Binnaz Abla

Kızlar katina falında eski bir çıktığımız hakkında bilgi alabiliyor muyuz illa ilişkimiz mi olması lazım ? benim hakkındaki düşünceleri felan öğrenebiliyor muyuz?

olur öğrenebiliriz. hatta katina sana olan hisleri, düşünceleri gösteren bire bir fal diye biliyorum.

Her zaman yanindayim canim benimm :)) bu arada kahve icin de en az on gun gecmesi gerekiyormus saglam bir kaynaktan ogrendim :)

al işte bir tane daha, kimbilir daha kaç kişiyiz böyle olan ... toparlamak çok zor, ben de gitmek istiyorum şeytan diyor ver istifayı yurtdısında yap kariyerini

canım ben gittim ne oldu gittiğin yerde daha yalnız ve daha çok onunlasın biliyorsun (( bi tek nisan mı dedi sana yıkım yaşıcanı o da hep olumsuzu biliyo

Ben de dünden beri reklamları izlediğimizi düşünüyorum ama ilk yazan olmak istememiştim.

Hatta şöyle diyeyim; burada yazan 2 yada 3 profil aynı kişi ve sanki birbirlerini cevaplarmış gibi
bir oyun dönüyor.Yapmayın arkadaşlar, fal baktıran kişi zaten umutsuz iyi bir şey duymak, cevaplar
bulmak istiyor.İnsanların duyguları ile bu kadar oynamaya gerek yok.
75 liraya ne bakıyor, kuş mu konduruyor.

Sadece Belkıs hanım için değil, Binnazabla.daki bazı yeni falcılar içinde aynı oyun dönüyor gördüğüm kadarı ile.
Cansın'a baktırır mıyım evet baktırırım. Çünkü bir numara dönüyorsa değil Binnazabla.ya , Savcılığa kadar dolandırıcılıktan
şikayet ederim.Onun rahatlığındayım. Ve sadece bu sebeple özellikle baktıracağım.

Cansın yada Serra şu an bu konuya yorum yazan birileri ile bağlantılı muhtemelen.
Bakalım hem Beyza'nın şikayetinden ne olacağını göreceğiz hem biz deneyeceğiz :))

Hadi hayırlısı.

Kesinlikle yazmış olduğun her kelimeye katılıyorum canım..
Geçenlerde biri benim nickim'e istinaden ağır kelimeler yazmış,yöneticiye şikayet ettim..2.ci üyelik olduğu ortaya çıktı ve hesabı kapatıldı..Yani ciddi ciddi 2 üyelik ,belkide dediğin gibi 3 üyelik alıp yazanlar bile var..
Bana göre fal şuan ki durumdan yola çıkarak ileriye dönük tahminlerden öte birşey değil oda hisleri doğrultusunda..ve bu yüzden çok kızıyorum şu 75tl imiş,100 tl imiş saçmalıklarına..Kimse geleceği göremez..
Son olarak Canım sen bu Binnazdaki yenileri deneyebilirsin...Baktın iş var işin içinde fal iadesi istersin..Para ya kadar iade eden bir site..Benim öyle bir beğenememe durumum oldu,iade istedim..Fal iadesi mi yapalım,kartınıza mı iade yapalım dediler..Bende kartıma dedim..5 dakika sonra Karta para iadesi yapıp mail attılar...

Canım bence para iadesi sorunu çözmez.
Durumu anlayan 2-3 kişinin falının parasını iade et ama falcı üçkağıtçılığa devam etsin. Olmaz öyle...

Ortada bir dolandırıcılık varsa ya o falcılarla site ilişiğini keser ve o falcılar o sitede fal bakamaz yada C.Savcılığı'na
şikayet yapılır ve ortada dolandırıcılık varsa sitede bu olaya müdahale etmediği için suç ortağı durumuna düşer.

Yani bekliyorum Serra ve Cansın fal alımını açsın diye :)

canım neler bildi çok merak ediyorum .olumlu yada olumsuzmu falın geneli..

yani şöyle diyeyim, falın başında geçmişte yaşanılan olayı cuk diye söyledi. Bu yaşanılanlardan dolayı şimdi bu durumdasınız dedi. evet doğru. hisleri kuvvetli bence.

