Binnaz Abla

kız Ayışığını beğenmiyorlardı, sen niye attın, hem sen falı azaltalım topiği açmamış mıydın hııı ??? hesap ver bakimm hesap ver zeziicik
atart kuzusuuu kızmayınn bana azaltıımm iyi dayandımmm ayışığını hiç okumadımm burdaa yazdım yazdımm kimse dönmedii sesli bakıyomuşş o hoşuma gitti bidee yorumlarıı güzeldii gerçi binnazda herkesin yorumlarıı çok güzell

ayisigi cikmaz canim ya keske atmasaydin
vallaaa dee bi atsaydııı falımııı anıı bilir bişi olurrr sölicektimmm kaç sattir bekliyorumm siteleri ilgilenmesee iade isticektimmm hemen cevapp atıyoolarr cok tatlı dillii yaa ondann bekledim bu saate kadarr ama 1 saat daha gelmezse cekicemm falımıı

konumuzlaa ilgisiz ama su candan beyaz atışmasınaa cok gülüyorumm yaaa izlediniz mi kızlarr

eski bi arkadasim ona fal atmisti ona cikmadi ama kisilik analizlerini begenmisti..
bence fal atmaya degmez yani.

eski bi arkadasim ona fal atmisti ona cikmadi ama kisilik analizlerini begenmisti..
bence fal atmaya degmez yani.
bi geleydiii kuzummmm sölicem deee daha gelemedii bak içimee kurtt düştüü neysee olumsuz bişi derseee yanımda olacak sen varsınnn

Kizlar ya ben bildnz gbi 7 aydir dua edyrdum ama suana kadr olan biyen birsey olmadi fallarimda ztn cikmadi ztn falida uzun bir suredir biraktm. .. simdide ettgm dualara baktirdgim fallara uzuluyorum... nolcak bu halim ya ((
Duayi sakin birakma ve boyle dusunme sakin her duanin belli zamani vardir istedigin sey olmayabilir ama dahada guzeli olur canim

ayışığı fal sepetinde demiydi? ya ben şu farklı fincanlarımı kime göndersrm yaaa?

falsepetindee ama kapalıı kuzumm yaa kötü diyolarrr bi gelsinn inşallahh param boşa gitmezz
inşallah canım da ben görseydim atma derdim, eminim bu forumda okumuştum iyi olmadığının söylendiğini.. neyse kısmet sen bu konuda pirsin üstadım ,anlarsın nasıl olduğunu elbet :)

inşallah canım da ben görseydim atma derdim, eminim bu forumda okumuştum iyi olmadığının söylendiğini.. neyse kısmet sen bu konuda pirsin üstadım ,anlarsın nasıl olduğunu elbet :)
kuzummm ne piriii şu hayatta ola ola falcıı pirimiii olacaktımm kız burda hepimizz başka falcılarıı seviyozz ortak bişi olsaa keşke ama değişiyoo o işlerrsadecee evce kalıpp ve basitt fallarıı anlarızz

Baktirmistim zamaninda iyiydi

Hayatim ben artk o istedgm seyi istemyrum ki...bukadr aci cektirkten ve o bukdr arsiz oldktan sonra anlami kalmadi ama olan 2 yilima parama giden canima ve hic untlmayacak aci hatiralarima oldu:///

Canım dualarından sakın vaz geçme fallarından geçebilirsin..belkide daha güzeelri bulacaktır seni..
Dua etmek elbette bos degl ama suana kadr yani 20 yilaa yakindir ..ettgm dualardan cok azi bir yere ulasti.. sanrm olacak olan oluyor ..ben oyle beklyrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…