- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Aynen canımfalalemde gümledi boylelıkle bıde su aylının kım oldugu tam cıksaydı ortaya tam olucaktı
neyseki Nesimee'ye göndermemek gerektiğini anlamış oldum.. aslında keşke bir hareket başlatabilsek de hepsi SESLİ FAL bakmak zorunda kalsa.. bu nedir böyle ya önüne gelen dalga geçmesin bizle.. sesli yapanların hiç mi canı yok ??İnanılır gibi değildi. Nesimee nin falı bi geldi ohaaa dedim. resmen aylin-meryem özetiydi :))
neyseki Nesimee'ye göndermemek gerektiğini anlamış oldum.. aslında keşke bir hareket başlatabilsek de hepsi SESLİ FAL bakmak zorunda kalsa.. bu nedir böyle ya önüne gelen dalga geçmesin bizle.. sesli yapanların hiç mi canı yok ??
ben aylin dışında bu sayılanlara baktırmadım ve cok uzun zamandır onlıne baktırmıyodum ama aylının bana baktıgı fal cok kotuydu hatta belkı yanılıyorumdur diye falı thalıxede attım o da begenmeyıp baktırmadı hanı fal kotu degıldı hıcbısey bılememsı gecmısle alakalı bısey soylememesı kotuyduAylin-nesimee-meryem-fama dörtlüsünden aylin ve nesimee'ye baktırdım. Nesimee ve aylinin üslubu çoook farklıydı. Nesimee bana bir sürü harf verip senli benli konuşurken aylin sizli bizli konuşmuş. Nesimee çok daha dobra bir giriş yapmıştı. Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum.
o zamanda ses degıstırme programı kullanırlar melıh gün kullanıyo meselaBen de tam bunu dusunuyordum, nasilsa burayi okuyorlar. Sesli fala gecmezlerse baktirmicaz.
Bende aynıydı, bir arkadaşta daha aynıydı. önce o attı sonra ben attım ikimiz de şaşırdık. farklı görünmek için üslup değiştirmek sorun olmaz ama o kadar detayın özetini yeni başlayan biri zor yapar. Hani her satırı nokta atışıydı ve ikisinin gerçekten özetiydi. Meryemin döktüğü harfleri nesimee de döktü önüme. bilmiyorum benim kafamı karıştırdıAylin-nesimee-meryem-fama dörtlüsünden aylin ve nesimee'ye baktırdım. Nesimee ve aylinin üslubu çoook farklıydı. Nesimee bana bir sürü harf verip senli benli konuşurken aylin sizli bizli konuşmuş. Nesimee çok daha dobra bir giriş yapmıştı. Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum.
Keşkeeeeneyseki Nesimee'ye göndermemek gerektiğini anlamış oldum.. aslında keşke bir hareket başlatabilsek de hepsi SESLİ FAL bakmak zorunda kalsa.. bu nedir böyle ya önüne gelen dalga geçmesin bizle.. sesli yapanların hiç mi canı yok ??
evett burdann okudummm doğruuu yaniii ayıp beee bende severdimmm bugün cok mutluydummm resmennn rezzan ablanın nokta atışlarıı filann salak yerinee konmuşummm rezzannn ablayadaa yazdımmm burdanda okusunnn para herşeyy değilllRezzan site sahibi mi ya ben çok severdim oysa ki
nesimee de ortalarda yok anlaşılan.. şimdi baktım öyle bir falcı görünmüyor tellwe de..ben aylin dışında bu sayılanlara baktırmadım ve cok uzun zamandır onlıne baktırmıyodum ama aylının bana baktıgı fal cok kotuydu hatta belkı yanılıyorumdur diye falı thalıxede attım o da begenmeyıp baktırmadı hanı fal kotu degıldı hıcbısey bılememsı gecmısle alakalı bısey soylememesı kotuydu
evett kuzummm site sahibiiineyyy rezzan o sıtenın sahıbımıymıs ben yenı ogrenıyorum bunu
ben artıkk az özz fal baktırıyorummm canımm kusuraa bakmadaa başka falcıda sorduğumm soruu çok gereksizz bişii karşımaa cıkıosaa ben fallarıı görüyoo derimmm ben kendisinii cok severdimmm yazıklar olsunnSite sahibi olsun ne varki onda?
Site sahibi olsun ne varki onda?
bacımmm benn eminimmm para iştee burdaa emin olanlardaa var ben eminn oldumm sordumm evet dedii iyice emin oldummm sen olsan bakmazmısınn herkes bakar geçmş fallarıı üşenmedenn dinledimm şok oldumm yazılar olsunnn ilk baştaa baktımm sayfasına rezzann falalemdee demiş başkasınınn sitesii gibi salaklık bendee başka kimsede değill ben günah almıyorumm bacımm emin oldummDüşünsene senin siten olsa tüm falları görmezmiydin bir de aynı sitede fal bakıyor etikmi sence?
Yoksa ben Rezzanı severdim ve buradan çok kez tavsiye ettimAma kesin birşey mi bilmiyorum günahınıda almayım.
incesazz kuzumm derdimizz cıkmayann fallar olsunn baktırırızz olmazz ama ben buna uyuzz oldumm bugünn gerçekteen kimseyee güvenmemekk gerekk aa bildii bildiii abla ablaaRezzan bende patladı ilk ve son faldı neden beğenildiğini hiç anlamadım
Rezzanin diger fallari okuyup fal bakmasindanmi suphe ettiniz ana ben ilk o sitede ona atmistim cokta falci yoktu ve nokta atisiydi evet fallari cikmadi ama boyle bisey yapmasina gerek varmi bilemedim savundugumu falanda dusunmenizi istemem sadece mantik yurutmeye calisiyorumevett burdann okudummm doğruuu yaniii ayıp beee bende severdimmm bugün cok mutluydummm resmennn rezzan ablanın nokta atışlarıı filann salak yerinee konmuşummm rezzannn ablayadaa yazdımmm burdanda okusunnn para herşeyy değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?