Binnaz Abla

ya kizlar Bilge sadece surekli olumsuz soyluyor,burada fal baktiranlarin coguda bosuna bekleyen ve iliskisi olumsuz olan insanlar..zaten olumlu olacak olsa,olur..cok his falan gerekmiyor yani bunu dusunmek ve bilmek icin bence :)

ya kizlar Bilge sadece surekli olumsuz soyluyor,burada fal baktiranlarin coguda bosuna bekleyen ve iliskisi olumsuz olan insanlar..zaten olumlu olacak olsa,olur..cok his falan gerekmiyor yani bunu dusunmek ve bilmek icin bence :)

valla benim çıktı :) hakkını yiyemem ama sadece soruyu görüyor başka ayrıntı yok

valla benim çıktı :) hakkını yiyemem ama sadece soruyu görüyor başka ayrıntı yok
valla Bilge benim gozumde once ak dedigine sonra kara diyebilen,dengesiz,olumsuz,negatif bir insan sadece..ha bana kotu sey soyledi de boyle konusuyorum diye degil gercekten,Ilkayda olumsuzu soyleyen biri ama onu severim mesela..cunku Bilge gibi nefret dolu,kustahca degil uslubu hic bir zaman

Kızlar bana herkes olumlu konuştu önce aralık dediler sonra ocak şimdi bi kısmı şubat diyor bi kısmı mart. Olumsuz konuşan insanlar 2-3 kişi falan. Kendimi çoook mutsuz hissediyorum ki ne kadar kafaya takmamaya çalışsam da tarihler takılıyor kafama, hep bi umut bekliyorum 5 ay geçti üstünden adam beni heryerden takibi bıraktı ben hala beni düşünüuyor mu die düşünüyorum . Şimdi bilge konuşuluyor bilgenin de bana falları çıktı diyemem mesela birisi için bidaha bı sana gelmez dedi gelmedi şimdiki çocuk için baktırdım bu gelicek dedi gelmedi. Ama yine de baktırsammı diyorum:/ halbuki konuşmadığım hiçbir yerde görmedüim göremeyeceğim insan bu neyin kafası neyin umudu:/

Ben bilgeyi surekli deniyorum ve hep bildi yine onceki konuda beni evlendirenlerin aksine bilge hic olumlu enerji yok demisti

bılgee banada olumluyduu ama bı kac kere baktırınca kıtap falan onerıyor yada konu akıl vermeye sapıyor ılk falındakı enerjıyı yakalayamadım kendısıyleee ..

ne haklarıı varkii acabaa

LoveMeKyrenia
hahahhahahah sana onerdıgı kıtap ne oylee kuzumm tovbee tovbee allah korusunn

Hahah taa o zamanlar herhalde benden kotu bi bu kizi gorduyse. Ama bugunku falimi hala atmadi ya valla simge benden once 3 kisiye bakti benden sonra da bi 3 bitirdi bilge abla hala bi bana bakamadi ya catliycaaam

hmm ya simdi venusun falini dinledim 1 ay once baktigi,o ani dogru bilmis ama verdigi zaman tutmamis.Ayrica gorusme olacak,cabalayacak dedigi kiside aksine faldan kisa sure sonra sebepsiz aramayi kesti :) allahtan hoslandigim biri degildi..Yani kisacasi kizlar tum fallar bosss

Biryolunvar'da Berrin ulusoy'u deneyen var mı kızlar?

Kızlaaar falım geldi sonunda bilge abla yorumlamis. @Marple cım oncelikle merak ettigin icin sana dinleyip yorumluyorum hemenn.

ya yerim onu ya oncelikle cok ozledigimi soylemem gerek yaaa bence cok harbi bi kadin gercekten cok tatli.

Ve cat cat butun gercekleri de yuzume vurdu. Imkansiz dedi bana. Ve kesinlikle hakli ya. Bence bu kadin herseyi biliyo.

binnaz abla'daki bilge özdoğru mu?

Canim tutmadimi venus sana hic mi tutmamis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…