Binnaz Abla

eminenin verdiği tarih benzer diğerleriyle ama gerçekten bildiği tek şey yok ben salladığını düşünüyorum bana falında adım atacak falan dedi bende konuşmuyoruz falan diyince sen adım at dedi garip üstelik söylediği hiçbir şey uymuyor

neyse kızlar en geç bana tarih mart en erken 2 hafta var
yazarım hepsini patlarlarsa beraber beraber patlayacaklarr

ben de aksam aksam atmak istedim birine. Eleni123 nasıl kızlar deneyen var mı ? Ya şu bilgehatunu denemek istedim gitmiş. Bir de falkutusu.com da baktıran var mı acaba oradan mı atsam diyorum. Ya da sigara yakayım gideyim de fal atmayayım vazgeçtim. Zaten benim sorunum karşı taraf değil kendim galiba

aha canımsın Urmiaa bence atmaaa ha illa atmak istiyorsan benim son favorilerim alex ve derin yüksel
en azından benim hislerimde 10 numeroooo

kızlaaarrr ben beğendimm ayışığınıı bekledimm ablamdaa dinlediii beraberr yorumlayalımm falıı dedimm maçç yorumuu gibi nokta atışları ve anda cok iyi pembe tablo filan değil gerçekten biz cok beğendikk iyiki atmışımm klasik fal değill nişanlımın içini okumuşş şaşırdığım noktaları cok fazlaydıı hatta kaynanamı tarif ettiigelecek beklemedee ama falda anıı bile tuttursa maşallaaaaah derim 15dklıkk fal geldii tavsiyee edermiyimm ederimm ama enerji sonuctaa denenir bencee

valla o da bana subat ortası mesafeler azalacak dedi. Bakalım. Hastalık ufak tefek gripler var dedi. 4 5 gündür gribim. Ne dersiniz kızlar fal çıktı sayılır mı

canım baş ve midene dikkat et demiş dün başım ağrıdı

benim fal orucu bitsim bende deneyeceğim

bu annemleee ablaamm cok fenalarr ablamm attıı ayışığınaaa anneminn sorularııı ablamdann fazlaa

neyse kızlar en geç bana tarih mart en erken 2 hafta var
yazarım hepsini patlarlarsa beraber beraber patlayacaklarr
nedense herkesin şubat mart zaten farkındaysanız bu böyle devam ediyor yıllarca daha çok devam eder 2 yılı devirdik elde var 0

derya ablaya at bedava ben öyle yaptım şimdi

kim bu ayışığı? nerde bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…