Binnaz Abla

bu emine'ye de sırf kahve falı bakıyor diye atmıştım.. buradan okumadan atmıştım ilk zamanlarına.. bana çok pembe tablo çizmiş asla olmaz hatta keşke forumdan bakıp öyle atsaydm diye de hayıflanmıştım.. demek burada çok popüler kendisi ?? ilginçmiş ya.. dedikleri çıkanlar var mı? bana çıkmayacağını şimdiden yazıyorum, not olsun burada..

Benim okuduğum kadarıyla baya çıkan oldu ama ufak tefek şeyler ve çok yakın tarihlerdi galiba. Bana çok kötüydü gerçekten. Geçmişimi de bilememişti ama bunlar olabilir,beni üzen çok kesin ifadelerle yazmasıydı ki bir hafta geçmeden telefon aldım. Bu kahve falında çok net çıkabilecek yakın tarihli bir şeydi

Vay serhat vay diyorum. Peki senin istemicegini de bilmis mi?
bu konuda kehaneti var.. bazı kişilikleri sıralamış ve demişti ki bu saydıklarımdan ciddi olanla 2015 te evleneceksin.. korkuyorum ya, seçeneğim kalmadı diyip gidip mantık evliliğimi yapıcam diye .. ve ayla ve lebuda da aynı kişiyi tarif etmişler..resmen tırsıyorum.. çocuğa net bir dille "asla, asla olmaz" dedim sırf kehanetler yüzünden ya..

Bu arada Serap Sultanın fallarının çıkması benim çok hoşuma gidiyor ya o kadın bende çok iddialıydı vuu Firdevs' e atçam bu hafta içinde sonucu yazarım
serap sultan, firdevs... of off ne çok yeni isim çıkmış yaaa... hiç bir meslek bu kadar hızlı çalışan üretemez

Kizlar tellwe herraya fal attim o kdar krediye sadece geleceğe yönelik iki satir yazmış kesinlikle iadede etmiyormus 3. Siradayim 20dk sonra fal geldi emek diyo sinir oldum

Evim cafe de gulcan a baktırdım çok pembeydi ona baktırmışmıydın

kızlarr bu falalem müşteri hizmetleri mall gibii sinirden delirdimmm ya ablamdaa delirdii kimse dönmüyooo rezzan ablayıı severimm ama güvenimm altüst olduuu gerçektennn binnaz ablaa kötü söylemee diyee falcılarıı uyarsadaa dönerr falsepetii gerçekten hızlııı ilgileniyoo hemenn ama falalemm benii deliii ettiii her falcıı okurr burayıı rezzann ablaaa müşterii hizmetlerinee zamanınn yoksa bırakk gitt sinir ettin biziii

Sacmalama evlilik mantikla nasil olur senin gibi akrep kizi icin

Bes para etmez en kotu musteri hizmetleri tellweden bile kotu siteye girmiyorum bile

Bes para etmez en kotu musteri hizmetleri tellweden bile kotu
yaa delii oldukk evde delii ya bu kadar umarsızzz olur muu insannnn falsepetinde tıkk cevappp binnazdaa öyleee telvedede cektimmm ama büyük yaaa yetişemezlerr dedimmm ayıppp yazıklar olsunnnn ya fal bakkkk ya gitt müşteri temsilcisii all

yaaa kardeşimmm fal baktırıyorummm paramııı veriyorumm evcekk dertliyizzz senin falcındann medett umdukkk 1 cümle fal geldiii sonradannn benim parammm nerdeee ayıppp beee gerçektennn sinirdenn delii oldumm muhattab yokk ortadaa

ben bidee rezzanaaa güvenmiyorumm artıkk kızlarr geçen burdann birii bilgilerr arşivdee dedii ablam önce rezzanaa sonra ordann başkalarınaa attııı rezzann nokta atışıı yaptıı görüyoo demekki yazıklarr olsunn cok sinirliyimm dertliyizz diyee salak yerinee konmaz insann

Kiz vallahi degiller, bana yazdiklari falda 1 mg ortak noka vardi, o kadar. Onun disinda baaaaaaambaska seyler yazmislardi.

O zirtoluk biryolunvarda da var bence. BU kadar isabetli, gecmis super fal bakanlar bizi yiyor bence. Emine yi tenzih ederim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…