Sen ne dediğini bilmiyorsun..kurduğun cümlenin saçmalığını söylememe gerek yok..Ben Türk deyilim ve yurtdisinda yasiyorum canim
Öteye beriye akıl dağıtacağınıza Türkçe yazmayı öğrenin önce derim , değil yerine deyil yazmak nedir ya.....
Para bizim, hayat bizim , hastalık bizim , bu durum sizi neden gıdıklıyor ? Bakırköy ün başhekimi misiniz, topikten hasta mı topluyorsunuz?
Sen ne dediğini bilmiyorsun..kurduğun cümlenin saçmalığını söylememe gerek yok..
Bana türkceyi dogru Konus diyorsunuz ama "yaztiginiz" ne demek oluyor acabaPeki, ama neden fal baktıran hasta olduğunu düşündüğünüz insanların topikine yazma zahmetinde bulunduğunuzu hala çözemedim. Biz hastaysak bile, size ne , klinik araştırması için denek falan mı arıyorsunuz? Artı sizin burdaki insanların hasta olup olmadığını düşünmeniz bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Dolayısıyla yaztığınız kibar yorumu dikkate almazsak kusura bakmazsınız herhalde.
Burası fal baktıranların topiki, baktırmak istemiyorsanız, beğenmiyorsanız yazmayın. Fal baktıranlar hakkında yorum yazma topiki değil.
Senin gibi canım sıkıldı.. Laf atıp ortalığı karıştırıyım dedimSen niye kasindin anlamadim?
Canim suan ne soylesek bos evet cok aci ama gecicek emin ol sadece zaman maalesef olan hep bize oluyor ama atlatiliyor sen guclu ol yeterOff chrerry valla bende bunları anlayamadım .
Tek anladığım olan yine bana oldu ...
@audrey_24
Canım biz yaklaşık 7-8 aydır arkadaş gibi takılıyoduk .
Yani anlayacağın adını koymamıştık ama hergün konuşuyoduk birbirimizi haberdar ediyorduk hatta artık espirisini bile yapıp hesap falan sorardık birbirimizden .
Sevgili gibi flörtleşiyorduk ama adı yoktu . Bu süreçte sağlık sorunları çok oldu , ayağını kırmıştı onun ameliyatı iyileşme süreci derken bel fıtığı falan oldu yine ameliyat oldu evde dinlemk zorunda kaldı falan derken bşde işten ayrıldı.
hep destek olmaya çalıştım ama bende de artık bir ara ipler koptu ne olduğumuz belli değildi.
Oda hep bana beklemiyosun yeni yeni toparlıyorum zor süreçlerimdi zor zamana denk geldin falan diyordu.
Yani konu böyle başladı çookkk karılık aslında ..
Sizinde başınızı şişirdimm nolurrr kusura bakmayınnn
Offf yine biri dadandi buraya arkadasim kasindin falan boyle kelimeleri iyi biliyorsun bakiyorumda bi de türk değilmis :) arkadaslar cvp vermeyelim zekasinin yettigi duzeyde oynar oynar giderSen niye kasindin anlamadim?
Hahah tatlim sen hergün fal baktira baktira baya bi sapitmissin
binnaz da kerem ve selin dışında önerebileceğiniz var mı? biliyorum hepsi pembeci de.. kredim var
Sapittiysam bile sanan ne kardesim, benim akil sagligim niye sana dert?
Bir de KIBledim canikom , banlanirsan aglama sonra.
dCanim sen kahve sitelerindeki insanlarin gercek isim ve Fotograf kullandiklarini söylersen, ben gülerim. Zaten hepsinde yaziyor "temsilli Fotograf" diye.
Bilge özdogru mesela bir yil önce ünlü bir kizin resmini kullaniyordu ismini hatirlayamiyorum suan
bu ifadeleri de sonradan türkçe öğrenen birinin yazabilmesi de ilginç olmuş ..O ne demek ya hahahah baya bir Internet manyagi olmussun sen
Hadi Canim ben kactim sana iyi dalasmalar
Esin guven diyebilirm gecmsii iyi bilmisti.. birde ben mayayi cok istemistim yakalayamadim.s belki yakarlarsan onunda bana talibi varben en son derin e attım anda çok iyiydi gelecek için 3hafta var tavsiye ederim
Offf yine biri dadandi buraya arkadasim kasindin falan boyle kelimeleri iyi biliyorsun bakiyorumda bi de türk değilmis :) arkadaslar cvp vermeyelim zekasinin yettigi duzeyde oynar oynar gider
Esin guven diyebilirm gecmsii iyi bilmisti.. birde ben mayayi cok istemistim yakalayamadim.s belki yakarlarsan onunda bana talibi var
Ayrica soylemek istedigi de bu degl bazi kisilerfarkli isimlerde ayniprofil resmini kullaniyo sececk okdr kisi varken niye aynini almis demek istedi..eger sen gercek resim sandgni dusunduysen ben sana gulerimCanim sen kahve sitelerindeki insanlarin gercek isim ve Fotograf kullandiklarini söylersen, ben gülerim. Zaten hepsinde yaziyor "temsilli Fotograf" diye.
Bilge özdogru mesela bir yil önce ünlü bir kizin resmini kullaniyordu ismini hatirlayamiyorum suan
o zaman bekleyeyim biraz.. hiç biri online değil şu an..Esin guven diyebilirm gecmsii iyi bilmisti.. birde ben mayayi cok istemistim yakalayamadim.s belki yakarlarsan onunda bana talibi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?