Binnaz Abla

Kızlar yanlış anlamayın bende aylin in başka biri olduğunu düşünüyorum ama tahmin ettiklerinizden birine hiç fal atmadım
Üstelik kadına farklı bir rumuzla da attım ama yine tutarlı bir fal yolladı tüm harfleri bilmiş yani ya bu kadın hepimizin içini doktuğu iyi biri yada çok iyi falcı.
Of çözemiyorum kafayı sıyıracağım

Kim bu erol egemen O.O

Aylin-nesimee-meryem-fama dörtlüsünden aylin ve nesimee'ye baktırdım. Nesimee ve aylinin üslubu çoook farklıydı. Nesimee bana bir sürü harf verip senli benli konuşurken aylin sizli bizli konuşmuş. Nesimee çok daha dobra bir giriş yapmıştı. Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum.

İnanılır gibi değildi. Nesimee nin falı bi geldi ohaaa dedim. resmen aylin-meryem özetiydi :))
neyseki Nesimee'ye göndermemek gerektiğini anlamış oldum.. aslında keşke bir hareket başlatabilsek de hepsi SESLİ FAL bakmak zorunda kalsa.. bu nedir böyle ya önüne gelen dalga geçmesin bizle.. sesli yapanların hiç mi canı yok ??

Ben de tam bunu dusunuyordum, nasilsa burayi okuyorlar. Sesli fala gecmezlerse baktirmicaz.

ben aylin dışında bu sayılanlara baktırmadım ve cok uzun zamandır onlıne baktırmıyodum ama aylının bana baktıgı fal cok kotuydu hatta belkı yanılıyorumdur diye falı thalıxede attım o da begenmeyıp baktırmadı hanı fal kotu degıldı hıcbısey bılememsı gecmısle alakalı bısey soylememesı kotuydu

Bende aynıydı, bir arkadaşta daha aynıydı. önce o attı sonra ben attım ikimiz de şaşırdık. farklı görünmek için üslup değiştirmek sorun olmaz ama o kadar detayın özetini yeni başlayan biri zor yapar. Hani her satırı nokta atışıydı ve ikisinin gerçekten özetiydi. Meryemin döktüğü harfleri nesimee de döktü önüme. bilmiyorum benim kafamı karıştırdı

Keşkeeee Ama hepsi buna uymaz bence. mesela x ismiyle baktığı yerde sesli bakar ama y ismiyle baktığı yerde yazılı bakar yine çıkaramayız

Rezzan site sahibi mi ya ben çok severdim oysa ki
evett burdann okudummm doğruuu yaniii ayıp beee bende severdimmm bugün cok mutluydummm resmennn rezzan ablanın nokta atışlarıı filann salak yerinee konmuşummm rezzannn ablayadaa yazdımmm burdanda okusunnn para herşeyy değilll

nesimee de ortalarda yok anlaşılan.. şimdi baktım öyle bir falcı görünmüyor tellwe de..

Site sahibi olsun ne varki onda?
ben artıkk az özz fal baktırıyorummm canımm kusuraa bakmadaa başka falcıda sorduğumm soruu çok gereksizz bişii karşımaa cıkıosaa ben fallarıı görüyoo derimmm ben kendisinii cok severdimmm yazıklar olsunn

Site sahibi olsun ne varki onda?

Düşünsene senin siten olsa tüm falları görmezmiydin bir de aynı sitede fal bakıyor etikmi sence?

Yoksa ben Rezzanı severdim ve buradan çok kez tavsiye ettim Ama kesin birşey mi bilmiyorum günahınıda almayım.

bacımmm benn eminimmm para iştee burdaa emin olanlardaa var ben eminn oldumm sordumm evet dedii iyice emin oldummm sen olsan bakmazmısınn herkes bakar geçmş fallarıı üşenmedenn dinledimm şok oldumm yazılar olsunnn ilk baştaa baktımm sayfasına rezzann falalemdee demiş başkasınınn sitesii gibi salaklık bendee başka kimsede değill ben günah almıyorumm bacımm emin oldumm

Rezzan bende patladı ilk ve son faldı neden beğenildiğini hiç anlamadım
incesazz kuzumm derdimizz cıkmayann fallar olsunn baktırırızz olmazz ama ben buna uyuzz oldumm bugünn gerçekteen kimseyee güvenmemekk gerekk aa bildii bildiii abla ablaa yapyodummm evdeee ama ben öksüzümm hakkımıı yedii haberii olsunn

Rezzanin diger fallari okuyup fal bakmasindanmi suphe ettiniz ana ben ilk o sitede ona atmistim cokta falci yoktu ve nokta atisiydi evet fallari cikmadi ama boyle bisey yapmasina gerek varmi bilemedim savundugumu falanda dusunmenizi istemem sadece mantik yurutmeye calisiyorum

Ne Aylin'e ne de diğerlerine fal attım fakat bu konu hakkında söyleyeceklerim var. Kimsenin günahını almak istemiyorum olaydan çok uzağım.
Eğer bu kişi(ler) donanımlı sahtekarsa kesinlikle üslubunu değiştirerek yazar yakalanmamak için ki bence bu kadar gündeme gelecek kişi(ler) saf değildir.
Mesela bir hesapta ''cnmm, bu çocuk sni çok üzmüş öpyrmm' tarzı yazar diğerinde düzgün türkçe kullanır. Diğerinde kesin ifadeler kullanırken bir diğerinde kullanmaz ya da bir başkasında sesli yorum yapar.
Sadece üslubuna bakarak yargılamayın derim.

Tekrar söylüyorum ben tanımıyorum bu kişileri fal atmadım sadece olabilecekleri söylüyorum. Hepsi farklı kişi de olabilir.

rezzan hnmı ilk zamanlarından beri tanırım ve son zamanlarda çok uzun aralıklarla fal atmışımdır. bana söyledilerinden sadece ilk kahve falı çıkmıştır gerisi çıkmadı ama kişilik itibariyle ve de vakit ayırıp diğer fallara bakacağını sanmam.. zaten soru kısmında da herkes yeni bilgiler yazmıyor ki.. hele benim gibiler ancak tşkkur edip çıkarsa yine sizdeyim yazıyor olabilir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…