kuzummm sen kaçırmışsınnnaaa sen hani fal yollamiycaksin
atart kuzusuuu kızmayınn banakız Ayışığını beğenmiyorlardı, sen niye attın, hem sen falı azaltalım topiği açmamış mıydın hııı ??? hesap ver bakimm hesap ver zeziicik
kuzummm sen kaçırmışsınnnnesibeylee ayışığınaa attımm ayışığınıı ilk deniyorumm meraktayımm daha gelmedii azalttım ama kızmaa kuzumm
vallaaa deeayisigi cikmaz canim ya keske atmasaydin
vallaaa deebi atsaydııı falımııı anıı bilir bişi olurrr sölicektimmm kaç sattir bekliyorumm siteleri ilgilenmesee iade isticektimmm hemen cevapp atıyoolarr cok tatlı dillii yaa ondann bekledim bu saate kadarr ama 1 saat daha gelmezse cekicemm falımıı
bi geleydiii kuzummmm sölicem deee daha gelemediieski bi arkadasim ona fal atmisti ona cikmadi ama kisilik analizlerini begenmisti..
bence fal atmaya degmez yani.
Duayi sakin birakma ve boyle dusunme sakin her duanin belli zamani vardir istedigin sey olmayabilir ama dahada guzeli olur canimKizlar ya ben bildnz gbi 7 aydir dua edyrdum ama suana kadr olan biyen birsey olmadi fallarimda ztn cikmadi ztn falida uzun bir suredir biraktm. .. simdide ettgm dualara baktirdgim fallara uzuluyorum... nolcak bu halim ya((
ayışığı fal sepetinde demiydi? ya ben şu farklı fincanlarımı kime göndersrm yaaa?atart kuzusuuu kızmayınn banaazaltıımm iyi dayandımmm ayışığını hiç okumadımm burdaa yazdım yazdımm kimse dönmedii sesli bakıyomuşş o hoşuma gitti bidee yorumlarıı güzeldii gerçi binnazda herkesin yorumlarıı çok güzell
bi geleydiii kuzummmm sölicem deee daha gelemediibak içimee kurtt düştüü neysee olumsuz bişi derseee yanımda olacak sen varsınnn
falsepetindee ama kapalıı kuzumm yaaayışığı fal sepetinde demiydi? ya ben şu farklı fincanlarımı kime göndersrm yaaa?
kendimiii hastanedee hissettimmm kuzummmyok canim sorun olumlu konusmasi zaten :)
ben her zaman yanindayim o yönden icin rahat olsun
inşallah canım da ben görseydim atma derdim, eminim bu forumda okumuştum iyi olmadığının söylendiğini.. neyse kısmet sen bu konuda pirsin üstadım ,anlarsın nasıl olduğunu elbet :)falsepetindee ama kapalıı kuzumm yaakötü diyolarrr bi gelsinn inşallahh param boşa gitmezz
kuzummm ne piriiiinşallah canım da ben görseydim atma derdim, eminim bu forumda okumuştum iyi olmadığının söylendiğini.. neyse kısmet sen bu konuda pirsin üstadım ,anlarsın nasıl olduğunu elbet :)
Baktirmistim zamaninda iyiydiatart kuzusuuu kızmayınn banaazaltıımm iyi dayandımmm ayışığını hiç okumadımm burdaa yazdım yazdımm kimse dönmedii sesli bakıyomuşş o hoşuma gitti bidee yorumlarıı güzeldii gerçi binnazda herkesin yorumlarıı çok güzell
nerdedir bebem bushamanix`e kahve atmistim hic söylemedigim halde gecmis is yasantimi bilmis tespitleride güzeldi kizlar shamanix fal atmaya deger bence bunu söyleyebilirim
Hayatim ben artk o istedgm seyi istemyrum ki...bukadr aci cektirkten ve o bukdr arsiz oldktan sonra anlami kalmadi ama olan 2 yilima parama giden canima ve hic untlmayacak aci hatiralarima oldu:///Kıyamam sana anistonum. Lütfen umutsuzluğa kapılma dualarını da lütfen bırakma. Bazen her şeyin bir zamanı var ve o zaman gelene kadar da sabretmek düşüyo bize (tabi beceremiyoruz o ayrı) ama lütfen ümitsiz olma
nerdedir bebem bu
Dua etmek elbette bos degl ama suana kadr yani 20 yilaa yakindir ..ettgm dualardan cok azi bir yere ulasti.. sanrm olacak olan oluyor ..ben oyle beklyrum..Canım dualarından sakın vaz geçme fallarından geçebilirsin..belkide daha güzeelri bulacaktır seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?