Binnaz Abla

Peki ilk fali mi cikar gibi oldu ikincisi mi cunku tamamen zitsa biri mutlaka cikmistir
İLK falı gibi gidiyor herşey tabi onun dediği gibi değil herşey ama olumsuz bişey yaşamıyorum..ama sadece kart anlamlarına göre diyor..hissiat yok kartlarla bağlantı kuramıyor,bu kartın sana şunu diyor bu kart şunu diyor gibi,tabii enerji meselesi bu,size tatturmuş olabilir..

Kızlar bilge bende de en iyi tuturandı. Hissiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bana katinadan bu çocuğun işle ilgili planları var bir bir yapacak ve mesleğinde çok para kazanacak dedi. Gidişat o yönde cidden meslekle ilgili aklındakileri yapmaya başladı,para da kazanıyor ki çok çok kazanır gittiği yerde eminim. Bana olumluydu ama hemen değil beklersin haber gelir mutlaka ama geç gelir demişti doğru o yönde gidiyor. Ama ilginç olan ne biliyor musunuz bilgeye aylar önce katina atmıştım bayramda, geçen hafta bir cafe falcısı kendisi bana katina secti ve bildiğiniz aynı kartlar çıktı bilgedekiyle ben cok şaşırdım

hatta 2. falında çok kötü şeyler oluyor bakamıcam dedi e yarıda kesti falımı ve beni resmen depresyona sokmuştu..

Lovemekyrenia kıbrısdaki falcı topigine yazdim ama ben ordaki falciyi merak ettim snaa tutturmus sanirim

hatta 2. falında çok kötü şeyler oluyor bakamıcam dedi e yarıda kesti falımı ve beni resmen depresyona sokmuştu..

işte bu cok yanlış böyle yapmaya hakları yok. Emine de bana öyle yaptı kesinlikle aramaz ancak sen ararsın,mucize olursa vs tarzıydı nitekim bir hafta geçmeden aradı. Olumsuz olsalar bile depresyona sokacak boyutta olmamalılar.

Ben bilgeyi surekli deniyorum ve hep bildi yine onceki konuda beni evlendirenlerin aksine bilge hic olumlu enerji yok demisti

Simdi olumlu konusan falcilar revacta degil bir sekilde boyle konusarak dikkat crkmeye calistiklarini dusunuyorum olumsuzuda soylerim cunku goruyorum olumluyu herkes soyler al iste ben harika bir falciyim demek adina...

Ben bilgeyi surekli deniyorum ve hep bildi yine onceki konuda beni evlendirenlerin aksine bilge hic olumlu enerji yok demisti

yani bende de son derece tatlı bir uslubu vardı, geneline olumlu konustu ama olumsuzları da söyledi ve beklersin dedi gerçekten çok bekledim aylar geçiyor. Ha şimdi atsam değişebilir cünkü bendeki duygularda değişiyor hiçbir şey aynı kalmıyor ama o an dedikleri cok doğruydu ve bana açıkça olumlu ama hemen beklersen hayal kırıklığı yaşarsın diyen oydu,haklıymış :)

Bende abartisiz her fali yuzde doksan cikmistir

kızlarrr hatırlarsanızz ablamaa hüseyinee fal attırmıştım fiyatıı coktuu ama eski bi gereksizinn yüzüğünü bozdurupp atmıştıı bir dediğii bugünn olduu haberinizz olsunn ablamaa bir evlilikk teklifii görmüştüü bugünn komsumuzunn kardeşinin annesii geldii bizee başak burcuymuşş öyle demiştii fiyatt cok denenirmii bilmemm tavsiyedee etmemm enerjii sonuctaa üzülürümm beğenilmezsee ama yazimm dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…