Binnaz Abla

Canım yani ben de hala kararlar peşindeyim bana düşmez demek istedim orda.Nesibe'den alışkanlık olmus haddim degil lafı.

5. Falımı bakmadı Nesibe haklı olarak ya. Vakit geçmesi gerekiyor, tarot da baktıramam.Kahve de içme imkanım yok her istediğimde:) Yani ben de danışmanlık yapıyorum sizlere bu arada :) Beyza'cıgım da bana yapıyor sagolsun.

nesibeye ikinci fali baktirmak bi turlu kismet olmadi bana ya. Tarottansa kahve daha gercekci geliyo bana nedense canim bilmiyorum bide hep surekli baktirmayin falan denildi ya burda tarot icin nesibeye 14unde baktrm agustosun hep elim geri geri gidiyo baktiramiyorum azicik daha gecsin diye diye aylar geccek herhalde:)

ayrica yukarda kahin vanga gelecegi bildimi demissin canim ben hic bahsetmeden benin planlarimi bildi seyahat ve bi kac gorusmeyle ilgili cansununkini bildimi suan bende cok merak ediyorum ayrica cok fazla harf bildi

Son düzenleme:
..Yalnız o Serra nın yorumu nedir o öyle ya?Hani beğenmezsin anlarımda o ne tuhaf bi anlatım öyle.Çok iyi baksalar şüpheleniyoruz , kuş balık deseler küçümsüyoruz.Bizde bi tuhafız yani.

o kasitli yapilmis bence kesin eminim..cok umursamam onemli olan bana nasil baktigi ki yle kus bocek demedi halada bekliorum online olsada baktirsam diye

Ben Haziran dan bu zamana kadar 4 kez baktırdım Nesibe'ye ilk fal kahveydi.Belki ilk oldugundan belki kahve oldugundandı bilmiyorum, cok begendim. Diger fallarını da begendim ama onlarda artık daha cok soruya yöneldim o yuzden beklemem gerek. Nesibe benim su ana kadar baktırdıgım en iyi falcılardan bu arada.

Daha oncdde soyledim yanlis hatirlamiyosam nesibe benim erkek arkadasimla ilgili cok buyuk bi sirri bildi 2-3 kisi biliyo ben bile zorla ogrendim yuh demistim duyunca. Ama hakkini yiyemiycen kahin vanga nesibeye gore daha fazla sey bildi ama bunun sebebi kahve bakmasi bence. Malum tarotta tek bi konuya odaklanmak gerekiyo. Zaten nesibeden baskasina tarot baktirmam artik canim ya nesibe disinda birine baktiracaksam genellikle kahve olmasina dikkat ediyorum.

Son düzenleme:
Cansuuu kahve mi peki? Bir de gelecek konusunda var mı bildigi?

Yok canim kahve degildi katina gondermstm bn ama kndsde dedi kahve gnder onda ayrntli ciksr dedi valla su zaman kdr en tutarli seyleri bu dedi dedgi zmnda cok yakin bn onerrm kesnlkle su binzzdkiyms fln bin basar ya

şu serraya 1 yıldız veren üyenin yorumunu okudumda. bence o arkadaşın ya psikolojik sorunları var yada amacı bildiğin karalamak falcıyı. Türkçesi acayip bozuk zaten ne noktalama işareti, ne düzgün bir ifade. beynim döndü okurken aklımdaki kişi aklımdaki kişi lafından :S beğenmediysen bana uymadı dersin tek yıldız verirsin, ilk defa böyle destan yazan gördüm. var bunda bir iş.

ha birde şu tellwe sitesinde bir kız var, sürekli mithat mithat diye sayıklıyor çok gülüyorum ona.o gerçek mi ya?

Ayyyyyy bende ona cok gluyorm mitht asagi mitht yukariii ahahahhahahaha

Binnazdaki yeni kizlardann biri bu gece online olmazsa cildiricam yaa ayrica ben telwedeki o kizi cok merak ettim mithat sevgilisimi falcilardan biri mi:ď

Binnazdaki yeni kizlardann biri bu gece online olmazsa cildiricam yaa ayrica ben telwedeki o kizi cok merak ettim mithat sevgilisimi falcilardan biri mi:ď

Herlde eski sevglsiii olayi tam anlmdm bn ama 2lsfndn bri mithat kizin gerci bn farkszm sanki ama ahahhahahah

o kasitli yapilmis bence kesin eminim..cok umursamam onemli olan bana nasil baktigi ki yle kus bocek demedi halada bekliorum online olsada baktirsam diye

Bencede karalamak için yapılmış,hiç doğru değil,sonuçta bizde fal baktırıyoruz kisiyi satın almıyoruz.Böyle sanki kızı yerin dibine sokmak istercesine çok yanlış.

Kızlar katina falında eski bir çıktığımız hakkında bilgi alabiliyor muyuz illa ilişkimiz mi olması lazım ? benim hakkındaki düşünceleri felan öğrenebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…