Geçen Arkadaşımızın Cansın hakkındaki şikayetini yönetim dikkate aldığına dair mail atmış..O bayan için incelemeleri devam ediyor..Serra yı bilemedim..
Benim demek istediğim Binnaz abla sitesi düzgün çalışan bir site..Bir takım sorunlara böyle duyarlı yaklaşıyorlarsa zaten eminim onlar araştırmaları sonucu Falcı üçkağıdına denk gelirlerse ,kendileri bu konu ile gerekli şikayetleri yapıp ortaya çıkarırlar...
Ben para iadesi diyerek sen mağdur olmazsın açısından dedim...

yani şöyle diyeyim, falın başında geçmişte yaşanılan olayı cuk diye söyledi. Bu yaşanılanlardan dolayı şimdi bu durumdasınız dedi. evet doğru. hisleri kuvvetli bence.

bu ay baktirmicam diye kendime soz versemde bunu da mi denesem.Fal sepetini de bekliyorum tahayi ama bakim varmis orda da..gecmisi genelde biliyorlar ama tabi onuda bilemeyenler var maalesef..

bu ay baktirmicam diye kendime soz versemde bunu da mi denesem.Fal sepetini de bekliyorum tahayi ama bakim varmis orda da..gecmisi genelde biliyorlar ama tabi onuda bilemeyenler var maalesef..

evet doğru söylüyorsun, çıkar çıkmaz Allah bilir artık, çıkmasa da alıştım zaten. deneyip denememek sana kalmış tabi. Ama tarot baktırmama kararı aldım. en azından şimdilik. Çünkü tarot kartı her bakan kişiye göre farklı anlamlar, farklı yorumlar getiriyormuş. Belkide bu yüzden herkesin farklı birşey söylemesi bunalttı iyice beni

icine kim siniyorsa ona baktir derim ben oyle yapiyorum.katinayida tarotuda hic sevmiyorum ben baktirdigim tum katina ve tarotlardan kayda deger birsey cikmadi.Bosuna para, ama kahve daha samimi geliyor bana nedense

Son düzenleme:
icine kim siniyorsa ona baktir derim ben oyle yapiyorum.katinayida tarotuda hic sevmiyorum ben baktirdigim tum katina ve tarotlardan kayda deger birsey cikmadi.Bosuna para, ama kahve daha samimi geliyor bana nedense

Bundan sonra ince eleyip sık dokuyacağım balıklama atlamayacağım kesin. yani şu annemin bile eğlencesine içip kapattığı fincandan attıkları bile tutuyor da. şurda 10 sene 20 sene tarot bakıyorum, çevremdekilerin dürtmesiyle fal bakmaya başladım, uzmanlık alanım ustalık alanım dedikleri insanların hiç mi dedikleri çıkmaz. Bencede kahve daha samimi, o da herkese baktırılmaz. iyice elemek gerek onuda.

Kesiranin,tahanin,rezzanin ilk baktigi fallarini hep yasamisim.Acaba tek fal baktirip sonra bekleyip arada hicbir sekilde baktirmamak mi gerekiyor..Kafam karisti

bende kahinvangaya baktırdım ama kahve waauuvv diyorum hiç detay vermedim hatta, rezzanla aynı seviyede diyebilirim.

Oyle canim ya kiraze icin girmistim telveye bakmamisti falima bende aceleyle kahinvangaya atmistim iyikide attim dedigi biseyi yasiyoruum tamda suan soylemeden edemiycem :)

Kizlar israrla kahinvangayi onermek konusunda cekimser kaldim ama kimlere kimlere fam baktriyoruz alakasiz alakasiz seyler duyuyoruz nolur en azindan bi kere baktirin kahinvangaya. Ben suan gercekten soktayim dedigi bisey tamda soyledigi gibi cikti inanamıyorum hala. Oyle cook buyuk bisey degil ama verdigi gunde soyledigi harflerde dogru. Kahve baktirmistim ben bence denenmeye deger

bende baktirayim ama korkuyorum olumsuz konusacak diye cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…