Binnaz Abla

kim bu ayışığı? nerde bakıyor?
falsepetindee kuzummm seslii diyee attıım beğenmeyeni de beğenenidee olmuşş burdaa ama biz beğendikk seslii diye attıımm şurda okuduklarımdann sonraa yazılı atmıyorumm

ay cok guldum cidden ya..canim demissin ya,adim atacak demis,konusmuyoruz diyince sen adim at demis..bana da cikan konular cok buyuk seyler degildi

arkadasımın vardı belki oradan atarım ama kaçtı zaten anlık geliyor gidiyor böyle böyle idare ediyorum :)
zezi'nin dediği gibi eski falları oku tatlım, o kesinlikle bir süre yetiyor.. ben de bu aylık yeter..zaten uzun bir moladan sonra başlamıştım, eskisi kadar keyif de vermiyor nedense..

benim ilk falımın bir kısmı patladı bir kısmı çıktı
ikinci falında an süperdi ama gelecek beklemede
Ya bana pek fazla gelecekten bahsetmedi aslinda,ama o an itibariyle gercekten acayip yardimci olmustu cunku anda ve karsidakinin kafasindakileri bilmede superdi.Fakat sordugum bir kisiyle dedikleri olmadi,digeriyle ise kismen oldu.

Hadi Lalemm ben de son gelişmelerimi öğrenmek için Emineciğime gidicem, sen baktır mışmıydın? özel hayatımı benden iyi takip ediyor o yüzden o söylesin ben okıyım :)
Atartım bu arada tellwe topiğine deepwhite bişeyler yazmış senin de adını geçirmiş ama ne dediğini pek anlayamadım ben bi bak istersen

Atartım bu arada tellwe topiğine deepwhite bişeyler yazmış senin de adını geçirmiş ama ne dediğini pek anlayamadım ben bi bak istersen
aaaa çok ilginç okudum.. deepwhite eğer şu tellwedde ifadesinde bile güven vermeyen sayın falcı beyse , ben ona falsepetinde yeni gelmişken baktırmıştım adımı semra diye yanlış hatırlayararak yazmış sanırım.. kendisi gerçekten çok kötüydü yani falla alakası olmayan, bu bildiğin evren mesajı olmulama vs vb ile geçiştirilmiş bi faldı.. hadi iyi olsa fal sepeti gibi iade konusunda çok sıkı olan bi site neden falımı iptal etti? ya da neden Bir yolun vardaki Code 30 tl den yedirdiği saçma kahve falını iptal ettirtiikten sonra ben 10 tl ye indirdi? neden deepwhite şimdi yine aynı fotolarıyla tellwede uçarı fiyatlarla ?? kaldı ki fal sepeti iptalimden sonra kendisi o sitede görünmemiştir bidaha..
sayın ve sevgili falcılara sesşlenmek gerek ; erkeğinizden kadınına ergeninizden yetişkinine buraları okuyorsunuz.. burdakilerin hakkınızda en azından destekli atışları var, sizin gibi kuruklu yıldızlı 5 yıldız derdinde martavallar sıralamıyolar.. buralara gelip yazmanız bile ne kadar ürküp, aslında ne denli önemsediğiniz resmidir..
biz baktırmaya devam ederiz daha akıllı daha temkinli bir şekilde ama lütfen siz de o süslü laflarınızla umyt bağlattığınız mazlum ve ağzınızdan çıkan 2 lafa tav olan insanlara biraz merhamet edin, biraz uğraşın.. günahsa hepimize günah .. ama bunun kul hakkı boyutunu da yadsımayın.. lütfen

Ay bunları hiç bilmiyordum bilsem codee ye atmazdım

Ay bunları hiç bilmiyordum bilsem codee ye atmazdım
deepwhite bey bu forumda kendisinin adının geçmediğini görünce sanırım küsmüş alınmı, her gün 5 kişinin danıştığını hala yüzdesinin yüz olduğunu yazmış ,, binnazda da öyleleri çok ama fıs beyefendi her yerde böyle..eğer sizin az da olsa hislerinizle baktığınızı düşünecek olsaydım buna inansaydım adınız burda da geçerdi, üzgünüm buralarda bahsi geçenler belli bizimle değilsinizzzz :)

ona biz şomonix demiştik, açmış şom ağzını yummuş şom gözünü idi.. shanix oldu şomonix demi Angel of Love
Ay evet bak ben onu benim listeye yazmaya unuttum sanırım. Demek ki falın çıktısını almamışım. Ben hayatımda şomonixin baktığı kadar tutarsız bir fal görmedim bizi birleşridi görüştürdü sonra sanki evlilik sormuşum gibi ama evlilik görmüyorum demiş sonra da parantez içerisinde tabiki yanılabilrim de yazmış. devamında hop bi galerici mi ne buldu bana çok hayırlıymış vs. sorduğum soruda bizi yine birlşetirdi. Yani Shamanix bildiğin şomonix yani

kuzummm nerdee yazmışş yaaa göremedimm ben

zezi'nin dediği gibi eski falları oku tatlım, o kesinlikle bir süre yetiyor.. ben de bu aylık yeter..zaten uzun bir moladan sonra başlamıştım, eskisi kadar keyif de vermiyor nedense..
Urminaa aldinmi eski hesabini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…