hele paraysaaa burda emineninnn umulmadıkk yerden para cıkardığıı en az 3 kişii okudumm kuzummmayyy inşallah zezicimm, paraya ihtiyacım var, umulmadık bir yerden para gelecek demiş de aman inş.
derya ablaya at bedava ben öyle yaptım şimdi
falsepetindee kuzummm seslii diyee attıım beğenmeyeni de beğenenidee olmuşş burdaa ama biz beğendikkkim bu ayışığı? nerde bakıyor?
en azından dizginliyo avutuyor yani canımorada üyeliğim yoktu. Şimdi de numara istiyor üyelik için emin olamıyorum. Makine vs deniliyor ama onda da tuttuğunu söyleyenler var,ilginç
bideee eski fallarıı okumakkk ve yenii bi canta beğenmekk cokk dizginliyooen azından dizginliyo avutuyor yani canım
en azından dizginliyo avutuyor yani canım
ay cok guldum cidden ya..canim demissin ya,adim atacak demis,konusmuyoruz diyince sen adim at demis..bana da cikan konular cok buyuk seyler degildieminenin verdiği tarih benzer diğerleriyle ama gerçekten bildiği tek şey yokben salladığını düşünüyorum bana falında adım atacak falan dedi bende konuşmuyoruz falan diyince sen adım at dedi garip üstelik söylediği hiçbir şey uymuyor
Valla bana 3 saat yada 3 gune dek demisti birsey,faldan sonra 3 saat degil ama ayni gunun aksaminda cikmistiurminaaa bacıı onun 2 3 vaktii cok kısa zamandaa cıkıyoo amaacok cıkanıı olduu
zezi'nin dediği gibi eski falları oku tatlım, o kesinlikle bir süre yetiyor.. ben de bu aylık yeter..zaten uzun bir moladan sonra başlamıştım, eskisi kadar keyif de vermiyor nedense..arkadasımın vardı belki oradan atarım ama kaçtı zaten anlık geliyor gidiyor böyle böyle idare ediyorum :)
Kizlar sizlerde Venus cikmismiydi?
Ya bana pek fazla gelecekten bahsetmedi aslinda,ama o an itibariyle gercekten acayip yardimci olmustu cunku anda ve karsidakinin kafasindakileri bilmede superdi.Fakat sordugum bir kisiyle dedikleri olmadi,digeriyle ise kismen oldu.benim ilk falımın bir kısmı patladı bir kısmı çıktı
ikinci falında an süperdi ama gelecek beklemede
Atartım bu arada tellwe topiğine deepwhite bişeyler yazmış senin de adını geçirmiş ama ne dediğini pek anlayamadım ben bi bak istersenHadi Lalemm ben de son gelişmelerimi öğrenmek için Emineciğime gidicem, sen baktır mışmıydın? özel hayatımı benden iyi takip ediyor o yüzden o söylesin ben okıyım :)
aaaa çok ilginç okudum.. deepwhite eğer şu tellwedde ifadesinde bile güven vermeyen sayın falcı beyse , ben ona falsepetinde yeni gelmişken baktırmıştım adımı semra diye yanlış hatırlayararak yazmış sanırım.. kendisi gerçekten çok kötüydü yani falla alakası olmayan, bu bildiğin evren mesajı olmulama vs vb ile geçiştirilmiş bi faldı.. hadi iyi olsa fal sepeti gibi iade konusunda çok sıkı olan bi site neden falımı iptal etti? ya da neden Bir yolun vardaki Code 30 tl den yedirdiği saçma kahve falını iptal ettirtiikten sonra ben 10 tl ye indirdi? neden deepwhite şimdi yine aynı fotolarıyla tellwede uçarı fiyatlarla ?? kaldı ki fal sepeti iptalimden sonra kendisi o sitede görünmemiştir bidaha..Atartım bu arada tellwe topiğine deepwhite bişeyler yazmış senin de adını geçirmiş ama ne dediğini pek anlayamadım ben bi bak istersen
aaaa çok ilginç okudum.. deepwhite eğer şu tellwedde ifadesinde bile güven vermeyen sayın falcı beyse , ben ona falsepetinde yeni gelmişken baktırmıştım adımı semra diye yanlış hatırlayararak yazmış sanırım.. kendisi gerçekten çok kötüydü yani falla alakası olmayan, bu bildiğin evren mesajı olmulama vs vb ile geçiştirilmiş bi faldı.. hadi iyi olsa fal sepeti gibi iade konusunda çok sıkı olan bi site neden falımı iptal etti? ya da neden Bir yolun vardaki Code 30 tl den yedirdiği saçma kahve falını iptal ettirtiikten sonra ben 10 tl ye indirdi? neden deepwhite şimdi yine aynı fotolarıyla tellwede uçarı fiyatlarla ?? kaldı ki fal sepeti iptalimden sonra kendisi o sitede görünmemiştir bidaha..
sayın ve sevgili falcılara sesşlenmek gerek ; erkeğinizden kadınına ergeninizden yetişkinine buraları okuyorsunuz.. burdakilerin hakkınızda en azından destekli atışları var, sizin gibi kuruklu yıldızlı 5 yıldız derdinde martavallar sıralamıyolar.. buralara gelip yazmanız bile ne kadar ürküp, aslında ne denli önemsediğiniz resmidir..
biz baktırmaya devam ederiz daha akıllı daha temkinli bir şekilde ama lütfen siz de o süslü laflarınızla umyt bağlattığınız mazlum ve ağzınızdan çıkan 2 lafa tav olan insanlara biraz merhamet edin, biraz uğraşın.. günahsa hepimize günah .. ama bunun kul hakkı boyutunu da yadsımayın.. lütfen
deepwhite bey bu forumda kendisinin adının geçmediğini görünce sanırım küsmüş alınmı, her gün 5 kişinin danıştığını hala yüzdesinin yüz olduğunu yazmış ,, binnazda da öyleleri çok ama fıs beyefendi her yerde böyle..eğer sizin az da olsa hislerinizle baktığınızı düşünecek olsaydım buna inansaydım adınız burda da geçerdi, üzgünüm buralarda bahsi geçenler belli bizimle değilsinizzzz :)Ay bunları hiç bilmiyordum bilsem codee ye atmazdım
Ay evet bak ben onu benim listeye yazmaya unuttum sanırım. Demek ki falın çıktısını almamışım. Ben hayatımda şomonixin baktığı kadar tutarsız bir fal görmedimona biz şomonix demiştik, açmış şom ağzını yummuş şom gözünü idi.. shanix oldu şomonix demiAngel of Love
kuzummm nerdee yazmışş yaaa göremedimm bendeepwhite bey bu forumda kendisinin adının geçmediğini görünce sanırım küsmüş alınmı, her gün 5 kişinin danıştığını hala yüzdesinin yüz olduğunu yazmış ,, binnazda da öyleleri çok ama fıs beyefendi her yerde böyle..eğer sizin az da olsa hislerinizle baktığınızı düşünecek olsaydım buna inansaydım adınız burda da geçerdi, üzgünüm buralarda bahsi geçenler belli bizimle değilsinizzzz :)
Urminaa aldinmi eski hesabinizezi'nin dediği gibi eski falları oku tatlım, o kesinlikle bir süre yetiyor.. ben de bu aylık yeter..zaten uzun bir moladan sonra başlamıştım, eskisi kadar keyif de vermiyor nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?