Binnaz Abla

Para icin yapmicaklari yok

yaa bizz dertlii insanlarıızzz ama bakıyorumm yazılı seslii bilmem ne fazladann para kazanıyolarr üstümüzdenn burdan yazıyorumm gören olur inşallahh falı paramla baktırıyorumm parasız kaldığımm zamanda cok olduu herkesinn derdii kendinee ama bir yerde yazılıı bir yerdee sesli bakanlarınn sonra aralarında konuşan falcılarınn allah belalarını versinnn söyle kardeşimmm ben şuraya geçtimm de önce insan oll dertliyizz lann para veriyozz sizee ilkay gürüü cıkmadı ama takdir ederimmm hiçç kıvırmadııı biryolunvara geçtimm dedii helal olsunnn site sahiplerinedee kızıyorumm bence onlarr biliyo kızlarr yazıklarr olsunn burda o sunu bildi bu bunu bildii yazıyozz ama onlar kimm barış dışında evce yazılıı atmıcazz para veriyomm aynı parayaa sesinii isterimm yazısını değill kusura kalmayınn böylee sinirle yazıyorumm ama gerçekten bugün cokk uyuzz oldumm evde konustukk kızlarr hepimizi allah kurtarsınn

O zirtoluk biryolunvarda da var bence. BU kadar isabetli, gecmis super fal bakanlar bizi yiyor bence. Emine yi tenzih ederim tabi
eminee bana da masumm geliyoo cheryy kızz gerçekteen fallarınıı oluyozz ablamlaa iyi niyetli be varsınn cıkmasın falıı bilmesinnn bizi yemiyooo en azındannn inşallahhh öyledirrr güvenim altüst oldu rezzanlaa

Evim cafe de gulcan a baktırdım çok pembeydi ona baktırmışmıydın

yok ona baktirmadim ama bir arkadasim gecen yil gitmis dediklerini yasiyor tekrar gidelim dedi ama o arkadasimin istisna bence baktirmaz baktirmaz baktirinca cikar. Ama ozlem kesinlikle pembe degil cunku bana zaman verdi konusacaksiniz ama yeni biri olacak sen yeniyi sececeksin bu cocukla geleceginiz yok dedi. Bunu diyenler var. Ve bizim yolumuz artik cok farkli hakkaten gelecegimiz yok. Arkadasima da uzulme ama dusundugun cocugun hayatinda biri var demis, pembeci olsa demezdi. Cocugun burcunu da soyledi arastirdik dogru. Gelecegi bilemem ama kafa dagitmak icin 7,5 a gidilir ozleme :)

Para icin yapmicaklari yok
evettt bugünnn rezzanaa sevgimdennn epeycee okudukkk burdaaa rezzann kendii sitemm diyeee söylemediii ayıpp beee rezzan falalemdee diyeee yaydııı biz salakmıyızz her bkuu görüyolarrr sitelerindee arşivleniyomuş aha biri dediii kızlarr gerçektenn salakk hissediyorumm yaa haram olsunnn detaylarr var ama yazmıcamm haram olsunn öksüzz parasıı haramm olsunn

Rezzan site sahibi mi ya ben çok severdim oysa ki

Öcelikle hoş geldiiiiin İşte ben de Aylin'e baktırdım ve ona verdiğim bilgileri meryem önüme döktü oysa meryeme bilgi vermemiştim. Nesimee de ikisinin özetini yapıp önüme koydu

ben anlamadım şimdi bütün falcılarmı yoksa site sahibimi canım

Öcelikle hoş geldiiiiin İşte ben de Aylin'e baktırdım ve ona verdiğim bilgileri meryem önüme döktü oysa meryeme bilgi vermemiştim. Nesimee de ikisinin özetini yapıp önüme koydu
bu nesimee tellwede mi?? aylin-meryem olayı bence öyle.. ben artık kendi ismimle fal bakırmıycam.. yıldızname dışında nasılsa gerekli değil.. nesibe-venüs gibilere vermiştim ama pişman da değilim, sesli fal bakıyor onlar..keşke hepsi sesli baksa..bu nedir böyle ya

Nesimee tellwe'de evet. Cümleler bile aynıydı ve Aylindeki bilgiler meryemden çıktı nesimee de özetleyiverdi :))) Bence de hepsi sesli baksın, o kadar çok türediler ki kimin kim olduğunu düşünmekten fallara odaklanamıyoruz

bu kadar cok falcı olması sacma bence yada herkese 6. his dagıtılırken bız tuvaletteydık ondan bızım payımıza bısey düşmedi

rezzana fal atıcaktım vazgectım

grey ya baskasına attıgın falları gorebılıyosa onlara yazdıgın detayları kendı falda gormus gıbı yazabılır
O sitenin sahibi olduğunu ben de buradan okumuştum geçmiş sayfalarda ve geçen gün burada bir arkadaşımız da kim olduğunu şimdi hatırlayamadım. Birine baktırmış orada ve verdiği bilgiyi rezzan abla ona falında aynen söylemiş. Yani diğerine verdiği bilgi rezzan ablanın falında karşısına çıkmış. Bilemedim valla

falalemde gümledi boylelıkle bıde su aylının kım oldugu tam cıksaydı ortaya tam olucaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…