emineye ben de attım da inanılmaz pozitif ötesi bir yorum yapmış.. yani bu konuda selin imeri geçmiş durumda bende.. özetle bir sürü talibim olacak, yakısıklı biriyle çıkmaya başlayacağım sonuçta ama tarifine göre afet-i devran olacak o kişi.. hem de bana aşık olacak o kişi.. geride de bekleyenlerim olacak.. yani o hayat benim olsun fakire fukaraya yardım edicem fal paralarının yerine
Ufak tefek şeyleri çıkar eminenin. Ben hiç zannetmiyorum ki geri kalan şeyler de çıksın. Bana da benzer bir tabloyu kurdu.
bana ufak bişy de yazmamış, ne kötü ! bir tek mide rahatsızlığımdan bahsetmiş.. ona yazdığım acı tablodan çıkarmıştır onuda, mide ne yapsın dalak ne yapsınUfak tefek şeyleri çıkar eminenin. Ben hiç zannetmiyorum ki geri kalan şeyler de çıksın. Bana da benzer bir tabloyu kurdu.
Eminenin dedigi ufak bisey cikti millet asil konuyla alakali değil ama olsun .Bilin istedim
Mesela; eline bir miktar para geçecek, biriyle tartışacaksın, biri senden hoşlanıyor gibi şeyler. Über zengin yakışıklı biriyle tanışma ihtimalim yok benim.
Benimde kesin patlayacagi ufak tefek dedikleri bile cikmadibana 3 hafta verdi patlayacağı kesin
Hahahah of ya selin imer iyi sanip fal attim gitti paralar of babam geberticrk artik beni ya sanirim bilgeye de seline de inanamiycam :) emine tuhafti ya keske ciksa ama hic sanmiyorum benim falim da fos kizlsr eminede
Sen baba parasiyla mi fal baktiriyorsun kizKredi kartindan direk cektirme bari adam extrede binnazabla gorunce dellenmesin
Takdir ettim seni, insan kendi parasina zor kiyiyor be, ez gitsin babanin paralarini
Sen baba parasiyla mi fal baktiriyorsun kizKredi kartindan direk cektirme bari adam extrede binnazabla gorunce dellenmesin
Takdir ettim seni, insan kendi parasina zor kiyiyor be, ez gitsin babanin paralarini
Ikisinn yorumu hakkinda bilgi donermisin canimOf selin imerle bilge ozdogruya ayni fincani attim bakalim ne olacak kizlarkizlar iyi ki varsiniz ya, cok iyi geliyo burda sizinle konusmak
Hahahahaha alemsin bende de gastr ulser karisimi gibi birsy varbana ufak bişy de yazmamış, ne kötü ! bir tek mide rahatsızlığımdan bahsetmiş.. ona yazdığım acı tablodan çıkarmıştır onuda, mide ne yapsın dalak ne yapsın
paypal postaci diye cikiyor sanirim binnaz abla diye cikmiyor ama anladi artik hrrhalde babam. Zaten kendi parana kiyamiyorsun ama napiyim yasim 21 okuyorum kendi parami kazanabilecegim bi durum yok onun parasiyla nasil karnimi doyuruyorsam okulumu okuyorsam falimi da oyle baktiriyorum ne yapiyim, aman kizlar allah elin oglunun parasina muhtac etmesin de, ya kendi paramizdan baktiralim ya babamizin parasindan. Yaa cok utandim ama soylemeden edemiycem:)
paypal postaci diye cikiyor sanirim binnaz abla diye cikmiyor ama anladi artik hrrhalde babam. Zaten kendi parana kiyamiyorsun ama napiyim yasim 21 okuyorum kendi parami kazanabilecegim bi durum yok onun parasiyla nasil karnimi doyuruyorsam okulumu okuyorsam falimi da oyle baktiriyorum ne yapiyim, aman kizlar allah elin oglunun parasina muhtac etmesin de, ya kendi paramizdan baktiralim ya babamizin parasindan. Yaa cok utandim ama soylemeden edemiycem:)
Ikisinn yorumu hakkinda bilgi donermisin canim
Adamdan ayip be, bari mobil odeme yapKontorlu hat al kendi ustune, fatura parasini babandan al
Senin moralini bozmayayim caim hani kerem bei olmadik adamla evlendirmisti selinde olumlu konusmustu ama o da olmaz birsey gayet guzel cumleler kuruyor ama yok canim selin orda bitti benim icinCanim bilge daha yorumlamadi, selin imer az once gonderdi. Oncelijle cok anlasilir bi faldi soylemeden edemiycem ayrica cok mantikli sozleri vardi ama martin ilk gunleri o kisinin beni arayacagini soyledi ki im kan siz kizlar gercekfen imkansiz. Bide benim ondan sonra da bi iliskim oldu anabitti onun simdi iliskisi var dedim ya okumadi ya anlamadi, yorumda sanki brnim suan sevgilim varmista onun da gunibirlik salak sacma iliskileri varmis gibi konusmus. Bilge de gonderir gondermez yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?