Ben yeni baktirdim deepim cok begendim mevcut durum analizi cok iyiydi gelecek icin biraz uzak zaman verdi ama olsun ciksinda beklerim cok onemli degil :)Sen baktırdın mı saraylıya tolincim hiç
Daha yeni çarşaf gibi ikinci fal listemi yayınladım ve kendimden çok utandım cozutmuşum fal konusunda ve tam fal orucuna girdim saraylı geri döndü. Acep onun için bozsam mı? bir de hani, yakalaybilmek adına mesela bugün bi kahve içsem ve mesela 2 gün sonra yakaladım diyelim bişey olur mu ki?Ben yeni baktirdim deepim cok begendim mevcut durum analizi cok iyiydi gelecek icin biraz uzak zaman verdi ama olsun ciksinda beklerim cok onemli degil :)
Ben yeni baktirdim deepim cok begendim mevcut durum analizi cok iyiydi gelecek icin biraz uzak zaman verdi ama olsun ciksinda beklerim cok onemli degil :)
Himmmmmm duvarinda yaziyo ne zaman girecegi onu takip edip bir iki saat oncesinden kahveni ic bence bide o ogrenci sanirim butunlemeleri falan olursa uzun sure gelemeyebilir o yuzden buralardayken kacirma derim ben taaa ay basindan beri bekloyodum onun gelmesini ama genede sen bilirsin canim :)Daha yeni çarşaf gibi ikinci fal listemi yayınladım ve kendimden çok utandım cozutmuşum fal konusunda ve tam fal orucuna girdim saraylı geri döndü. Acep onun için bozsam mı? bir de hani, yakalaybilmek adına mesela bugün bi kahve içsem ve mesela 2 gün sonra yakaladım diyelim bişey olur mu ki?
Tellwe.com da saraylihanim:)kim neye nerede bakıyor?
Tellwe.com da saraylihanim:)
Tamam canım öyle yaparım artık bi gözüm onda beklerim :) İnşallah çıkar güzel falların canım, geç olsun ama sonu güzel olsun yeterkiHimmmmmm duvarinda yaziyo ne zaman girecegi onu takip edip bir iki saat oncesinden kahveni ic bence bide o ogrenci sanirim butunlemeleri falan olursa uzun sure gelemeyebilir o yuzden buralardayken kacirma derim ben taaa ay basindan beri bekloyodum onun gelmesini ama genede sen bilirsin canim :)
Tolincim kahve baktırdım eylül ayında..durum analizi falan fena değildi.. Dediği ufak bişey çıkmıştı sadece uzak biyerden arkadaşın ziyaretine gelicek demişti o dediği çıktı.. Asıl konuyla ilgili dedikleri patladı gibi.. Ama emek vererek bakıyor.. Deneyebilirsin kesinlikle ayrıntılıGrey sen sarayliya baktirdinmi nasildi sende?
Evet canim ben kahve baktirdim 25 tl ama yakalamasi biraz zor:)kahve falımı tolin?
Aynen oyle canim sonu guzel olsunda sorun degil beklerizTamam canım öyle yaparım artık bi gözüm onda beklerim :) İnşallah çıkar güzel falların canım, geç olsun ama sonu güzel olsun yeterki
Saol canim denedim zaten bakalim cikicakmi bekliyorumTolincim kahve baktırdım eylül ayında..durum analizi falan fena değildi.. Dediği ufak bişey çıkmıştı sadece uzak biyerden arkadaşın ziyaretine gelicek demişti o dediği çıktı.. Asıl konuyla ilgili dedikleri patladı gibi.. Ama emek vererek bakıyor.. Deneyebilirsin kesinlikle ayrıntılı
Evet canim ben kahve baktirdim 25 tl ama yakalamasi biraz zor:)
Oyyyyy ne diyim takip et o zaman deepim hem bu arada baktirmayip fal orucuna devam etmis olursuntolin birine duvarından 5 saat önce cevap olarak yazmış "bu sabah değişen durumlardan ötürü bu hafta başka hiç açamayabilirim, tekrar bildireceğim."
Ugga bende anda çok iyiydi ama dediği şey 1 ay 3 hafta önce gerçekleşti verdiği zamandansaraylıya kasımda baktırmıştım en son sanırım, dediklerinden çıkanlar oldu ama asıl ugga bilmiş..o da ortalarda yok yine
Zaten selenadaki beklemede artık ben de oruca devam, vardır bunda da bir hayır diyelimOyyyyy ne diyim takip et o zaman deepim hem bu arada baktirmayip fal orucuna devam etmis olursun
Selena bende gumlemisti bakalim sana cikicakmiZaten selenadaki beklemede artık ben de oruca devam, vardır bunda da bir hayır diyelim
Ugga'yı ben de çok ama çok beğenmiştim. Durum analizi ve an muhteşemdi. Zaman olarak sadece yakın dedisaraylıya kasımda baktırmıştım en son sanırım, dediklerinden çıkanlar oldu ama asıl ugga bilmiş..o da ortalarda yok yine
Ben de zaten gümlerse alayı birden gümleyecek, bir tane farklı falım yokSelena bende gumlemisti bakalim sana cikicakmi
Nurayya, bu heriflerin allah belasini versin. Senin adamin a boyu posu derilir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?