Kerem tabi canli fal bakar.. canli falda herseyi sana soruyo sonra kafasina gore atiyor.svenüsambere baktırıcam zaten o cepte.. 2-3 ay oldu ben baktırmayalı..enerjim tutar onunla.. kerem artık sadece canlı fal bakıyormuşcanlıda sorun oluyor benim bilg.da sanırım
Doğru söylüyorsun arkadaşım..bana yazılı bakmıştı fosss çok sıradan yüzeysel bir faldı hatta iadesini istemiştim..ama canlı baktıkları çok memnun kalmıştı ..bazıları çok uyanık oluyoryaaaKerem tabi canli fal bakar.. canli falda herseyi sana soruyo sonra kafasina gore atiyor.s
Bırde burda lale gül çok beğenilmiş..geçen yıl baktırmıştım ona kişilik ve an analizleri doğruydu ama gelecek oda fossssssssss..çokta aman aman beni şaşırtabilecek bişey bilemedi yanı bana profosyonel gelmedi.. belki benim enerjim tutmadı..falcı yorumlarınada aldanmayın dostlar.. öyle yorumlar okuyorumki ağzım açık kalıyor herkes kahin anasını satım..burdan sorun daha sağlıklı bence..bizler en doğru ve gerçek yönlendirmeleri yapıyoruz zaten..
canım güldürdün beni allahda seni güldürsün emii..lale gül bana bir hafta verdi yahu dedim adamla hiç konuşmuyoruz selam bile vermiyor yok bana güven falan filan .GÜMM
Sakin ha bir daha soyleyeyim olmadik biri ile evlendirdi beni o kadar fos ki tarisizDoğru söylüyorsun arkadaşım..bana yazılı bakmıştı fosss çok sıradan yüzeysel bir faldı hatta iadesini istemiştim..ama canlı baktıkları çok memnun kalmıştı ..bazıları çok uyanık oluyoryaaa
bende hic begenmedimBırde burda lale gül çok beğenilmiş..geçen yıl baktırmıştım ona kişilik ve an analizleri doğruydu ama gelecek oda fossssssssss..çokta aman aman beni şaşırtabilecek bişey bilemedi yanı bana profosyonel gelmedi.. belki benim enerjim tutmadı..falcı yorumlarınada aldanmayın dostlar.. öyle yorumlar okuyorumki ağzım açık kalıyor herkes kahin anasını satım..burdan sorun daha sağlıklı bence..bizler en doğru ve gerçek yönlendirmeleri yapıyoruz zaten..
Aalında onlar bize çakallık yapmaya çalışıyorken biz onlara yapıp tongaya düşürebilsek ne güzel olurdu dimi..Sakin ha bir daha soyleyeyim olmadik biri ile evlendirdi beni o kadar fos ki tarisiz
ben söyliiim bilge olabildiğine olumsuz bakıp selin ise olabildiğine olumlu olabilir :)Of selin imerle bilge ozdogruya ayni fincani attim bakalim ne olacak kizlarkizlar iyi ki varsiniz ya, cok iyi geliyo burda sizinle konusmak
ben söyliiim bilge olabildiğine olumsuz bakıp selin ise olabildiğine olumlu olabilir :)
Eminenin dediği bir şey çıktı. Çok şiddetli bir tartışma yaşayacağımı söylemişti biriyle. Oldu.
emineye ben de attım da inanılmaz pozitif ötesi bir yorum yapmış.. yani bu konuda selin imeri geçmiş durumda bende.. özetle bir sürü talibim olacak, yakısıklı biriyle çıkmaya başlayacağım sonuçta ama tarifine göre afet-i devran olacak o kişiEminenin dediği bir şey çıktı. Çok şiddetli bir tartışma yaşayacağımı söylemişti biriyle. Oldu.
belki de bizi şaşırtırlar bu sefer :) bakalımHahah bakalim canim kiyaslamis oluruz hem hep beraber de eski mesajlari okudum topikteki var ya bilgeye resmen giden parama uzulmeye basladim daha falim gelmeden
emineye ben de attım da inanılmaz pozitif ötesi bir yorum yapmış.. yani bu konuda selin imeri geçmiş durumda bende.. özetle bir sürü talibim olacak, yakısıklı biriyle çıkmaya başlayacağım sonuçta ama tarifine göre afet-i devran olacak o kişi.. hem de bana aşık olacak o kişi.. geride de bekleyenlerim olacak.. yani o hayat benim olsun fakire fukaraya yardım edicem fal paralarının yerine
selinin falında çıkanlar olmuştu ama asıl olay çıkmadı ki zaten sağlam derecede pembe tablo idi.. hatta aksi oldu.. ama yine de diğer ayrıntılar iyiydi.. eminenin türkçesi bozuk değildi yalnız bende kızlar.. başka bir emine'ye mi attım nedir?Hahahah of ya selin imer iyi sanip fal attim gitti paralar of babam geberticrk artik beni ya sanirim bilgeye de seline de inanamiycam :) emine tuhafti ya keske ciksa ama hic sanmiyorum benim falim da fos kizlsr eminede
selinin falında çıkanlar olmuştu ama asıl olay çıkmadı ki zaten sağlam derecede pembe tablo idi.. hatta aksi oldu.. ama yine de diğer ayrıntılar iyiydi.. eminenin türkçesi bozuk değildi yalnız bende kızlar.. başka bir emine'ye mi attım nedir?ya da gittikçe düzeltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?