Hayatim ben artk o istedgm seyi istemyrum ki...bukadr aci cektirkten ve o bukdr arsiz oldktan sonra anlami kalmadi ama olan 2 yilima parama giden canima ve hic untlmayacak aci hatiralarima oldu:///
karar veremedim bi tarafım emine diyor bir yanım baktırma diyor ama 3 haftadır paralı baktırmadım zamanı geldi bencetellwede canim
ona biz şomonix demiştik, açmış şom ağzını yummuş şom gözünü idi.. shanix oldu şomonix demi @deepbluemshamanix`e kahve atmistim hic söylemedigim halde gecmis is yasantimi bilmis tespitleride güzeldi kizlar shamanix fal atmaya deger bence bunu söyleyebilirim
karar veremedim bi tarafım emine diyor bir yanım baktırma diyor ama 3 haftadır paralı baktırmadım zamanı geldi bence
Hadi Lalemm ben de son gelişmelerimi öğrenmek için Emineciğime gidicem, sen baktır mışmıydın? özel hayatımı benden iyi takip ediyor o yüzden o söylesin ben okıyım :)karar veremedim bi tarafım emine diyor bir yanım baktırma diyor ama 3 haftadır paralı baktırmadım zamanı geldi bence
Shamanixe ilk sanal fincan atmistim sonra kahve bende begenmistim ilk falim daha iyiydi ama.shamanix`e kahve atmistim hic söylemedigim halde gecmis is yasantimi bilmis tespitleride güzeldi kizlar shamanix fal atmaya deger bence bunu söyleyebilirim
benim de şansımdır haa, babalara baktırırım çıkmaz, böyle komşu ablaları tutar.. bende mi tuhaflık var anlamadım ki :)), ama bunu ilk söyleyen Emine değildi tabi , çok önceden de bu 2. kişiyi görenler,duyanlar,sezenler olmuştu :)seveni var ama öyle bir şey bildiği yok hattabence tamamen sallıyorc
karar veremedim bi tarafım emine diyor bir yanım baktırma diyor ama 3 haftadır paralı baktırmadım zamanı geldi bence
ben 1 kere baktırdım ama tatlım ama gelecek için esi ile söylediği imkansız o yuzden gidesimde yok aslında yaHadi Lalemm ben de son gelişmelerimi öğrenmek için Emineciğime gidicem, sen baktır mışmıydın? özel hayatımı benden iyi takip ediyor o yüzden o söylesin ben okıyım :)
benim de şansımdır haa, babalara baktırırım çıkmaz, böyle komşu ablaları tutar.. bende mi tuhaflık var anlamadım ki :)), ama bunu ilk söyleyen Emine değildi tabi , çok önceden de bu 2. kişiyi görenler,duyanlar,sezenler olmuştu :)
hımm, boşver içine sinmediyse gitme ama ben de çok pis falsadım şimdi, iyi bir kayfeci lazım :/ben 1 kere baktırdım ama tatlım ama gelecek için esi ile söylediği imkansız o yuzden gidesimde yok aslında ya
tarihi gözardı ettiğim için ki tarihler hep değişir zaten , tutmuştu diyebilirim.. ama asıl baktırma konum için tabiki halihazırda çıkan hiç yok.. yani mart nisan , temmuz-ağustos dönemleri öngörüldü.. tabi bu 2. ile yıldırım hızıyla bişiler gerçekleşirse ve o öngörüler de gerçekleşirse buyrun burdan yakın ve bendeki texas ,dallas,yalan rüzgarı serisini izleyin derimbana verdiği tarihe 2 hafta var ama ne benim nede karşımdakinin kişiliği sallamasyonsenin tarih tutmuşmuydu atartcım
Keske canim ama benm isin cilki cikti..beraberolmadgi kiz kalmadi Allah a havale edyrum..bu araad artik kesinlesen bir falim var bunu da paylasayim sizlerle.cunku 7 aydir haksiz ciksin kadin dye bekledim.ustune de milybence dualardan sakın vazgecme su an yazmak ıstemedıgım bazı durumlar var olusmaya baslasın yazzıcam ama ben u durumları ettıgım dualara baglıyorum
Kizlar benim ksin kesin anladigim bir sey varki iyi niyetli oldgnu bilseniz size deli gbi asik olsa bile asla o kisnin huyunu degistirmeye calismayacaksncanimmm sakin inancini yitirme cünkü elindeki en büyük dayanagin inancin bunu bil.. hayatta inan bana cok sey kaybedilebiliyor ve unutuluyorda allah ölüm harici büyük dert vermesin herseyin caresi var illaki..
ama kendini parcalarsan,üzersen gene olan sana oluyor... kendine eziyet etme, ruhunu yipratma..
