- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
emineden umutluydum yaf.. feci patlıycak
Emineye ben yakin zaman icin guveniyorum sahsen,zaten kahve falinda bence daha otesi cikmazemineden umutluydum yaf.. feci patlıycak
keşke bana yakın tarih söyleseydi ama sanki hep uzak zamanlar gibi.. 2 vakit- 3 vakit şeklindeEmineye ben yakin zaman icin guveniyorum sahsen,zaten kahve falinda bence daha otesi cikmaz
bende beğenip arkadaşıma attırdım oyle böyle değil çok kötü bir faldı attırdıgıma pişman oldum demekki enerji işi ama çıkanıda var buda entresanbelki patlamaz. Bana kötüydü ama beğeneni çok belki sana da çıkar.
evet aynen yine iş enerji olayına takıldı.. kahve içtim naazz'a mı atsam, bildiği şeyler olmuş eski falında..bende beğenip arkadaşıma attırdım oyle böyle değil çok kötü bir faldı attırdıgıma pişman oldum demekki enerji işi ama çıkanıda var buda entresan
Bende emineye bugun yine fal attim canim daha netti yorumlari soruma yonelik bakmis bu sefer daha cokEmineye ben yakin zaman icin guveniyorum sahsen,zaten kahve falinda bence daha otesi cikmaz
serap sultan da sesliye geçmiş bizi takipteler demek ki ahahahaaa
ben de aksam aksam atmak istedim birine. Eleni123 nasıl kızlar deneyen var mı ? Ya şu bilgehatunu denemek istedim gitmiş. Bir de falkutusu.com da baktıran var mı acaba oradan mı atsam diyorum. Ya da sigara yakayım gideyim de fal atmayayım vazgeçtim. Zaten benim sorunum karşı taraf değil kendim galiba
valla o da bana subat ortası mesafeler azalacak dedi. Bakalım. Hastalık ufak tefek gripler var dedi. 4 5 gündür gribim. Ne dersiniz kızlar fal çıktı sayılır mı
kızlaaarrr ben beğendimm ayışığınııbekledimm ablamdaa dinlediii beraberr yorumlayalımm falıı dedimm maçç yorumuu gibi nokta atışları ve anda cok iyi pembe tablo filan değil gerçekten biz cok beğendikk iyiki atmışımm klasik fal değill nişanlımın içini okumuşş şaşırdığım noktaları cok fazlaydıı hatta kaynanamı tarif ettii gelecek beklemedee ama falda anıı bile tuttursa maşallaaaaah derim 15dklıkk fal geldii tavsiyee edermiyimm ederimm ama enerji sonuctaa denenir bencee
urminaaa bacıı onun 2 3 vaktii cok kısa zamandaa cıkıyoo amaakeşke bana yakın tarih söyleseydi ama sanki hep uzak zamanlar gibi.. 2 vakit- 3 vakit şeklinde
nedense herkesin şubat mart zaten farkındaysanız bu böyle devam ediyor yıllarca daha çok devam eder 2 yılı devirdik elde var 0neyse kızlar en geç bana tarih mart en erken 2 hafta var
yazarım hepsini patlarlarsa beraber beraber patlayacaklarr
derya ablaya at bedava ben öyle yaptım şimdiben de aksam aksam atmak istedim birine. Eleni123 nasıl kızlar deneyen var mı ? Ya şu bilgehatunu denemek istedim gitmiş. Bir de falkutusu.com da baktıran var mı acaba oradan mı atsam diyorum. Ya da sigara yakayım gideyim de fal atmayayım vazgeçtim. Zaten benim sorunum karşı taraf değil kendim galiba
kim bu ayışığı? nerde bakıyor?kızlaaarrr ben beğendimm ayışığınııbekledimm ablamdaa dinlediii beraberr yorumlayalımm falıı dedimm maçç yorumuu gibi nokta atışları ve anda cok iyi pembe tablo filan değil gerçekten biz cok beğendikk iyiki atmışımm klasik fal değill nişanlımın içini okumuşş şaşırdığım noktaları cok fazlaydıı hatta kaynanamı tarif ettii gelecek beklemedee ama falda anıı bile tuttursa maşallaaaaah derim 15dklıkk fal geldii tavsiyee edermiyimm ederimm ama enerji sonuctaa denenir bencee
ayyy inşallah zezicimm, paraya ihtiyacım var, umulmadık bir yerden para gelecek demiş de aman inş.urminaaa bacıı onun 2 3 vaktii cok kısa zamandaa cıkıyoo amaacok cıkanıı olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?