hahahhahahaha kendımı gordummm ..
hahahahaha babaların tepkısı komık oluyor ama yakında sopaa yemezsekkk ıyıdırrrr
Senin moralini bozmayayim caim hani kerem bei olmadik adamla evlendirmisti selinde olumlu konusmustu ama o da olmaz birsey gayet guzel cumleler kuruyor ama yok canim selin orda bitti benim icin
bana eline bir para geçicek demiş, aslında o para 1 ay önce geçti de acaba yine bir yerden bşey mi gelecek...off allahım olsun ne olur paraya sıkışığım bu aralar.. ne çok sevinirim :)Banada eminenin ddiği ufak birşey çıktı bugün hele şükür..s harfli birinden temiz haber alacaksın demişti 3 hafta önce bugün kızkardeşimim bir erkek çocuğu olacağını öğrendim sevindik tabii.kızkardeşimin ismine s harfiyle başlıyor..hadı bakalım diğer dedikleride çıkar.inş..bu arada emine yazımını baya düzelmiş baktıkça düzeliyor..benim doğal katıksız falcım oo..
Yurt disinda okuyorum canim burdan mobil odeme gecmiyor diye biliyorum
Ben de yurtdisindayim , tellwenin dolarla cekme muhabbeti yzuunden kendime hat alip, buraya getiirp fal amacli kullanicam
İnş canım bence emine çokda boş biri değil bekle bakalım..bana eline bir para geçicek demiş, aslında o para 1 ay önce geçti de acaba yine bir yerden bşey mi gelecek...off allahım olsun ne olur paraya sıkışığım bu aralar.. ne çok sevinirim :)
Ben selin e sınav sonucu sormuştum tabiki patladı ;[
Ben seline şu ana kadar 3 kez baktırmışlığım var..şimdiye kadar ilk baktığı falda dediği bişeyi tarıhi tarihine tutturdu.. onun dışında dediği bişeyi yaşamadım şimdilik..ama doğru düzgün yazıyor yazım konusunda başarılı..acaba oda bozdumu..Ben selin e sınav sonucu sormuştum tabiki patladı ;[
Offfff cok uzuluyorum ya boyle seylere vallahi binnaz ablaya su topigin linkini aticam bak gor falcilarini diye yayani sirf para kazanmak icin de boyle umut tacirligi yapilmaz
Acaba diyorum binnazda olumsuz yorum yapmak yasakmı?..biri yazmıştı burdan diye hatırlıyorum..olumsuz yorum yapmak yasak diye binnazda doğru olabilirmi..şüphelendim şimdi.Offfff cok uzuluyorum ya boyle seylere vallahi binnaz ablaya su topigin linkini aticam bak gor falcilarini diye yayani sirf para kazanmak icin de boyle umut tacirligi yapilmaz
Acaba diyorum binnazda olumsuz yorum yapmak yasakmı?..biri yazmıştı burdan diye hatırlıyorum..olumsuz yorum yapmak yasak diye binnazda doğru olabilirmi..şüphelendim şimdi.
Bilge zaten olumsuzluklar kraliçesi,oda kimseye olumlu yorum yapmaz..ben sevmem onu zten sadece kart okur his hiç yoktur onda..Bilmiyorum ama Bilge bana olumlu değildi
Selin pembe tabloyu seviyor biraz hersey gulluk gulistanlik ona goreAynen canim zaten olmayacagi cok belli hic umutlanmadim o yuzden bilgeyi cok merak ediyorum ama sabirsizlikla bekliyorum. Selinin fali kesin cikmadi mi yoksa sen mi imkansiz diye dusunuyorsun
Yapıyorlar maalesef Binnaz abladakilerin yüzde doksanı böyle sakın puanlarına aldanma
Acaba diyorum binnazda olumsuz yorum yapmak yasakmı?..biri yazmıştı burdan diye hatırlıyorum..olumsuz yorum yapmak yasak diye binnazda doğru olabilirmi..şüphelendim şimdi.
Selin pembe tabloyu seviyor biraz hersey gulluk gulistanlik ona gore
Bilge zaten olumsuzluklar kraliçesi,oda kimseye olumlu yorum yapmaz..ben sevmem onu zten sadece kart okur his hiç yoktur onda..
Canim ben daha kucucuktum 17 yasindaydim tam 4 yil once, bilge bana o zamanlar bi cocuk vardi daha hazirliktaydim diralamisti olumsuz berbat seyleri tabi o zamanlar kaldiramamistim kucucuktum bi daha asla bilgeye atmiycam demistim ama dedigi gibi de oldu ya, cidden de oljmlu hic bir tarafi ykktu benim olayin. Yani ben tamamen yalan oldugunu dusunmuyorum ama 3 yildur da fal atmadim ona bakalim bugjnku nasil gelecek
bende eskiden 2 kez baktırmıtım ona lki olumluydu,2. falımın ilkiyle tamamen zıttıydı öldürmüştü herşeyi.. demekki kaderimi aniden değiştirdi ..ben iyi elektrik alamadım ondan ..bidahada baktırmam zaten yazık paralarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?