Beb biraktim hayatim ya hicbrseye inancimda kalmadi fallarla sunla bunla aylardir oyaladim kendimi ama o isin cilki cikti.s nefret edyrum gozumun onnde kac kisiyle beraber oldu artk..iste oyuzden de ettgm dualara aciyorum.kizlar ben hep bu sekilde terk ediliyorum her gidenin arkasndanda dualar gozyaslari dokuyorum.. ama gelenn de giden de bir farki olmuyor..o dualar o gozyaslari..hicbirseye inancim kalmadi cok biktim kizlar ben yaa ...ha ayrica cikan falim var yuzlesmek istemedim hicbir zaman ama..biz daha ayrilmadan hatta hersey cok yolundayken, bahcelievler istanblda tavsye uzerine gttgmz bir falci vardi o kisnn burcunu hersyni dedi ayrilcaksnz birdaha da donus olmayacam dedi ben uzulmeyecek o benden ayrilamaz dedim yook ya dedi bunun iliskileri hep kendi salakligindan bitnis 30 na kade adam olmaz bu vsvsvs dedi iste ben pisman da mi olmaz dedim cok snra yavrum dedi sen evlenir barklanirsin snn ayaakkbn onun maasi kadr olur ozaman ah vah eder dedi..7 ay oldu dedikleride birbir cikti iste.. bir kerede ayrildik ve hicbirsekilde de uzgn oldgnu duymadim ben ztn olsaydi muhakkak haberim olurdu.. ama kadnn adini falan hatrlamyrum.canimmm sakin inancini yitirme cünkü elindeki en büyük dayanagin inancin bunu bil.. hayatta inan bana cok sey kaybedilebiliyor ve unutuluyorda allah ölüm harici büyük dert vermesin herseyin caresi var illaki..
ama kendini parcalarsan,üzersen gene olan sana oluyor... kendine eziyet etme, ruhunu yipratma..
shamanixte sanalhmm zor karar ben eminegggg taraftariyim (hos daha cikan bisiyini görmedim kendimde ama sevdim hatunu)
ama shamanixte kötü degil bence yani denenebilir birisi (en azindan fal bakabilen biri kart okuyucu degil)
istersen acele karar verme sirayla maddi duruma uygun sekilde baktitirsin ikisinede
kime atsak yani emine iyi hoşta adamla 1 yıldır görüşmüyorum bana taç taktı bununla evleniyorsun dedi tatam durum analizi okeyde yani bu kadarda pembe tablohımm, boşver içine sinmediyse gitme ama ben de çok pis falsadım şimdi, iyi bir kayfeci lazım :/
ben 1 kere baktırdım ama tatlım ama gelecek için esi ile söylediği imkansız o yuzden gidesimde yok aslında ya
tarihi gözardı ettiğim için ki tarihler hep değişir zaten , tutmuştu diyebilirim.. ama asıl baktırma konum için tabiki halihazırda çıkan hiç yok.. yani mart nisan , temmuz-ağustos dönemleri öngörüldü.. tabi bu 2. ile yıldırım hızıyla bişiler gerçekleşirse ve o öngörüler de gerçekleşirse buyrun burdan yakın ve bendeki texas ,dallas,yalan rüzgarı serisini izleyin derim
kızlar medyum deniz in falıyla ilgili ne düşünüyorsun bana çok kesin şekilde sen kendini tutamayıp adım atacaksın demiş zorla adım attırtılar
aha emine bana dediğinde bir arkadasım bana ee kızım bu kadın sana böyle dmeiş şimdi atmayacaksan da atarsın sen adım demişti ama benden önce davrandı karşı taraf. Fallar cidden etkiliyor. Attın mı şimdi adımını ay hadi inşallah güzel olur bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?