Binnaz Abla

Ya kızlar benimle kaç kişinin enerjisi tutar bilemiyorum ama emine hakkaten sallamasyon. Size su kadar diyorum kesinlikle aramaz ararsan sen arasın dediği çcocuk 3 4 gün sonra aradı. Bu kahve falında bilinebilecek bir şey. Geçişimi bilememiş. Araba alacaksın demiş henüz ehliyetim yok. 3 kısmetim var 3 ü de arkadasmıs. Sacımı toplamalıymısım yüzümün güzelliği ortaya cıkarmıs filan. Yani benim faldan anladığım bu değil. Ona verdiğim paraya acıdım gerçekten. Bir de kesin konuşmuş sanırsınız o yazdı geleceğimi.

aslında bu olumsuz falları gözardı etmeseydik belki daha erken toparlanırdık biz süreyi uzattık fallarla ,birde dua ederken karşı tarafın ismini söyleyip dua etmeyın siz daha çok etkileniyorsunuz Allah zaten bizim gönlümüzdekini biliyor o yuzen hayırlısı deyin ,sadece tavsiye çünkü biz çok derin olmadığımız için enerji bizde kalıyr karşı tarafa gitmiyo biz bağlanıyoruz.

canım bende böyle yıkım yaşadığım zaman 4-5 ay bıraktım falı çok iyi geliyor bol bol film izledim, kitap okudum, fal sitelerine girmeyi bile yasakladım. Dua et ve uzun süre hiç fal atma

canim hersey gönlünce olur insallah sen kendini ne zaman iyi hissedersen gel ..

nurayyacıımm alex sende bilmişti değil mi??? Anla ilgili nasıl bulmuştun yorumlarını?

Ben garip geleblr size ama dua ettgmde degl serbest birakip sustgmda kafam rahat etti.s blmyrum ya inandgm herseyi sorgulayacagm bir doneme girdim ve kesinlikle o aptal fallar olmasaydi ben cok daha cabuk toparlanrdim bir aya kalmaz yuzlesirdim dgrularla

canim hersey gönlünce olur insallah sen kendini ne zaman iyi hissedersen gel ..
Bn hep buralarda olcam canim sizleri hergn olmasamda mesjlarnizi okumaya calisicam insallah sizinde bekledgnz fallar hayrlisiyla cikar ve artk uzak durur guzellilleri yasarsiniz

canım bende böyle yıkım yaşadığım zaman 4-5 ay bıraktım falı çok iyi geliyor bol bol film izledim, kitap okudum, fal sitelerine girmeyi bile yasakladım. Dua et ve uzun süre hiç fal atma
Hic hic hic istemyrum ztn hayatim f sini bile duymak istemyrum kusma hissi veryo artk aklmdan geciyoda roman olcak kalinlikta fal okudum .s.s.s.s sirf yuzlesmememk icin ama artk o gun geldi.

kuzummmm gitmeee falı bırakk bizi bırakmaa
Hayatimmm sizi birakirmiyimm hic fali biraktim ztn 3 haftadr hcbrsekilde umruma gelmyr.. kesin bilecek deseler donup baktirmak istemyrum cunku bi hayalim bi umudum kalmadi ama sizin guzel haberlerniz icin ve sznle dertlesmek icin buradayim hep♥♥

¨
kiz azicik toparlasin kendini zezii
bura ona fallari hatirlatcak bence biraz kafayi dagitmasinda fayda var mümkünse icinde fal olmayan konular olsun.. yoksa ben kimsenin gitmesini istemem..
doğruu kuzummm bilemedimm bi ann haklısın vallahaaa

Ya kizlar boyle 3 haftadan birsey olmaz,4 haftadan birsey olmaz diyoruz da,tanisip 3 ay icinde evlenen insan biliyorum..Yani o kadarda degersiz degil bu zamanlar..

ben onu o anlamda söylemedim. Adım atma konusunda söyledim. Eğer daha önce adım atıldıysa biraz beklemekte fayda var karsı taraf gelecekse o gelsin. Herkesin farklı olduğu konular bunlar. Büyük konusmamak lazım ama ben 3 ayda evlenmek değil kendi duygularımı cözemem. İşin içine duygu girdi mi malesef herkeste zaman farklı işler

canım benim...........

bu arada eski hesabımı geri aldıııımmm :))) marple, cherry sizlere bir msj döşenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…