Binnaz Abla

o zaman bekleyeyim biraz.. hiç biri online değil şu an..
Hatta ben falimi A audrey_24 e atmistim sanirim adini okudugm bolumu ayrilik sebebimiz vsvs bilmisti baya canim..hatta şok oldum ben. Ama 10 gunluk surec vermisti.gerci burdaki arkdslarim zamana takilma diyor ama ben artk fal beklemiyorum ztn cok skldm 7 aydir.s.s milyon tane tarih bekledim hicbirnnde de haber gelmedi..sanmyrum daha gelmezde gayet devam edyr hayatina

A ciddimisn ya öluyorum var ya okdr methediyollar ama bize cikmiyor.s.s cok bekledim hayatim ben okadni iyikide dusmemis ozaman

burda çok konuşulmuştu ama bir çıkan falını duymadım bende 3-4 defa attım hep patladı ciddi pembecidir. Derin Yüksel iyi o denenebilir anda çok iyiydi verdiği tarihe 2-3 hafta var o tarihte bizimkinin doğum günü olunca çok makul geldi. Bir de Bilge nin falı çıktı bana. Binnaz Abla nın geri kalanı fos.

binnaz da kerem ve selin dışında önerebileceğiniz var mı? biliyorum hepsi pembeci de.. kredim var
Lale Gül tarotunu beğenenler var ben baktırmadım ama baktıranların fallarından biliyorum başarılı tespitlerini eğer tarotsa baktırmak istediğin

Lale Gül tarotunu beğenenler var ben baktırmadım ama baktıranların fallarından biliyorum başarılı tespitlerini eğer tarotsa baktırmak istediğin
evet sanırım mecburen tarot baktırmam gerek çünkü bir önceki tarot olunca aynı türden fal atabilirim sanıyorum.. bakalım hangisi rast gelirse.. aman beklediğim bişy de yok, soru yok, bomboş ama hesapta olmayan şeyleri bilenler olabiliyor, o nedenle yeni bir isim denemek isterim.

venüsambere baktırıcam zaten o cepte.. 2-3 ay oldu ben baktırmayalı..enerjim tutar onunla.. kerem artık sadece canlı fal bakıyormuş canlıda sorun oluyor benim bilg.da sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…