En son herraya fal attiktan sonra online fal atmamaya karar verdim resmen dalga geciyorlar insanla cok iyi bi falci olmadigi surece baktirmayacagimArtik kime inanacigimizi sasirmis durumdayiz bence en guzeli onlinede bu kadar fal baktirmamak canim hem maddi hem manevi kayip
bidee beni düşünnn detaylı yazamıyorumm burdann ama ben rezzan ablayaa cok güvenmiştimm okuyodurr hepsii gibii allah görsün iyi geceler kuzummmAl bendende o kadar tanimadigimiz insanlara sirrimizi veriyoruz ya
bacımm dha düşünmek istemiyorumm ama bişii yaparlarsaa hakkımıı ararımm gerçektenn iyi geceler kuzummmCanım en basit örneği, aynı falcıya attığımızda bizim önceki bilgilerimiz ve falımız onda mevcut oluyo biliyosun. E onlarda zaten sisteme dışarıdan bağlanarak girdikleri için sitenin kendi arşivinden görüyolar bize daha önce baktıkları eski falları. Yani teknik olarak bu şekilde. Onlar da biz gibi hani biz müşteri girişinden giriş yapıyoruz kendi eski fallarımızı görüyoruz onlar da falcı girişi gibi bişeyden giriyodur ve sitenin kendisi arşivlemese onlar da eski bilgilerimizi ya da bize baktıkları önceki falları zaten göremezler
Iyigeceler canimbidee beni düşünnn detaylı yazamıyorumm burdann ama ben rezzan ablayaa cok güvenmiştimm okuyodurr hepsii gibii allah görsün iyi geceler kuzummm
Elbette bitanem yasal yollar her zaman açık sen içini rahat tut. Paylaşılmaz 3. şahıslarla bilgiler fakat benim de hep aklıma ya bir gün site hacklenirse ne olur diye hep gelir aklıma. Amaaaan her şeyi bu kadar ince düşüne düşüne sıyırıyoruz zaten boşver olan olmuş canımbacımm dha düşünmek istemiyorumm ama bişii yaparlarsaa hakkımıı ararımm gerçektenn iyi geceler kuzummm
kime baktırdın canımKızlar benim çıkan kuçuk bir haberim var codee bir hafta sonra iyi bir haber alacaksın eğitimle ilgili demişti sınavdan beklediğimin çok üstünde not aldım asıl haberler bekleniyor
Bende ikizler burcu olduğunu sorumda yazdım.. Nedense akrep burcunun özelliklerini taşıyor dedi.. Bir anlam verememiştim.
Akrep burcuyla alakalı bir takıntısı var heralde
Ayyy hatırladım o falınıKızlar günaydın ,
Keşke bugün çok mutlu br haber vermek için yazsaydım ama olmadı .
Biliyorsunuz ki bana yazdı en sonunda konuştuk demiştim , hiç düşündüğüm gibi değilmiş aslında demiştim.
Bana bir sürü şeyler söylemişti ,umutlandım bende tabii,
Görüşelim dedim yüzyüze konuşalım ,
görüşmedik geçen hafta bana işleri olduğunu bu haftaiçin organize olalım dedi.Ve dün sosyal hesaplarından birinde bir kızla gayet samimi bir pozunu paylaşmış.Resmen dağıldım başından aşağı kaynlar sular döküldü.
Bana bir kaç gün önce neler neler söyleyen adam işim var diye görüşmeyen adamın ne işi olduğu belli oldu . Birde gözümün içine soktu resmen fotoğrafı .
O kadar kötü durumdayım ki dünden beri değmeyecek bir adam için gözlerim şişti ağlamaktan . Bunları haketmemiştim ki ben,neden böyle yaptığınu sorgulayıp durdum .Maden böyle neden aylar sonra yazdın bana o kadar şeyler söyledin tam alışmışken yeniden neden umutlandırdın ki ..
Aptal gibi saf gibi bende acaba demiştim , inanmıştım ona sonu tamamen hayal kırıklığı oldu benim için .
Bu hafta benimle görüşmek isteyecekmi bilmiyorum , eğer söylerse görüşmeye gidip içmdeki bütün herşeyi yüzüne söyleyicem ve orda noktayı koyup bırakıcam , arkamda bırakıcam .
Şimdi demem o ki tüm falcılar patlamış oldu bende , hepsi ama hepsi olumluydu olmadı .
sadece geçen dediğim gibi alex bana çok olumsuz konuşmuştu . O adamın bişeyini görüceksin çok üzülüceksin hiç tanıdığın bildiğin gibi biri olmayacak demişti.Haliyle bozulmuştum ama onun dediği çıktı.
Artık fal işleri falan bitti benim için , bir kenarda durup toparlanma sürecine girmem lazım .
Bu tip durumlarına alışkınım biliyorum ki geçicek bazı şeyler için sadece zaman ihtiyacım var , ben güçlüyüm bunuda atlatıcam .
Arada yine gelip sizlere selam ederim , hepiniz çok güzel inşalarlasınız burda geçirdiğim güzel zamanlara , paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur umarım mutlu olursunuz , ben görür mutlu olurum sizler adına .
