Binnaz Abla

Senin moralini bozmayayim caim hani kerem bei olmadik adamla evlendirmisti selinde olumlu konusmustu ama o da olmaz birsey gayet guzel cumleler kuruyor ama yok canim selin orda bitti benim icin

Aynen canim zaten olmayacagi cok belli hic umutlanmadim o yuzden bilgeyi cok merak ediyorum ama sabirsizlikla bekliyorum. Selinin fali kesin cikmadi mi yoksa sen mi imkansiz diye dusunuyorsun

bana eline bir para geçicek demiş, aslında o para 1 ay önce geçti de acaba yine bir yerden bşey mi gelecek...off allahım olsun ne olur paraya sıkışığım bu aralar.. ne çok sevinirim :)

Ben selin e sınav sonucu sormuştum tabiki patladı ;[

Bir tane olumsuz yorum yaptı diyeni
duymadım

Son düzenleme:
Ben selin e sınav sonucu sormuştum tabiki patladı ;[
Ben seline şu ana kadar 3 kez baktırmışlığım var..şimdiye kadar ilk baktığı falda dediği bişeyi tarıhi tarihine tutturdu.. onun dışında dediği bişeyi yaşamadım şimdilik..ama doğru düzgün yazıyor yazım konusunda başarılı..acaba oda bozdumu..

Offfff cok uzuluyorum ya boyle seylere vallahi binnaz ablaya su topigin linkini aticam bak gor falcilarini diye ya yani sirf para kazanmak icin de boyle umut tacirligi yapilmaz
Acaba diyorum binnazda olumsuz yorum yapmak yasakmı?..biri yazmıştı burdan diye hatırlıyorum..olumsuz yorum yapmak yasak diye binnazda doğru olabilirmi..şüphelendim şimdi.

Aynen canim zaten olmayacagi cok belli hic umutlanmadim o yuzden bilgeyi cok merak ediyorum ama sabirsizlikla bekliyorum. Selinin fali kesin cikmadi mi yoksa sen mi imkansiz diye dusunuyorsun
Selin pembe tabloyu seviyor biraz hersey gulluk gulistanlik ona gore

Yapıyorlar maalesef Binnaz abladakilerin yüzde doksanı böyle sakın puanlarına aldanma

Haklisin canim aynen oyle, of ya o zaman insanlar kandirilmak istiyor insan hic mi anlamaz durumunu az cok tahmin edemez boyle pembe tablolara aldanip yapistiriyorlar puanlari

Acaba diyorum binnazda olumsuz yorum yapmak yasakmı?..biri yazmıştı burdan diye hatırlıyorum..olumsuz yorum yapmak yasak diye binnazda doğru olabilirmi..şüphelendim şimdi.

yok bebegim sanmam olumsuz gelen falim cok oldu benim

Selin pembe tabloyu seviyor biraz hersey gulluk gulistanlik ona gore

Offf allahim kalbimi bi bes dkligina ona verebilse gorecek durumdaki karalari da iste :)

Bilge zaten olumsuzluklar kraliçesi,oda kimseye olumlu yorum yapmaz..ben sevmem onu zten sadece kart okur his hiç yoktur onda..

Canim ben daha kucucuktum 17 yasindaydim tam 4 yil once, bilge bana o zamanlar bi cocuk vardi daha hazirliktaydim diralamisti olumsuz berbat seyleri tabi o zamanlar kaldiramamistim kucucuktum bi daha asla bilgeye atmiycam demistim ama dedigi gibi de oldu ya, cidden de oljmlu hic bir tarafi ykktu benim olayin. Yani ben tamamen yalan oldugunu dusunmuyorum ama 3 yildur da fal atmadim ona bakalim bugjnku nasil gelecek

bende eskiden 2 kez baktırmıtım ona lki olumluydu,2. falımın ilkiyle tamamen zıttıydı öldürmüştü herşeyi.. demekki kaderimi aniden değiştirdi ..ben iyi elektrik alamadım ondan ..bidahada baktırmam zaten yazık paralarıma

Banada dediği çıktı

Peki ilk fali mi cikar gibi oldu ikincisi mi cunku tamamen zitsa biri mutlaka cikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…