bu emine'ye de sırf kahve falı bakıyor diye atmıştım.. buradan okumadan atmıştım ilk zamanlarına.. bana çok pembe tablo çizmiş asla olmaz hatta keşke forumdan bakıp öyle atsaydm diye de hayıflanmıştım.. demek burada çok popüler kendisi ?? ilginçmiş ya.. dedikleri çıkanlar var mı? bana çıkmayacağını şimdiden yazıyorum, not olsun burada..
bu konuda kehaneti var.. bazı kişilikleri sıralamış ve demişti ki bu saydıklarımdan ciddi olanla 2015 te evleneceksin.. korkuyorum ya, seçeneğim kalmadı diyip gidip mantık evliliğimi yapıcam diye .. ve ayla ve lebuda da aynı kişiyi tarif etmişler..resmen tırsıyorum.. çocuğa net bir dille "asla, asla olmaz" dedim sırf kehanetler yüzünden ya..Vay serhat vay diyorum. Peki senin istemicegini de bilmis mi?
serap sultan, firdevs... of off ne çok yeni isim çıkmış yaaa... hiç bir meslek bu kadar hızlı çalışan üretemezBu arada Serap Sultanın fallarının çıkması benim çok hoşuma gidiyor ya o kadın bende çok iddialıydı vuuFirdevs' e atçam bu hafta içinde sonucu yazarım
Morriga serap sultan ne fali atmistin acabaaaaBu arada Serap Sultanın fallarının çıkması benim çok hoşuma gidiyor ya o kadın bende çok iddialıydı vuuFirdevs' e atçam bu hafta içinde sonucu yazarım
Canım şöyle ki daha net durum yok bir aydır görüşmüyorduk aradı konustuk, sonra ben kavga ettimBunu en net bilen kimdi biliyor musunuz instagramda falkutusu mu ne öyle bir hesap bana fal bakmıştı. Yanlış anlamalardan tartışabilirsiniz, önce anlayın vs demiş ben anlamadan tartıştım O hesabı çok bilemem ama tavsiye ederim en yakın o bakmış bana. O nun dışında ankarada evim cafe özlem normal ufak tefek konusmalarınız olacak ama asıl konusmaya 1 2 aya yakın var dedi. Online da buna uygun yazanlar: Selena, Serap Sultan, Nesimee, Sedee,Klotho,Fama birde falkutusundaki Melek bişey (soyadını hatırlayamadım) Ama net çıkan bir şey yok sadece ben Emine içime dert olduğu için geldim yazdım :)
Bekliyorum hayatim meraklason görüşmemizde sanki eskisi kadar tutuk kalmadığımı farkettim. o açıdan iyi oldu ama sana yazacaklarım var Marpleım, msj hakkım dolsun da..
Sacmalama evlilik mantikla nasil olur senin gibi akrep kizi icinbu konuda kehaneti var.. bazı kişilikleri sıralamış ve demişti ki bu saydıklarımdan ciddi olanla 2015 te evleneceksin.. korkuyorum ya, seçeneğim kalmadı diyip gidip mantık evliliğimi yapıcam diye .. ve ayla ve lebuda da aynı kişiyi tarif etmişler..resmen tırsıyorum.. çocuğa net bir dille "asla, asla olmaz" dedim sırf kehanetler yüzünden ya..
çıkmasınn kuzumm yaaa salla geççkızlar şu sıra nesibenin çıkan fallarını duyuyorum
benim ki olumsuzdu çıkarsa yanarım
Bes para etmez en kotu musteri hizmetleri tellweden bile kotu siteye girmiyorum bilekızlarr bu falalem müşteri hizmetleri mall gibii sinirden delirdimmm ya ablamdaa delirdii kimse dönmüyooorezzan ablayıı severimm ama güvenimm altüst olduuu gerçektennn binnaz ablaa kötü söylemee diyee falcılarıı uyarsadaa dönerr falsepetii gerçekten hızlııı ilgileniyoo hemenn ama falalemm benii deliii ettiii her falcıı okurr burayıı rezzann ablaaa müşterii hizmetlerinee zamanınn yoksa bırakk gitt sinir ettin biziii
yaa delii oldukk evde delii ya bu kadar umarsızzz olur muu insannnn falsepetinde tıkk cevappp binnazdaa öyleee telvedede cektimmm ama büyük yaaa yetişemezlerr dedimmm ayıppp yazıklar olsunnnn ya fal bakkkk ya gitt müşteri temsilcisii allBes para etmez en kotu musteri hizmetleri tellweden bile kotu
Aylin- meryem aynı kişi.. bu konuda da nerdeyse eminim.. meryeme yazdığım ancak ayline asla sormadığım bir detayı yazmış ditekt bana.. ne alaka dedim okurken ki önemsiz bir şeydi.. sonuçta kendileri bilirler neyi nasıl yapacaklarını ama en azından ben kendi adıma böyle düşünerek hareket ediyrum..
ben bidee rezzanaaa güvenmiyorumm artıkk kızlarr geçen burdann birii bilgilerr arşivdee dedii ablam önce rezzanaa sonra ordann başkalarınaa attııı rezzann nokta atışıı yaptıı görüyoo demekki yazıklarr olsunn cok sinirliyimm dertliyizz diyee salak yerinee konmaz insann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?