- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Keske canim ama benm isin cilki cikti..beraberolmadgi kiz kalmadi Allah a havale edyrum..bu araad artik kesinlesen bir falim var bunu da paylasayim sizlerle.cunku 7 aydir haksiz ciksin kadin dye bekledim.ustune de mily
Kizlar benim ksin kesin anladigim bir sey varki iyi niyetli oldgnu bilseniz size deli gbi asik olsa bile asla o kisnin huyunu degistirmeye calismayacaksn
Beb biraktim hayatim ya hicbrseye inancimda kalmadi fallarla sunla bunla aylardir oyaladim kendimi ama o isin cilki cikti.s nefret edyrum gozumun onnde kac kisiyle beraber oldu artk..iste oyuzden de ettgm dualara aciyorum.kizlar ben hep bu sekilde terk ediliyorum her gidenin arkasndanda dualar gozyaslari dokuyorum.. ama gelenn de giden de bir farki olmuyor..o dualar o gozyaslari..hicbirseye inancim kalmadi cok biktim kizlar ben yaa ...ha ayrica cikan falim var yuzlesmek istemedim hicbir zaman ama..biz daha ayrilmadan hatta hersey cok yolundayken, bahcelievler istanblda tavsye uzerine gttgmz bir falci vardi o kisnn burcunu hersyni dedi ayrilcaksnz birdaha da donus olmayacam dedi ben uzulmeyecek o benden ayrilamaz dedim yook ya dedi bunun iliskileri hep kendi salakligindan bitnis 30 na kade adam olmaz bu vsvsvs dedi iste ben pisman da mi olmaz dedim cok snra yavrum dedi sen evlenir barklanirsin snn ayaakkbn onun maasi kadr olur ozaman ah vah eder dedi..7 ay oldu dedikleride birbir cikti iste.. bir kerede ayrildik ve hicbirsekilde de uzgn oldgnu duymadim ben ztn olsaydi muhakkak haberim olurdu.. ama kadnn adini falan hatrlamyrum.
Mesjlar biraz karismia ama benden byle kizlar sizi cok sevyrum ama biraz uzak kalcam cunku hersye inancimi kaybettm demistimsizide umutsuzlga suruklemek istemem.. nolur kendinize cok cok dikkat edin.. insallah her ne isiniz varsa yoluna girer ve olmayacak dualara amin demezsiniz:)))♥♥♥♥♥♥♥♥♥
yok atmadım cevap yazmazsa yıkılırım şu 3 hafta sonrasını bekliyorum Derin Yüksel öyle dedi onu bekliyorum ne yaparsın umut
Mesjlar biraz karismia ama benden byle kizlar sizi cok sevyrum ama biraz uzak kalcam cunku hersye inancimi kaybettm demistimsizide umutsuzlga suruklemek istemem.. nolur kendinize cok cok dikkat edin.. insallah her ne isiniz varsa yoluna girer ve olmayacak dualara amin demezsiniz:)))♥♥♥♥♥♥♥♥♥
canımcımmm sonunaa kadar haklısınnn ,
Bazen neyin ne olduğunu görmek en başından iyidir Sadece sarsıldım ama yıkılmadımm :)
ben istemediğim sürece kimse beni üzemez dedim.
Fal durumlarından kurtulduğunada çok sevindim , bende bıraktım ,
herşey gönlünce olsun canım benim , burda çok güzel dostuklarr varrr :)
Hepiniz muhteşemsiniz :)) mutluluğunda mutsuzluğunda paylaşıma hazırız hep bunu bill
Ben garip geleblr size ama dua ettgmde degl serbest birakip sustgmda kafam rahat etti.s blmyrum ya inandgm herseyi sorgulayacagm bir doneme girdim ve kesinlikle o aptal fallar olmasaydi ben cok daha cabuk toparlanrdim bir aya kalmaz yuzlesirdim dgrularlaaslında bu olumsuz falları gözardı etmeseydik belki daha erken toparlanırdık biz süreyi uzattık fallarla ,birde dua ederken karşı tarafın ismini söyleyip dua etmeyın siz daha çok etkileniyorsunuz Allah zaten bizim gönlümüzdekini biliyor o yuzen hayırlısı deyin ,sadece tavsiye çünkü biz çok derin olmadığımız için enerji bizde kalıyr karşı tarafa gitmiyo biz bağlanıyoruz.
marpleee kuzummm ciddimiii geldii şimdii dinlicemm kızlarrr bana şans dileyinnBaktirmistim zamaninda iyiydi
Bn hep buralarda olcam canim sizleri hergn olmasamda mesjlarnizi okumaya calisicam insallah sizinde bekledgnz fallar hayrlisiyla cikar ve artk uzak durur guzellilleri yasarsinizcanim hersey gönlünce olur insallah sen kendini ne zaman iyi hissedersen gel ..
Hic hic hic istemyrum ztn hayatim f sini bile duymak istemyrum kusma hissi veryo artk aklmdan geciyoda roman olcak kalinlikta fal okudum .s.s.s.s sirf yuzlesmememk icin ama artk o gun geldi.canım bende böyle yıkım yaşadığım zaman 4-5 ay bıraktım falı çok iyi geliyor bol bol film izledim, kitap okudum, fal sitelerine girmeyi bile yasakladım. Dua et ve uzun süre hiç fal atma
kuzummmm gitmeeeBn hep buralarda olcam canim sizleri hergn olmasamda mesjlarnizi okumaya calisicam insallah sizinde bekledgnz fallar hayrlisiyla cikar ve artk uzak durur guzellilleri yasarsiniz
Ya kizlar boyle 3 haftadan birsey olmaz,4 haftadan birsey olmaz diyoruz da,tanisip 3 ay icinde evlenen insan biliyorum..Yani o kadarda degersiz degil bu zamanlar..ha tamam atma 3 haftadan bir şey olmaz bekle biraz bakalım :)
Hayatimmm sizi birakirmiyimm hic fali biraktim ztn 3 haftadr hcbrsekilde umruma gelmyr.. kesin bilecek deseler donup baktirmak istemyrum cunku bi hayalim bi umudum kalmadi ama sizin guzel haberlerniz icin ve sznle dertlesmek icin buradayim hep♥♥kuzummmm gitmeeefalı bırakk bizi bırakmaa
¨kuzummmm gitmeeefalı bırakk bizi bırakmaa
Valla katlyrumm:// omurden gidiyor.Ya kizlar boyle 3 haftadan birsey olmaz,4 haftadan birsey olmaz diyoruz da,tanisip 3 ay icinde evlenen insan biliyorum..Yani o kadarda degersiz degil bu zamanlar..
doğruu kuzummm bilemedimm bi ann haklısın vallahaaa¨
kiz azicik toparlasin kendini zezii
bura ona fallari hatirlatcak bence biraz kafayi dagitmasinda fayda var mümkünse icinde fal olmayan konular olsun.. yoksa ben kimsenin gitmesini istemem..
Ya kizlar boyle 3 haftadan birsey olmaz,4 haftadan birsey olmaz diyoruz da,tanisip 3 ay icinde evlenen insan biliyorum..Yani o kadarda degersiz degil bu zamanlar..
canım benim...........Hayatimmm sizi birakirmiyimm hic fali biraktim ztn 3 haftadr hcbrsekilde umruma gelmyr.. kesin bilecek deseler donup baktirmak istemyrum cunku bi hayalim bi umudum kalmadi ama sizin guzel haberlerniz icin ve sznle dertlesmek icin buradayim hep♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?