Binnaz Abla

Bana da akrep burcu özellikleri taşıyor dedi partnerim için, hatta upuzun falın sonunda sende akrep burcu özellikleri ağırlıklısın dedi Sevipte kavuşamadığı bir akrep erkeki mi var acep

Sabah sabah güldürdün Pollyannacımmm
Ben de öyle düşünmüştüm.. Ya da akrep erkeklerine bir ilgisi olabilir

canımmmm benımmm kıyamam ben sana ınsallah hayırlısı olsun herseyıınn..
bızz bu fallara sardıgımızdan berı hayırlısı olsun demeyı unuttuk
ınatt edıp bısey olsun dıye onun ustunde dura duraa olanları belkıde bızee verılenn gosterılenn seylerı goremez olduk falcıların dedıklerıylee bakar olduk olaylara ..
kuzum sen canını sıkmaa herseyden guclu olarak gıt karsına ıcını dok vee guclu ol olucaksında ben ınanıyorumm ınsallahhh ..

Canımm üzülmeeee lütfennn nn
Hem başka biriyle samimi fotoğrafını paylaşıyor. Hem de seninle niye görüşmek istiyor yaa.. Off.. Ahhh bu erkekler anlayamıyorummm.. Senin yaşadığın duyguların aynısını oda yaşar inşallah

Canim hic uzulme ilerde daha kotusu olabilrdi boyle karaktersiz bir insansa ilahi adalet eminim ki var bu dunyada Allaha havale et gec canim degmiyor bu erkeklere yaptigin hic birsey

Canim hic gorusup sinirlerini bozma derim salla sil gitsin erkekler iyice ne oldum delisi oldu yuzsuzler

nurayya, sen bu adamı sevmeseydin bu denli etkilemezdi. acını çek sonra hayat devam edecek merak etme..

ben bu tip erkekler için kendi adıma artık şöyle bir taktik geliştirdim.. mesela adam bana sosyal medya-whatsapp vasıtasıyla iltifatlar,seviyorumlar,keşke yanımda olsanlar yazıp da sonra başka kızlarla aşna fişne görürsem anında altına annda yorum yapıştırıyorum; "oooo X beyimiz çapkınlık turlarında , bu sefer ki kız güzelmiş bak aferin, herkesle 2 çocuk hayalin varsa şimdiden ist.nüfusuna yaklaştın vs vs" diye .. gerizekalılar.. kendilerini çok cazibeli sanıyorlar ona yanarım.. belki diğer kızlarda bir ışık yanar diye yapıyorum..

eskiden olsa gurur diyip bir köşede ağlardım da artık şirazem kaydığına bi de o erkeklerin de öyle ciddi olmadıklarını başından beri bildiğimden sanırım,, çok eğlenceli oluyor.

Saolunn kızlarrr destekleriniz için ,
Hazmedemiyorum ki olanları yaptığını , bir kaç gün önce bana bir sürü şey söyledi. Ben onunla konuşmuyorum diye neden uzaklaştın dedi , üzüldüm çok dedi bana değer veriyosun sandım dedi , çok bekledin ama yazmadın dedi.
kısaca sebeplerinin üstünden geçtiğim halde dönüp bana bu açıklamalar benim için tatmin edici değil dedi .Ne oldu bittimi sevgimiz , ben bir tutum içerisinde değilim , bunlar senin tutumların vs ...
Bende en azından aramızdaki durumu tatlıya bağlamak amacıyla görüşelim yüzyüze konuşalım diyorum .
Bu hafta çok zor haftaya diyor bana , birde bakıyorum bir kızla fotoğrafını paylaşıyor .
Bumuydu senin işin , bana verdiği değer ortada aklımı kaçırıcam .
O zaman bunca zaman sonra neden yazdın niye bu kadar hesap sordun şöyle dedin böyle dedin .
bende biran içn acaba mı dedim , çok mu üstüne gittim acaba diye kendimi suçlamaya başlamıştım . Nasılda aptal gibi söylediklerine inanıp kendime kızdım .Çok geçmedi üstünden .
Madem görüşüyosun bide niye resim ekliyosun neden gözümün içine sokuyosun , nasıl acıttı anlatamam .
Kafamda o kadar çok soru işareti var ki kızlar , halbuki o kadar samimiydi

Kendini hic suclama, senin yaptiklarindan baimsiz olarak bu adam dengesiz ve serefsiz.

Vallahi ben de bu hikayeden hicbir sey anlamadim, anlayan varsa bana da anlatsin.