Asla umudunuzu kaybetmeyin ama fallara inanıp heveslenmeyinde sonuçta herşey olacağına varıyor ...
Hepiniz Allah'a emanet olun .
o zamanda ses degıstırme programı kullanırlar melıh gün kullanıyo mesela
Kızlar günaydın ,
Biliyorsunuz ki bana yazdı en sonunda konuştuk demiştim , hiç düşündüğüm gibi değilmiş aslında demiştim.
görüşmedik geçen hafta bana işleri olduğunu bu haftaiçin organize olalım dedi.Ve dün sosyal hesaplarından birinde bir kızla gayet samimi bir pozunu paylaşmış.Resmen dağıldım başından aşağı kaynlar sular döküldü.
Bana bir kaç gün önce neler neler söyleyen adam işim var diye görüşmeyen adamın ne işi olduğu belli oldu . Birde gözümün içine soktu resmen fotoğrafı .
O kadar kötü durumdayım ki dünden beri değmeyecek bir adam için gözlerim şişti ağlamaktan . Bunları haketmemiştim ki ben,neden böyle yaptığınu sorgulayıp durdum .Maden böyle neden aylar sonra yazdın bana o kadar şeyler söyledin tam alışmışken yeniden neden umutlandırdın ki ..
Aptal gibi saf gibi bende acaba demiştim , inanmıştım ona sonu tamamen hayal kırıklığı oldu benim için .
Bu hafta benimle görüşmek isteyecekmi bilmiyorum , eğer söylerse görüşmeye gidip içmdeki bütün herşeyi yüzüne söyleyicem ve orda noktayı koyup bırakıcam , arkamda bırakıcam .
Şimdi demem o ki tüm falcılar patlamış oldu bende , hepsi ama hepsi olumluydu olmadı .
sadece geçen dediğim gibi alex bana çok olumsuz konuşmuştu . O adamın bişeyini görüceksin çok üzülüceksin hiç tanıdığın bildiğin gibi biri olmayacak demişti.Haliyle bozulmuştum ama onun dediği çıktı.
Artık fal işleri falan bitti benim için , bir kenarda durup toparlanma sürecine girmem lazım .
Bu tip durumlarına alışkınım biliyorum ki geçicek bazı şeyler için sadece zaman ihtiyacım var , ben güçlüyüm bunuda atlatıcam .
Arada yine gelip sizlere selam ederim , hepiniz çok güzel inşalarlasınız burda geçirdiğim güzel zamanlara , paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur umarım mutlu olursunuz , ben görür mutlu olurum sizler adına .
Asla umudunuzu kaybetmeyin ama fallara inanıp heveslenmeyinde sonuçta herşey olacağına varıyor ...
Ayyy hatırladım o falınıüzülme bitanem yaaa aslında sevin hatta. Ya ileride çıksaydı? En azından erken görmüş oldun gerçek yüzünü. Biliyorum şimdi bu söylediklerim birşey ifade etmeyecek çünkü kalbine söz geçiremiceksin ama inan kısa bir süre sonra iyi ki diyeceksin bitanem. Bizi de lütfen bırakma olur mu? Bizler burada paylaşa paylaşa dertlerimizi hafifletiyoruz sen de gitme ki bir an önce toparlanabilesin bitanem
İçini sıkma sakın karamsarlığa gömülme, Bluem unda dediği gibi iyi ki şimdiden gördün, dolu tarafından bak...Görüşme talebinde bulunursa ve görüşürsende içindekileri ifade et ona ve deşarj ol, çok daha mutlu bir yol en kısa zamanda başlasın senin için inşallah
Umarım tatlım şu zor günler hemen bitsin istiyorum , gözümü açıp kapatayım herşey bitmiş olsun diye neler vermezdim .
hayattta herşey bizim için biliyorum sadece zaman zaman zaman .....
Kızlar günaydın ,
Morriga serap sultan ne fali atmistin acabaaaa
UMUT A BAKALIM..BAZI FALCILARIN RESİMLERİ DEGİŞMİS..KANDIRAMAZSINIZ BİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..YEMEZLER. UMUTUN RESMİ AYNI MIYDI..YOKSA DEGİŞMİŞMİ..DEGİŞTİYSE BAKTIRMIS OLABİLİRİM.
Çok üzüldüm üzülmene ınan bana degmıyo bıle bıle sevıyoruz hepımız,, bende akıl verebılıyorum ama iş yapmaya etmeye geldımı kendıme sozum gecmıyoİçini sıkma sakın karamsarlığa gömülme, Bluem unda dediği gibi iyi ki şimdiden gördün, dolu tarafından bak...Görüşme talebinde bulunursa ve görüşürsende içindekileri ifade et ona ve deşarj ol, çok daha mutlu bir yol en kısa zamanda başlasın senin için inşallah
Aa evet yaa bak o aklıma gelmemişti hiç. Ben de biliyordum site sahibi olduğunu ama bunu hiç düşünmedimm..rezzana fal atıcaktım vazgectım
grey ya baskasına attıgın falları gorebılıyosa onlara yazdıgın detayları kendı falda gormus gıbı yazabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?