esas oglan mi baskasimibende de sürpriz gelişmeler oldu ama benim kalbimde herhangi bir değişiklik yaratmadı diybilirim.. gelen, hoşlandığını itiraf eden filan oldu.. eski falları bir karıştırmam lazım çünkü kimin söylediğini hatırlamıyorum ama o durumları bilenler olmuştu.. bakınca yazıcam mutlaka buraya zaten..
bende de sürpriz gelişmeler oldu ama benim kalbimde herhangi bir değişiklik yaratmadı diybilirim.. gelen, hoşlandığını itiraf eden filan oldu.. eski falları bir karıştırmam lazım çünkü kimin söylediğini hatırlamıyorum ama o durumları bilenler olmuştu.. bakınca yazıcam mutlaka buraya zaten..
esas oğlanı da gördüm yakın zamanda hiç hesapta yokken Marpleım ya.. ortak arkadaşlar olunca bana sürpriz yaptılar akıllarıncaNasil nasil kim o sevdigini itiraf eden esas oglan mi baskasimi
çok saolhepsine baktirdim dedikkleri biseyi yasamadim..cok ufak tefek seyler disinda
esas oğlanı da gördüm yakın zamanda hiç hesapta yokken Marpleım ya.. ortak arkadaşlar olunca bana sürpriz yaptılar akıllarıncaonu da bilen olmuş ama bu bana gelen bir başkası.. zaten gönül kimi sevse o imkansız arkadaş! ben anlamadım kaderin çalışma tekniğini..
ben henüz cvp atamam şekerim de heyecan yapma çünkü hiiiiç hoşlaşmadığım biri.. o iş yaş
kim kim kim
ozelden msj aticam
ben henüz cvp atamam şekerim de heyecan yapma çünkü hiiiiç hoşlaşmadığım biri.. o iş yaş
öncelikle yiğit bilmişti net olarak bu kişiyi.. taaa ekimde baktırmıştım ona ve sen yılbaşında yeni bir teklifle gireceksin demişti.. ve hatta aslında tanıdığın biri demişti.. kendisini tebrik ediyorum..Onu gec o zaman, kimin dedikleri cikti onu yaz
öncelikle yiğit bilmişti net olarak bu kişiyi.. taaa ekimde baktırmıştım ona ve sen yılbaşında yeni bir teklifle gireceksin demişti.. ve hatta aslında tanıdığın biri demişti.. kendisini tebrik ediyorum..
Urminam ya biliyorum ne zaman istemesem kapimda bittiler ama istemediklerimin ne onemi var kiesas oğlanı da gördüm yakın zamanda hiç hesapta yokken Marpleım ya.. ortak arkadaşlar olunca bana sürpriz yaptılar akıllarıncaonu da bilen olmuş ama bu bana gelen bir başkası.. zaten gönül kimi sevse o imkansız arkadaş! ben anlamadım kaderin çalışma tekniğini..
O esas oglana sinir oluyorumesas oğlanı da gördüm yakın zamanda hiç hesapta yokken Marpleım ya.. ortak arkadaşlar olunca bana sürpriz yaptılar akıllarıncaonu da bilen olmuş ama bu bana gelen bir başkası.. zaten gönül kimi sevse o imkansız arkadaş! ben anlamadım kaderin çalışma tekniğini..
ohaaaaaaaaaaaBu arada Urmina ben evlenme teklifi aldim lan
son görüşmemizde sanki eskisi kadar tutuk kalmadığımı farkettim. o açıdan iyi oldu ama sana yazacaklarım var Marpleım, msj hakkım dolsun da..O esas oglana sinir oluyorum
Kızlar merhaba valla ben de üyeliğimi dondurmuştum ama hiç hesapta olmayan bir şey oldu ve o yüzden yazmak istedim. Zaten üyelik donukken de okuyordum, değişen bir şey olmadı,fal baktırmadım fazla o oldu
Şimdi gelelim günlerdir benim yanıp tutuştuğum mevzuya. Kızlar EMİNE emine dediniz, takipteydim çoğunuza yakın tarihler de çıktı da ben de dedim geçen hafta atayım emineye fal. Attık tabiHay elimi eşek arısı soksun atmaz olaydım. Kadın bana ne anı bildi ne geleceği. Şöyle ki bu çocuk seni hiç düşünmüyor ksura bakma seni beğeniyor ama aranızda bir şey olmaz olursa mucize olur dedi. Aynı falın başında görüşüyorsunuz ya da görüşüceksiniz demiş ben de sordum görüşmüyoruz kim adım atacak dedim, cevabı atarsan sen atarsan o kesinlikle atmaz oldu. Ben 2 gün depresyon tabi Sonra aynı anda 3 kişi benden hoşlanıyormuş 3 ü de arkadaşmış bir de. Yahu okurken olabilirdi de bu artık mezunuz iş güç nerden 3 arkadaş bulacağım da 3 de bekar benden hoşlanacak. Neyse efenim velhasılıkelam ana konuya geleyim. Emineye baktırdığım falın haftası dolmadan benimki aradı O da benden beklemiş anlaşılan, ha sonrasında ben çocuğa yine yapılmayacak bir sey yaptım ama olsun aradı,düşünüyormuş vs vs zaten aramasından çok eminenin falının tutmamasına sevindim çünkü sizinkilerin aksine olmayacağını o kadar üzücü bir dille söylemişti ki üzülmüştüm. Çok kesin konuşmuştu ama ben de ne anı ne yakın geleceği tutturdu. Ve takip ettiğim kadarıyla bazı kalıp cümleleri hepimize kullanmış Ama sizin çıkan fallarınıza çok seviniyorum, hep iyiler çıksın inşallah
Sonracığıma kızlar kızmazsanız yeni bir site keşfettim onu yazayım, falkutusu.com ben melek li bir kadın vardı ucuz ona baktırdım çok ilginç ankara evim özlem ile aynı şeyleri söyledi.Aman çok dadanmayın kendimi kötü hissederim,fiyatlar ucuz söyle bir bakının işte ben de cok bakmadım, üyelik başlangıcında epey puan avantajı var puan toplayıp da atabilirsiniz
Kısaca ben Emine olayını anlatmak için döndüm. Ohhh günlerdir dert olmuştu,yazdım kurtuldum. Ay yine çok konuştum, kusura bakmayın
Aylin- meryem aynı kişi.. bu konuda da nerdeyse eminim.. meryeme yazdığım ancak ayline asla sormadığım bir detayı yazmış ditekt bana.. ne alaka dedim okurken ki önemsiz bir şeydi.. sonuçta kendileri bilirler neyi nasıl yapacaklarını ama en azından ben kendi adıma böyle düşünerek hareket ediyrum..Ayyyy söylemeyi unutmuşum aylin-meryem-fama-nesimee olayını da takipteydim. Aylin ile meryeme baktırmadım ama kızlar nesimee ile fama cok benzerdi. Yani o devrik cümleler,o kalıp, bilmiyorum ama ben de yuh demiştim. Sadece kahvesi hep açık olduğu için fama değil dedim. Çünkü fama cok kahve falı bakamıyordu. Ama ben de cok benzettiğimi belirtmeliyim.
canım çıkan fallarını da yazsan pek sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?