Bana da akrep burcu özellikleri taşıyor dedi partnerim için, hatta upuzun falın sonunda sende akrep burcu özellikleri ağırlıklısın dediSevipte kavuşamadığı bir akrep erkeki mi var acep
Kızlar günaydın ,
Keşke bugün çok mutlu br haber vermek için yazsaydım ama olmadı .
Biliyorsunuz ki bana yazdı en sonunda konuştuk demiştim , hiç düşündüğüm gibi değilmiş aslında demiştim.
Bana bir sürü şeyler söylemişti ,umutlandım bende tabii,
Görüşelim dedim yüzyüze konuşalım ,
görüşmedik geçen hafta bana işleri olduğunu bu haftaiçin organize olalım dedi.Ve dün sosyal hesaplarından birinde bir kızla gayet samimi bir pozunu paylaşmış.Resmen dağıldım başından aşağı kaynlar sular döküldü.
Bana bir kaç gün önce neler neler söyleyen adam işim var diye görüşmeyen adamın ne işi olduğu belli oldu . Birde gözümün içine soktu resmen fotoğrafı .
O kadar kötü durumdayım ki dünden beri değmeyecek bir adam için gözlerim şişti ağlamaktan . Bunları haketmemiştim ki ben,neden böyle yaptığınu sorgulayıp durdum .Maden böyle neden aylar sonra yazdın bana o kadar şeyler söyledin tam alışmışken yeniden neden umutlandırdın ki ..
Aptal gibi saf gibi bende acaba demiştim , inanmıştım ona sonu tamamen hayal kırıklığı oldu benim için .
Bu hafta benimle görüşmek isteyecekmi bilmiyorum , eğer söylerse görüşmeye gidip içmdeki bütün herşeyi yüzüne söyleyicem ve orda noktayı koyup bırakıcam , arkamda bırakıcam .
Şimdi demem o ki tüm falcılar patlamış oldu bende , hepsi ama hepsi olumluydu olmadı .
sadece geçen dediğim gibi alex bana çok olumsuz konuşmuştu . O adamın bişeyini görüceksin çok üzülüceksin hiç tanıdığın bildiğin gibi biri olmayacak demişti.Haliyle bozulmuştum ama onun dediği çıktı.
Artık fal işleri falan bitti benim için , bir kenarda durup toparlanma sürecine girmem lazım .
Bu tip durumlarına alışkınım biliyorum ki geçicek bazı şeyler için sadece zaman ihtiyacım var , ben güçlüyüm bunuda atlatıcam .
Arada yine gelip sizlere selam ederim , hepiniz çok güzel inşalarlasınız burda geçirdiğim güzel zamanlara , paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur umarım mutlu olursunuz , ben görür mutlu olurum sizler adına .
Asla umudunuzu kaybetmeyin ama fallara inanıp heveslenmeyinde sonuçta herşey olacağına varıyor ...
Hepiniz Allah'a emanet olun .
Canımm üzülmeeee lütfennn nnÇokk saol bitanem , haklısın belki ilerde iyiki diyicem ama şuan mantıklı düşenemiyorum bazı şeyleri.
Sizleri bırakmıycam buralarda olucam , bana iyi geliyorsunuz :)
Fakat bazı şeyleri hazmetmemem ihtiyacım var , toparlamam gerek . desteğiniz içn çok teşekkürler
Canim hic uzulme ilerde daha kotusu olabilrdi boyle karaktersiz bir insansa ilahi adalet eminim ki var bu dunyada Allaha havale et gec canim degmiyor bu erkeklere yaptigin hic birseyKızlar günaydın ,
Keşke bugün çok mutlu br haber vermek için yazsaydım ama olmadı .
Biliyorsunuz ki bana yazdı en sonunda konuştuk demiştim , hiç düşündüğüm gibi değilmiş aslında demiştim.
Bana bir sürü şeyler söylemişti ,umutlandım bende tabii,
Görüşelim dedim yüzyüze konuşalım ,
görüşmedik geçen hafta bana işleri olduğunu bu haftaiçin organize olalım dedi.Ve dün sosyal hesaplarından birinde bir kızla gayet samimi bir pozunu paylaşmış.Resmen dağıldım başından aşağı kaynlar sular döküldü.
Bana bir kaç gün önce neler neler söyleyen adam işim var diye görüşmeyen adamın ne işi olduğu belli oldu . Birde gözümün içine soktu resmen fotoğrafı .
O kadar kötü durumdayım ki dünden beri değmeyecek bir adam için gözlerim şişti ağlamaktan . Bunları haketmemiştim ki ben,neden böyle yaptığınu sorgulayıp durdum .Maden böyle neden aylar sonra yazdın bana o kadar şeyler söyledin tam alışmışken yeniden neden umutlandırdın ki ..
Aptal gibi saf gibi bende acaba demiştim , inanmıştım ona sonu tamamen hayal kırıklığı oldu benim için .
Bu hafta benimle görüşmek isteyecekmi bilmiyorum , eğer söylerse görüşmeye gidip içmdeki bütün herşeyi yüzüne söyleyicem ve orda noktayı koyup bırakıcam , arkamda bırakıcam .
Şimdi demem o ki tüm falcılar patlamış oldu bende , hepsi ama hepsi olumluydu olmadı .
sadece geçen dediğim gibi alex bana çok olumsuz konuşmuştu . O adamın bişeyini görüceksin çok üzülüceksin hiç tanıdığın bildiğin gibi biri olmayacak demişti.Haliyle bozulmuştum ama onun dediği çıktı.
Artık fal işleri falan bitti benim için , bir kenarda durup toparlanma sürecine girmem lazım .
