Binnaz Abla

Ben yeni baktirdim deepim cok begendim mevcut durum analizi cok iyiydi gelecek icin biraz uzak zaman verdi ama olsun ciksinda beklerim cok onemli degil :)
Daha yeni çarşaf gibi ikinci fal listemi yayınladım ve kendimden çok utandım cozutmuşum fal konusunda ve tam fal orucuna girdim saraylı geri döndü. Acep onun için bozsam mı? bir de hani, yakalaybilmek adına mesela bugün bi kahve içsem ve mesela 2 gün sonra yakaladım diyelim bişey olur mu ki?

Himmmmmm duvarinda yaziyo ne zaman girecegi onu takip edip bir iki saat oncesinden kahveni ic bence bide o ogrenci sanirim butunlemeleri falan olursa uzun sure gelemeyebilir o yuzden buralardayken kacirma derim ben taaa ay basindan beri bekloyodum onun gelmesini ama genede sen bilirsin canim :)

Tamam canım öyle yaparım artık bi gözüm onda beklerim :) İnşallah çıkar güzel falların canım, geç olsun ama sonu güzel olsun yeterki

Grey sen sarayliya baktirdinmi nasildi sende?
Tolincim kahve baktırdım eylül ayında..durum analizi falan fena değildi.. Dediği ufak bişey çıkmıştı sadece uzak biyerden arkadaşın ziyaretine gelicek demişti o dediği çıktı.. Asıl konuyla ilgili dedikleri patladı gibi.. Ama emek vererek bakıyor.. Deneyebilirsin kesinlikle ayrıntılı

Tamam canım öyle yaparım artık bi gözüm onda beklerim :) İnşallah çıkar güzel falların canım, geç olsun ama sonu güzel olsun yeterki
Aynen oyle canim sonu guzel olsunda sorun degil bekleriz

Saol canim denedim zaten bakalim cikicakmi bekliyorum

tolin birine duvarından 5 saat önce cevap olarak yazmış "bu sabah değişen durumlardan ötürü bu hafta başka hiç açamayabilirim, tekrar bildireceğim."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…