Son anda vazgectim baktirmaktan :/
Haddin olmamakla ne alakasi var. Terzi kendi sokugunu dikemez ama baskasininkinde usta malum:) hep diyorum dertlerimiz olmasa bu fallarla bu kadar isimiz ne. Boyle derdimizi anlatmak ve karsiliginda yardim gormek ufak tefek fikirler duymak eminim hepimize iyi geliyodur canim
Kizlarrrrrrr kahinvanga superrrr benimmmm onerimdir kesnlkle
Kizlarrrrrrr kahinvanga superrrr benimmmm onerimdir kesnlkle
Canım yani ben de hala kararlar peşindeyim bana düşmez demek istedim orda.Nesibe'den alışkanlık olmus haddim degil lafı.
5. Falımı bakmadı Nesibe haklı olarak ya. Vakit geçmesi gerekiyor, tarot da baktıramam.Kahve de içme imkanım yok her istediğimde:) Yani ben de danışmanlık yapıyorum sizlere bu arada :) Beyza'cıgım da bana yapıyor sagolsun.
..Yalnız o Serra nın yorumu nedir o öyle ya?Hani beğenmezsin anlarımda o ne tuhaf bi anlatım öyle.Çok iyi baksalar şüpheleniyoruz , kuş balık deseler küçümsüyoruz.Bizde bi tuhafız yani.
nesibeye ikinci fali baktirmak bi turlu kismet olmadi bana ya. Tarottansa kahve daha gercekci geliyo bana nedense canim bilmiyorum bide hep surekli baktirmayin falan denildi ya burda tarot icin nesibeye 14unde baktrm agustosun hep elim geri geri gidiyo baktiramiyorum azicik daha gecsin diye diye aylar geccek herhalde:)
Ben Haziran dan bu zamana kadar 4 kez baktırdım Nesibe'ye ilk fal kahveydi.Belki ilk oldugundan belki kahve oldugundandı bilmiyorum, cok begendim. Diger fallarını da begendim ama onlarda artık daha cok soruya yöneldim o yuzden beklemem gerek. Nesibe benim su ana kadar baktırdıgım en iyi falcılardan bu arada.
Ayy nasil sevindim anlatamam begenmemis olsan kendimi cok suclu hissedicektimm
o kasitli yapilmis bence kesin eminim..cok umursamam onemli olan bana nasil baktigi ki yle kus bocek demedi halada bekliorum online olsada baktirsam diye
Cansuuu kahve mi peki? Bir de gelecek konusunda var mı bildigi?
şu serraya 1 yıldız veren üyenin yorumunu okudumda. bence o arkadaşın ya psikolojik sorunları var yada amacı bildiğin karalamak falcıyı. Türkçesi acayip bozuk zaten ne noktalama işareti, ne düzgün bir ifade. beynim döndü okurken aklımdaki kişi aklımdaki kişi lafından :S beğenmediysen bana uymadı dersin tek yıldız verirsin, ilk defa böyle destan yazan gördüm. var bunda bir iş.
ha birde şu tellwe sitesinde bir kız var, sürekli mithat mithat diye sayıklıyor çok gülüyorum ona.o gerçek mi ya?
Binnazdaki yeni kizlardann biri bu gece online olmazsa cildiricam yaaayrica ben telwedeki o kizi cok merak ettim mithat sevgilisimi falcilardan biri mi:ď
Herlde eski sevglsiii olayi tam anlmdm bn ama 2lsfndn bri mithat kizin gerci bn farkszm sanki ama ahahhahahah
mithat bana dönecek mi mithat duyguylan ayrılacak mı hahahahhaha hay allahım ya :)
o kasitli yapilmis bence kesin eminim..cok umursamam onemli olan bana nasil baktigi ki yle kus bocek demedi halada bekliorum online olsada baktirsam diye
Bencede karalamak için yapılmış,hiç doğru değil,sonuçta bizde fal baktırıyoruz kisiyi satın almıyoruz.Böyle sanki kızı yerin dibine sokmak istercesine çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?