- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
ya kizlar Bilge sadece surekli olumsuz soyluyor,burada fal baktiranlarin coguda bosuna bekleyen ve iliskisi olumsuz olan insanlar..zaten olumlu olacak olsa,olur..cok his falan gerekmiyor yani bunu dusunmek ve bilmek icin bence :)yani bende de son derece tatlı bir uslubu vardı, geneline olumlu konustu ama olumsuzları da söyledi ve beklersin dedi gerçekten çok bekledim aylar geçiyor. Ha şimdi atsam değişebilir cünkü bendeki duygularda değişiyor hiçbir şey aynı kalmıyor ama o an dedikleri cok doğruydu ve bana açıkça olumlu ama hemen beklersen hayal kırıklığı yaşarsın diyen oydu,haklıymış :)
ya kizlar Bilge sadece surekli olumsuz soyluyor,burada fal baktiranlarin coguda bosuna bekleyen ve iliskisi olumsuz olan insanlar..zaten olumlu olacak olsa,olur..cok his falan gerekmiyor yani bunu dusunmek ve bilmek icin bence :)
valla Bilge benim gozumde once ak dedigine sonra kara diyebilen,dengesiz,olumsuz,negatif bir insan sadece..ha bana kotu sey soyledi de boyle konusuyorum diye degil gercekten,Ilkayda olumsuzu soyleyen biri ama onu severim mesela..cunku Bilge gibi nefret dolu,kustahca degil uslubu hic bir zamanvalla benim çıktı :) hakkını yiyemem ama sadece soruyu görüyor başka ayrıntı yok
Ben bilgeyi surekli deniyorum ve hep bildi yine onceki konuda beni evlendirenlerin aksine bilge hic olumlu enerji yok demisti
ne haklarıı varkii acabaavalla Bilge benim gozumde once ak dedigine sonra kara diyebilen,dengesiz,olumsuz,negatif bir insan sadece..ha bana kotu sey soyledi de boyle konusuyorum diye degil gercekten,Ilkayda olumsuzu soyleyen biri ama onu severim mesela..cunku Bilge gibi nefret dolu,kustahca degil uslubu hic bir zaman
Ilk fali iyiyse deniyimmmm kuzuubılgee banada olumluyduu ama bı kac kere baktırınca kıtap falan onerıyor yada konu akıl vermeye sapıyor ılk falındakı enerjıyı yakalayamadım kendısıyleee ..
İnşallah olumlu güzel haberler de alırsın ondan çıkar hemen :) Ben de bir daha deneyebilirim
bılgee banada olumluyduu ama bı kac kere baktırınca kıtap falan onerıyor yada konu akıl vermeye sapıyor ılk falındakı enerjıyı yakalayamadım kendısıyleee ..
Oha bana da kitap onermisti adini hatirlamiyorum sanirim bez bebek miydi bi kiz trafik kazasinda felc mi ne kaliyormus sonra hayatini iyilik yapmaya adiyormus falan :)
Ilk fali iyiyse deniyimmmm kuzuuama bu sefer beni toparlayamabilirsin
Kıyamam sana sarayliyi venüs son sonra oruca devam birde belki emineeefalll falan baktırmakkkk yokkkkkkvalla bgn saraylıyıdaa kacırdım ondan dahada kımseye baktırmak ıstemıyorummm ..
Kıyamam sana sarayliyi venüs son sonra oruca devam birde belki emineee
Kızlaaar falım geldi sonunda bilge abla yorumlamis. @Marple cım oncelikle merak ettigin icin sana dinleyip yorumluyorum hemenn.
ya yerim onu ya oncelikle cok ozledigimi soylemem gerek yaaa bence cok harbi bi kadin gercekten cok tatli.
Ve cat cat butun gercekleri de yuzume vurdu. Imkansiz dedi bana. Ve kesinlikle hakli ya. Bence bu kadin herseyi biliyo.
Canim tutmadimi venus sana hic mi tutmamis yahmm ya simdi venusun falini dinledim 1 ay once baktigi,o ani dogru bilmis ama verdigi zaman tutmamis.Ayrica gorusme olacak,cabalayacak dedigi kiside aksine faldan kisa sure sonra sebepsiz aramayi kesti :) allahtan hoslandigim biri degildi..Yani kisacasi kizlar tum fallar bosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?