Binnaz Abla

üstelik binnaz abla'da da binnazın kendisi falcı, sonra ilerde nesibe de kendi sitesini açabilir, venüs yapabilir. saraylı da yapar diycem de öğrenci olduğu için uğraşamaz..biraz olgun yaşlardakiler sitelerini açabilirler.. bence bu durumda bir sıkıntı yok

bacımm ben bunu yaşadımm burasıı herşeyii yazdığımızz yerr sizee ilk nişanlımm beni bıkratığıdada yazdımm şimdide sinirliyimm yazıyorumm ben rezzan ablayıı beğenirdimm bugün bi talihsizlikk filan sonraa kendim yaşadığımı yazdımm kimse onaylamak yada beni savunmakk zorunda değill kii ben yaşadımm yazdımm helal etmiyorumm

bacımm ben yaşadıklarımıı yazdımm emin olmasamm korkarımm zatenn ama öksüz hakkı yedii çok üzgünümm coook helal etmiyorumm o siteyede bidaa uğramam bak geçmiştee rezzan ablaa falaemde demişş falalem feysine kadar baktımm kendii sitenn yaa o kadarr seveninn var demii yok bacımm bu benimm yaşadığımmm biz ablam ben annem fal atarızzz üç kukuman aynıı evdeeyiz durduk yeree sinir olmam bennbeni cok üzdüü bugünn

binnazz ablaa site sahibii olduğunuu söyledii bidaa fal bakmadıı cok kısa zamann kaldıı bi kez baktırabildimmm ikisi cok ayrııı rezzan önce binnazdaydıı ama kuzumm

Ben aylin'i çok beğenmiştim. Yakın zamanda yaşadığım olayı tüm detaylarıyla bilen bir tek o oldu. Bir de medyumselena. Fal enerji işi cidden. Birimize tutturan öbürüne tutturamıyor
Bana da mesela saraylı'nın tek cümlesi çıkmamıştır. Aynı şekilde nesibe ve rezzan ablanında.

Sorun onaylayip yada rezzani yada sizi savunmak degil di yanlis anladiniz bu kadar ters cevap yazmaniza gerek yok hicbir falci babamizin kizi degil sonucta

oooo cok fenaaaa o zaman senınle enerjımız tutmuyo selena bana fena bomladı saraylıya yenı baktırdım durum analızı cok cok ıyıydı

Sorun onaylayip yada rezzani yada sizi savunmak degil di yanlis anladiniz bu kadar ters cevap yazmaniza gerek yok hicbir falci babamizin kizi degil sonucta
ters cevapp yazmadımm kuzum yaa sinirliyim kusuraa bakmaa derdimii yazıyorumm benn evet kimse babamızın kızı değill ben rezzan ablayıı ablam görüp güvendimm ama bugün yerle bir olduu kusuruma bakmaa seni kırdıysamm

Off bu gercekse Cok uzulurum rezzan ablayi begenirim ben

Yok estagfurullah kirilmadim tabiki derdimizi yazicaz anlamaya calisiyorum sadece sasirdim

oooo cok fenaaaa o zaman senınle enerjımız tutmuyo selena bana fena bomladı saraylıya yenı baktırdım durum analızı cok cok ıyıydı

Saraylı gerçekten emek verip bakan biri ve samimi. Ama dedikleri çıkmadı. Geçmişte yaşadıklarımı gelecekte şöyle şöyle olacak diye yorumlamıştı. Erkek arkadaşımın çalıştığı şirketin batacağını söyledi ama türkiyenin en büyük firmalarından birinin yan şirketinde çalışıyor. İmkansız diyebilirim.
Bana kimin tutturacağı belli olmuyo zaten. Adı hiç geçmeyen insanların da tutturduğu oluyor

bacımmm kafayı yedimm bugünn evde bende nesibeye selenaya yiğitee gerçek bilgilerimii verdiğimee pişman değilimmm ama bütün falcılaraa veriyozz onlaraa güvenmem tamm bugün rezzanınn olayından sonraa ama geçen biri yazdıı arşivleniyomuşş yazdıklarımız bilgilerimizz ulan ben mutsuzkenn cok fal attımm neler yazdımm nelerr ne arşivi yaa bugün kafayı yedimm

Off bu gercekse Cok uzulurum rezzan ablayi begenirim ben
Valla bitanem ben il çok eski sayfalarda okumuştum o sitenin ona ait olduğunu sonra geçenlerde burada yine farklı bir konudan açılmıştı ve yine gündeme geldi ben de onun diye biliyorum. Sonra tesadüf burada bir arkadaşta öyle yorum yapınca insanın kafası karışmıyor değil hani

Artik kime inanacigimizi sasirmis durumdayiz bence en guzeli onlinede bu kadar fal baktirmamak canim hem maddi hem manevi kayip
ben baktırmıyorumm artık zaten kuzumm konu bile açtımmm o paralara ceyizz düzerimm sende baktırmaa o kadar cook

Aynen herzamanda burada fali cikmasada insanligini dostlugunu yazmisimdir bisey diyemiyorum fal haricindede cok destegini gormusumdur
Ewet haklisin ben ona 5 fal falan baktirmisimdir dogru duzgun cikmadi dedikleri ama hep nokta atislatina guvenip attim gecmisi gayet iyi biliyordu bunu da diger
Falcilara attigim faldan biliyorsa yazij olmus

Canım en basit örneği, aynı falcıya attığımızda bizim önceki bilgilerimiz ve falımız onda mevcut oluyo biliyosun. E onlarda zaten sisteme dışarıdan bağlanarak girdikleri için sitenin kendi arşivinden görüyolar bize daha önce baktıkları eski falları. Yani teknik olarak bu şekilde. Onlar da biz gibi hani biz müşteri girişinden giriş yapıyoruz kendi eski fallarımızı görüyoruz onlar da falcı girişi gibi bişeyden giriyodur ve sitenin kendisi arşivlemese onlar da eski bilgilerimizi ya da bize baktıkları önceki falları zaten göremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…