Off chrerry valla bende bunları anlayamadım .
Tek anladığım olan yine bana oldu ...
nurayyacım bence Allah seni korudu Lütfen eğer görüşürseniz içinde hiçbir şey kalmasın, ne varsa kus resmen bu da senin iyileşme sürecini hızlandıracaktır bitanem

Umarım o fırsat olur , bende rahatlarım .

canımm benım deep haklı gercekten allah senı korumuss dengesız bır adammıs bellı kı yada ılgıden hoslanan
anlayamadım gercekten allah boyle ınsanlardan korusun bızı nuraayya canım sız berabermıydınız onceden hanı bı kac sene cıakrsın ayrılık evresıdır cıktınız mı yoksa oyle hoslantımıydı :S

sen su anda aglaa ıcını dok aksını soylesekte kendımden bılıyorum yapamıycaksın ınsanın ıcıne bısey oturuyor cunku bılıyorumm ..ama emın ol cokk guclu olucaksın oda onun karaktersızlıgımıs boylee erkek o kadar cok kı artık gercı erkegı kızı yok bu ısın kızlarda boyle bızz gercekten burda paylastıklarımdan bılıyorum bu kadar saf bekleyen bı bız kaldık galıba bu devırde
allah gonlumuze gore versınn herseyın en guzelinii,hayırlısını ınsallahh ..

A audrey_24
Canım biz yaklaşık 7-8 aydır arkadaş gibi takılıyoduk .
Yani anlayacağın adını koymamıştık ama hergün konuşuyoduk birbirimizi haberdar ediyorduk hatta artık espirisini bile yapıp hesap falan sorardık birbirimizden .
Sevgili gibi flörtleşiyorduk ama adı yoktu . Bu süreçte sağlık sorunları çok oldu , ayağını kırmıştı onun ameliyatı iyileşme süreci derken bel fıtığı falan oldu yine ameliyat oldu evde dinlemk zorunda kaldı falan derken bşde işten ayrıldı.
hep destek olmaya çalıştım ama bende de artık bir ara ipler koptu ne olduğumuz belli değildi.
Oda hep bana beklemiyosun yeni yeni toparlıyorum zor süreçlerimdi zor zamana denk geldin falan diyordu.
Yani konu böyle başladı çookkk karılık aslında ..
Sizinde başınızı şişirdimm nolurrr kusura bakmayınnn

Sen hergün fal gönderiyorsan ben buna bagimlilik deyil hastalik derim...bide burda onun Fali cikmis bununki cikmamis diye yorum yapiyorsun.

Sen hergün fal gönderiyorsan ben buna bagimlilik deyil hastalik derim...bide burda onun Fali cikmis bununki cikmamis diye yorum yapiyorsun.

Öteye beriye akıl dağıtacağınıza Türkçe yazmayı öğrenin önce derim , değil yerine deyil yazmak nedir ya.....

Para bizim, hayat bizim , hastalık bizim , bu durum sizi neden gıdıklıyor ? Bakırköy ün başhekimi misiniz, topikten hasta mı topluyorsunuz?

Öteye beriye akıl dağıtacağınıza Türkçe yazmayı öğrenin önce derim , değil yerine deyil yazmak nedir ya.....

Para bizim, hayat bizim , hastalık bizim , bu durum sizi neden gıdıklıyor ?

Ben Türk deyilim ve yurtdisinda yasiyorum canim! Ayrica burasi bir "Forum" türkce sinavi deyil.

Ben Türk deyilim ve yurtdisinda yasiyorum canim

Peki, ama neden fal baktıran hasta olduğunu düşündüğünüz insanların topikine yazma zahmetinde bulunduğunuzu hala çözemedim. Biz hastaysak bile, size ne , klinik araştırması için denek falan mı arıyorsunuz? Artı sizin burdaki insanların hasta olup olmadığını düşünmeniz bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Dolayısıyla yaztığınız kibar yorumu dikkate almazsak kusura bakmazsınız herhalde.

Burası fal baktıranların topiki, baktırmak istemiyorsanız, beğenmiyorsanız yazmayın. Fal baktıranlar hakkında yorum yazma topiki değil.

Canimm benim o ne demek oylee hepimizin derdi var kendine goree ve burda destek oluyoruz birbirmize paylasiyoruz biseyler hep diyorum bazen insan en yakinina bile anlatamiyor ondan fala sariyoruz boylee sen icini rahat tut kuzum insallah onunda sana biseyler acikladigi ve pisman oldugu zamanlar gelicek ve o zaman insallah sen mutlu olucaksin bitanemm duaa et haftasonudaa emin ol kendinden kimse senden canindan sagligindan onemli degil unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…