Binnaz Abla

Ufak tefek şeyleri çıkar eminenin. Ben hiç zannetmiyorum ki geri kalan şeyler de çıksın. Bana da benzer bir tabloyu kurdu.

Ufak tefek şeyleri çıkar eminenin. Ben hiç zannetmiyorum ki geri kalan şeyler de çıksın. Bana da benzer bir tabloyu kurdu.
bana ufak bişy de yazmamış, ne kötü ! bir tek mide rahatsızlığımdan bahsetmiş.. ona yazdığım acı tablodan çıkarmıştır onuda, mide ne yapsın dalak ne yapsın

Of selin imerin fali geldi bana cok guzl sozler soylemis cok mantkli konusmus ama fal adina olan seyler yani su olacak bu olacak dedikleri im kan siz tam bir fiyasko yani onun disinda iyi biri muhakkak

Mesela; eline bir miktar para geçecek, biriyle tartışacaksın, biri senden hoşlanıyor gibi şeyler. Über zengin yakışıklı biriyle tanışma ihtimalim yok benim.

Niye oyle diyorsun belli mi oluuurr :) aman hayirlisi olsun da uber tipsiz bed parasiz olsun yeter ki seveyim ya yeterki asik olayim

Hahahah of ya selin imer iyi sanip fal attim gitti paralar of babam geberticrk artik beni ya sanirim bilgeye de seline de inanamiycam :) emine tuhafti ya keske ciksa ama hic sanmiyorum benim falim da fos kizlsr eminede

Sen baba parasiyla mi fal baktiriyorsun kiz Kredi kartindan direk cektirme bari adam extrede binnazabla gorunce dellenmesin

Takdir ettim seni, insan kendi parasina zor kiyiyor be, ez gitsin babanin paralarini

Sen baba parasiyla mi fal baktiriyorsun kiz Kredi kartindan direk cektirme bari adam extrede binnazabla gorunce dellenmesin

Takdir ettim seni, insan kendi parasina zor kiyiyor be, ez gitsin babanin paralarini

hhahahahhaha benım kı gecen gun dedı goruyorumm aradaaaa extrede dıyeeee
-ııı hıhıhı
falan sebeklık yapıp ortamı terk ettım allahtan bı tane baktırmısım hahahhahahahah hayır olay derdın ne yavrumaa manyakmısın sen falmı baktırıyorsunaa baglıycak cık işin içinden çıkabilirsen

paypal postaci diye cikiyor sanirim binnaz abla diye cikmiyor ama anladi artik hrrhalde babam. Zaten kendi parana kiyamiyorsun ama napiyim yasim 21 okuyorum kendi parami kazanabilecegim bi durum yok onun parasiyla nasil karnimi doyuruyorsam okulumu okuyorsam falimi da oyle baktiriyorum ne yapiyim, aman kizlar allah elin oglunun parasina muhtac etmesin de, ya kendi paramizdan baktiralim ya babamizin parasindan. Yaa cok utandim ama soylemeden edemiycem:)

Banada eminenin ddiği ufak birşey çıktı bugün hele şükür..s harfli birinden temiz haber alacaksın demişti 3 hafta önce bugün kızkardeşimim bir erkek çocuğu olacağını öğrendim sevindik tabii.kızkardeşimin ismine s harfiyle başlıyor..hadı bakalım diğer dedikleride çıkar.inş..bu arada emine yazımını baya düzelmiş baktıkça düzeliyor..benim doğal katıksız falcım oo..

hahahhahahaha kendımı gordummm ..
hahahahaha babaların tepkısı komık oluyor ama yakında sopaa yemezsekkk ıyıdırrrr

Adamdan ayip be, bari mobil odeme yap Kontorlu hat al kendi ustune, fatura parasini babandan al

Ikisinn yorumu hakkinda bilgi donermisin canim

Canim bilge daha yorumlamadi, selin imer az once gonderdi. Oncelijle cok anlasilir bi faldi soylemeden edemiycem ayrica cok mantikli sozleri vardi ama martin ilk gunleri o kisinin beni arayacagini soyledi ki im kan siz kizlar gercekfen imkansiz. Bide benim ondan sonra da bi iliskim oldu anabitti onun simdi iliskisi var dedim ya okumadi ya anlamadi, yorumda sanki brnim suan sevgilim varmista onun da gunibirlik salak sacma iliskileri varmis gibi konusmus. Bilge de gonderir gondermez yazicam

Senin moralini bozmayayim caim hani kerem bei olmadik adamla evlendirmisti selinde olumlu konusmustu ama o da olmaz birsey gayet guzel cumleler kuruyor ama yok canim selin orda bitti benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…