A ciddimisn ya öluyorum var ya okdr methediyollar ama bize cikmiyor.s.s cok bekledim hayatim ben okadni iyikide dusmemis ozamancanım maya demir tamamiyle pembe tablocu uzak dur derim
Hatta ben falimi A audrey_24 e atmistim sanirim adini okudugm bolumu ayrilik sebebimiz vsvs bilmisti baya canim..hatta şok oldum ben. Ama 10 gunluk surec vermisti.gerci burdaki arkdslarim zamana takilma diyor ama ben artk fal beklemiyorum ztn cok skldm 7 aydir.s.s milyon tane tarih bekledim hicbirnnde de haber gelmedi..sanmyrum daha gelmezde gayet devam edyr hayatinao zaman bekleyeyim biraz.. hiç biri online değil şu an..
2.side terbiyeni takin parazitZekadan konusana bak sen
Internette fal atmaktan zekan cürümüs senin Hadi sanada iyi dalasmalar
A ciddimisn ya öluyorum var ya okdr methediyollar ama bize cikmiyor.s.s cok bekledim hayatim ben okadni iyikide dusmemis ozaman
Lale Gül tarotunu beğenenler var ben baktırmadım ama baktıranların fallarından biliyorum başarılı tespitlerini eğer tarotsa baktırmak istediğinbinnaz da kerem ve selin dışında önerebileceğiniz var mı? biliyorum hepsi pembeci de.. kredim var
Banlandi sonunda kendi kendine konussun nasil terbiyesiz cahil insanlar denk geliyor bize neyse keyfimizi kaciramasin2.side terbiyeni takin parazit
Bana anda iyi olan biri lazim aslnda ya gelecekteen umit kestim.D.D.Dben en son derin e attım anda çok iyiydi gelecek için 3hafta var tavsiye ederim
Ben mesjlara yetisemedim canim ya erken gelsem baya yardircaktm ztn sinirliyimdeBanlandi sonunda kendi kendine konussun nasil terbiyesiz cahil insanlar denk geliyor bize neyse keyfimizi kaciramasin
O neyde iyiydi canim ya:)Kızlar venüsamber şuanda online.. İlgilenenlere duyrulur
Canım ben beğenmedim.. Ama beğenenleri çok burda o yüzden görmüşken onu bekleyenlere online olduğunu haber vereyim dedim..O neyde iyiydi canim ya:)
nurayya, sen bu adamı sevmeseydin bu denli etkilemezdi. acını çek sonra hayat devam edecek merak etme..
ben bu tip erkekler için kendi adıma artık şöyle bir taktik geliştirdim.. mesela adam bana sosyal medya-whatsapp vasıtasıyla iltifatlar,seviyorumlar,keşke yanımda olsanlar yazıp da sonra başka kızlarla aşna fişne görürsem anında altına annda yorum yapıştırıyorum; "oooo X beyimiz çapkınlık turlarında , bu sefer ki kız güzelmiş bak aferin, herkesle 2 çocuk hayalin varsa şimdiden ist.nüfusuna yaklaştın vs vs" diye.. gerizekalılar.. kendilerini çok cazibeli sanıyorlar ona yanarım.. belki diğer kızlarda bir ışık yanar diye yapıyorum..
eskiden olsa gurur diyip bir köşede ağlardım da artık şirazem kaydığına bi de o erkeklerin de öyle ciddi olmadıklarını başından beri bildiğimden sanırım,, çok eğlenceli oluyor.
evet sanırım mecburen tarot baktırmam gerek çünkü bir önceki tarot olunca aynı türden fal atabilirim sanıyorum.. bakalım hangisi rast gelirse.. aman beklediğim bişy de yok, soru yok, bomboş ama hesapta olmayan şeyleri bilenler olabiliyor, o nedenle yeni bir isim denemek isterim.Lale Gül tarotunu beğenenler var ben baktırmadım ama baktıranların fallarından biliyorum başarılı tespitlerini eğer tarotsa baktırmak istediğin
Sakin kereme baktirma cnm degmezvenüsambere baktırıcam zaten o cepte.. 2-3 ay oldu ben baktırmayalı..enerjim tutar onunla.. kerem artık sadece canlı fal bakıyormuşcanlıda sorun oluyor benim bilg.da sanırım
Grey sen sarayliya baktirdinmi nasildi sende?Canım ben beğenmedim.. Ama beğenenleri çok burda o yüzden görmüşken onu bekleyenlere online olduğunu haber vereyim dedim..
ayyy cidden mi Marple.. ben de üzülüyordum.. iyi bari kalsınSakin kereme baktirma cnm degmez
Son baktıranlar hiç memnun değil hatta dalga bile geçtiği oluyomuş yani alaycı tavırları falan varmışayyy cidden mi Marple.. ben de üzülüyordum.. iyi bari kalsın
Sen baktırdın mı saraylıya tolincim hiçGrey sen sarayliya baktirdinmi nasildi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?