Bu tip durumlarına alışkınım biliyorum ki geçicek bazı şeyler için sadece zaman ihtiyacım var , ben güçlüyüm bunuda atlatıcam .
Arada yine gelip sizlere selam ederim , hepiniz çok güzel inşalarlasınız burda geçirdiğim güzel zamanlara , paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim .
Umarım herşey istediğiniz gibi olur umarım mutlu olursunuz , ben görür mutlu olurum sizler adına .
Asla umudunuzu kaybetmeyin ama fallara inanıp heveslenmeyinde sonuçta herşey olacağına varıyor ...
Hepiniz Allah'a emanet olun .
Canim hic gorusup sinirlerini bozma derim salla sil gitsin erkekler iyice ne oldum delisi oldu yuzsuzlerİçini sıkma sakın karamsarlığa gömülme, Bluem unda dediği gibi iyi ki şimdiden gördün, dolu tarafından bak...Görüşme talebinde bulunursa ve görüşürsende içindekileri ifade et ona ve deşarj ol, çok daha mutlu bir yol en kısa zamanda başlasın senin için inşallah
Saolunn kızlarrr destekleriniz için ,
Hazmedemiyorum ki olanları yaptığını , bir kaç gün önce bana bir sürü şey söyledi. Ben onunla konuşmuyorum diye neden uzaklaştın dedi , üzüldüm çok dedi bana değer veriyosun sandım dedi , çok bekledin ama yazmadın dedi.
kısaca sebeplerinin üstünden geçtiğim halde dönüp bana bu açıklamalar benim için tatmin edici değil dedi .Ne oldu bittimi sevgimiz , ben bir tutum içerisinde değilim , bunlar senin tutumların vs ...
Bende en azından aramızdaki durumu tatlıya bağlamak amacıyla görüşelim yüzyüze konuşalım diyorum .
Bu hafta çok zor haftaya diyor bana , birde bakıyorum bir kızla fotoğrafını paylaşıyor .
Bumuydu senin işin , bana verdiği değer ortada aklımı kaçırıcam .
O zaman bunca zaman sonra neden yazdın niye bu kadar hesap sordun şöyle dedin böyle dedin .
bende biran içn acaba mı dedim , çok mu üstüne gittim acaba diye kendimi suçlamaya başlamıştım . Nasılda aptal gibi söylediklerine inanıp kendime kızdım .Çok geçmedi üstünden .
Madem görüşüyosun bide niye resim ekliyosun neden gözümün içine sokuyosun , nasıl acıttı anlatamam .
Kafamda o kadar çok soru işareti var ki kızlar , halbuki o kadar samimiydi
nurayyacım bence Allah seni koruduOff chrerry valla bende bunları anlayamadım .
Tek anladığım olan yine bana oldu ...
nurayyacım bence Allah seni koruduLütfen eğer görüşürseniz içinde hiçbir şey kalmasın, ne varsa kus resmen bu da senin iyileşme sürecini hızlandıracaktır bitanem
İnşallah canım. Sakın içine atayım deme öylelerine anladıkları dilden konuşacaksınUmarım o fırsat olur , bende rahatlarım .
Umarım o fırsat olur , bende rahatlarım .
Kiraze ve miroskasa her gun kesinlikle kahve icip atiyorum evet nesibeme de dertlesmek amaciyla yol gostermesi amaciyla sohbet gibi gonderiyorum mutlaka sagolsun yardimci oluyo elinden geldigince
Akli dengemin bozuldugunun farkindayim en anormal ben oldugumun farkindayim tamam ustume gelmeyin
Sen hergün fal gönderiyorsan ben buna bagimlilik deyil hastalik derim...bide burda onun Fali cikmis bununki cikmamis diye yorum yapiyorsun.
Öteye beriye akıl dağıtacağınıza Türkçe yazmayı öğrenin önce derim , değil yerine deyil yazmak nedir ya.....
Para bizim, hayat bizim , hastalık bizim , bu durum sizi neden gıdıklıyor ?
Ben Türk deyilim ve yurtdisinda yasiyorum canim
Canimm benim o ne demek oylee hepimizin derdi var kendine goree ve burda destek oluyoruz birbirmize paylasiyoruz biseyler hep diyorum bazen insan en yakinina bile anlatamiyor ondan fala sariyoruz boylee sen icini rahat tut kuzum insallah onunda sana biseyler acikladigi ve pisman oldugu zamanlar gelicek ve o zaman insallah sen mutlu olucaksin bitanemm duaa et haftasonudaa emin ol kendinden kimse senden canindan sagligindan onemli degil unutmaaA audrey_24
Canım biz yaklaşık 7-8 aydır arkadaş gibi takılıyoduk .
Yani anlayacağın adını koymamıştık ama hergün konuşuyoduk birbirimizi haberdar ediyorduk hatta artık espirisini bile yapıp hesap falan sorardık birbirimizden .
Sevgili gibi flörtleşiyorduk ama adı yoktu . Bu süreçte sağlık sorunları çok oldu , ayağını kırmıştı onun ameliyatı iyileşme süreci derken bel fıtığı falan oldu yine ameliyat oldu evde dinlemk zorunda kaldı falan derken bşde işten ayrıldı.
hep destek olmaya çalıştım ama bende de artık bir ara ipler koptu ne olduğumuz belli değildi.
Oda hep bana beklemiyosun yeni yeni toparlıyorum zor süreçlerimdi zor zamana denk geldin falan diyordu.
Yani konu böyle başladı çookkk karılık aslında ..
Sizinde başınızı şişirdimm nolurrr kusura bakmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?