Binnaz Abla

venüsambere baktırıcam zaten o cepte.. 2-3 ay oldu ben baktırmayalı..enerjim tutar onunla.. kerem artık sadece canlı fal bakıyormuş canlıda sorun oluyor benim bilg.da sanırım
Kerem tabi canli fal bakar.. canli falda herseyi sana soruyo sonra kafasina gore atiyor.s

Kerem tabi canli fal bakar.. canli falda herseyi sana soruyo sonra kafasina gore atiyor.s
Doğru söylüyorsun arkadaşım..bana yazılı bakmıştı fosss çok sıradan yüzeysel bir faldı hatta iadesini istemiştim..ama canlı baktıkları çok memnun kalmıştı ..bazıları çok uyanık oluyoryaaa

Bırde burda lale gül çok beğenilmiş..geçen yıl baktırmıştım ona kişilik ve an analizleri doğruydu ama gelecek oda fossssssssss..çokta aman aman beni şaşırtabilecek bişey bilemedi yanı bana profosyonel gelmedi.. belki benim enerjim tutmadı..falcı yorumlarınada aldanmayın dostlar.. öyle yorumlar okuyorumki ağzım açık kalıyor herkes kahin anasını satım..burdan sorun daha sağlıklı bence..bizler en doğru ve gerçek yönlendirmeleri yapıyoruz zaten..

lale gül bana bir hafta verdi yahu dedim adamla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyor yok bana güven falan filan .GÜMM

Sakin ha bir daha soyleyeyim olmadik biri ile evlendirdi beni o kadar fos ki tarisiz

bende hic begenmedim

Bence insanların üzgün durumlarından faydalanıyorlar genelde bunlar..dürüst olanları tezih ederek söylüyorum..moral zaten bozok hemen fal baktırıyoruz..biri belki güzel bişey der içimiz ferahlar diye.onlarda bi güzel allayıp pullayıp gönderiyolar..o anda duymak istediklerimizi duyuncada hemen yıldızlı panlar,övgüler v.s..sonradaaa gümmmmmm oluyoruz..psikolojik bi durum galiba..

Eminenin dediği bir şey çıktı. Çok şiddetli bir tartışma yaşayacağımı söylemişti biriyle. Oldu.
emineye ben de attım da inanılmaz pozitif ötesi bir yorum yapmış.. yani bu konuda selin imeri geçmiş durumda bende.. özetle bir sürü talibim olacak, yakısıklı biriyle çıkmaya başlayacağım sonuçta ama tarifine göre afet-i devran olacak o kişi .. hem de bana aşık olacak o kişi.. geride de bekleyenlerim olacak.. yani o hayat benim olsun fakire fukaraya yardım edicem fal paralarının yerine

Hahahah of ya selin imer iyi sanip fal attim gitti paralar of babam geberticrk artik beni ya sanirim bilgeye de seline de inanamiycam :) emine tuhafti ya keske ciksa ama hic sanmiyorum benim falim da fos kizlsr eminede

Hahahah of ya selin imer iyi sanip fal attim gitti paralar of babam geberticrk artik beni ya sanirim bilgeye de seline de inanamiycam :) emine tuhafti ya keske ciksa ama hic sanmiyorum benim falim da fos kizlsr eminede
selinin falında çıkanlar olmuştu ama asıl olay çıkmadı ki zaten sağlam derecede pembe tablo idi.. hatta aksi oldu.. ama yine de diğer ayrıntılar iyiydi.. eminenin türkçesi bozuk değildi yalnız bende kızlar.. başka bir emine'ye mi attım nedir? ya da gittikçe düzeltiyor

Sorun tam olarak turkce de degil aslinda canim yani konudan konuya atlamasi falandi. Zaten selin imer de benden onceki herkesin falina 10 dk da bakti sira bana geldi yarim saattir bekliyor acaba boyle berbat bi fali nasil pembelestiririm diye mi dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…